Studentermedhjælper til stort IT-projekt i Rigspolitiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

København, Rigspolitiet, Koncernudviklingssekretariatet

Rigspolitiets koncernudviklingssekretariatet søger en samfundsfaglig studerende med interesse for projektstyring og økonomi til et større IT-projekt.

Vi tilbyder et job i et spændende og fagligt miljø med mulighed for at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med projektlederen med varierende arbejdsopgaver. Du vil få mulighed for at indgå i et projekt, der har til formål at forbedre politiarbejdet landet over.

Om jobbet
Du bliver ansat i sekretariatet for Koncernudvikling med forventelig overflytning til Politifaglig styring og udvikling da Rigspolitiet på nuværende tidspunkt undergår en større organisationsændring.

Du vil hovedsageligt arbejde med notatforberedelse i forvaltningen af projektet, bidrage til budgetstyring og håndtering af faktura, samt assistere dokumentation af projektet. Desuden vil du bidrage til udarbejdelse af præsentationsmateriale og løse Ad-hoc opgaver for og med projektlederen.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. stud.polit eller stud.scient.pol og at du er vant til at arbejde med Excel og opstille tal i tabeller.

Vi lægger vægt på at du er ansvarsbevidst, struktureret og kan holde styr på forskellige deadlines.

Ansættelsesforhold
Den gennemsnitlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen men vi er fleksible under eksaminer.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, indtil videre med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tina Buchtrup Pipa på tlf. 4241 1198. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis samt indskrivningsbevis for nuværende uddannelse. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 16. juli 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj, og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3