Erfaren leder med stærkt blik for udvikling af videreuddannelse på sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Fremtiden kalder på endnu mere fleksibel, tværfaglig og praksisnær kompetenceudvikling. Særligt på sundhedsområdet, som er udfordret af rekruttering og fastholdelse. Vil du stå i spidsen for, at Københavns Professionshøjskole kan imødekomme dette i et tæt samspil med vores kunder og studerende? Så har vi måske et lederjob til dig.

Vi søger en videreuddannelsesleder til sundhedsafdelingen, der er en del af området Sundhed, Social og Beskæftigelse (SSB). Det er vores fornemste opgave at efter- og videreuddanne sygeplejersker, laboranter, bioanalytikere, terapeuter, social- og sundhedsassistenter mv., så de udvikler deres faglige kompetencer og derigennem bliver i stand til at håndtere deres kerneopgaver på et højt niveau gennem hele arbejdslivet.

Om jobbet
Som videreuddannelsesleder vil du få ansvar for:

  • at udvikle forretningsområdet i dialog med interessenter, samarbejdspartnere og medarbejdere, herunder at styrke og videreudvikle samarbejder med eksterne samarbejdspartnere, f.eks. forvaltninger og andre organisationer i kommuner og regioner. F.eks. gennem videreudvikling af nye formater for kompetenceudvikling, som kan være mikroforløb, blendede forløb og med stor fokus på at understøtte forandring af praksis
  • faglig ledelse, hvor du gennem dit blik for mangfoldigheden på sundhedsområdet samt dit solide kendskab til behovene i aftagerfeltet kan sætte en tydelig retning for den fortsatte kvalitet og relevans i vores uddannelser og aktiviteter i øvrigt
  • personaleledelse af fagprofessionelle vidensmedarbejdere, hvor du gennem en inddragende ledelsesstil skaber rammerne for, at medarbejderne kan lykkes med deres opgaver og inddrager dem i planlægningen af, hvordan de strategiske mål nås
  • den daglige ledelse af og ansvar for ressourcestyring af afdelingens uddannelser, herunder ansvar for akademiuddannelsen i sundhedspraksis, den sundhedsfaglige diplomuddannelse, Diplomuddannelse i bioteknologi, procesteknologi og kemi samt 3 specialuddannelser i hhv. kræftsygepleje, sundhedspleje og borgernær sygepleje
  • den fortsatte udvikling af afdelingen, herunder bygge videre på og styrke en fælles faglig kultur i afdelingen
  • at implementere organisationens strategi i samarbejde med vicedirektør og ledelsesgruppe
  • at stå i spidsen for og fremme afdelingens samarbejde med øvrige afdelinger og områder i videreuddannelsen og på KP
  • at udarbejde budgetter samt løbende styre og følge op på afdelingens aktiviteter og samlede økonomi i samarbejde med økonomiafdelingen.

Om dig
Vores kommende uddannelsesleder:

  • er visionær, nytænkende og på forkant med behovene for kompetenceudvikling inden for sundhedsområdet
  • har en veludviklet forretningsforståelse og stærke relationskompetencer, herunder gerne erfaring med at samskabe uddannelses- og konsulentydelser i samarbejde med for eksempel kunder og interesseorganisationer.
  • har lyst til og evner at indgå i et tæt samarbejde med ledelsesteamet i SSB og ledelseskollegaer på tværs af Videreuddannelsen og KP
  • sætter en ære i at være en lydhør, synlig og inddragende leder, som brænder for personaleledelsesopgaven med øje for rammer, høj faglighed og frihed under ansvar
  • har en relevant akademisk uddannelse
  • har stor økonomisk forståelse og erfaring med styring af budget.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • erfaring med at lede og motivere dygtige medarbejdere, og dit ledelsesfundament er måske suppleret af en lederuddannelse
  • et stærkt og relevant netværk i kommuner og regioner
  • faglig indsigt i eller interesse for uddannelsesplanlægning- og ledelse særligt i forhold til videreuddannelse og kompetenceudvikling.

Vi tilbyder:

  • Mulighed for at gøre en forskel for professionsudviklingen i velfærdssamfundet.
  • Fagligt stærke og dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe gode læringsforløb.
  • Et engageret og tæt samarbejdende ledelsesteam, som har et stærkt tværgående fokus i opgaveløsningen.
  • En kultur præget af en uformel omgangstone, gensidig respekt og med højt til loftet.

Om os
Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og knapt 2.000 medarbejdere en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Sundhed, Social- og Beskæftigelse er ét af tre områder i KP’s videreuddannelse og består primært af de to afdelinger Sundhed samt Social og Beskæftigelse. To afdelinger med fokus på tværfaglighed og samarbejde.

Sundhedsafdelingen består af 19 initiativrige og selvstændige medarbejdere (lektorer, adjunkter og konsulenter) samt et antal eksterne timelærere og undervisere fra grunduddannelserne. Vi leverer undervisning og kompetenceudvikling samt udvikler ny viden til det kommunale og regionale sundhedsområde og det private laboratorietekniske område. Dertil også sundhedsfaglig videreuddannelse af medarbejdere i offentlige virksomheder og interesseorganisationer i tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Vi udbyder en lang række efter- og videreuddannelsesforløb; forløb som spænder fra endagskurser, over en hel diplomuddannelse, specialuddannelse eller akademiuddannelse til flerårige skræddersyede kompetenceudviklingsforløb i tæt samarbejde med praksis.

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som videreuddannelsesleder med start den 1. februar 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Dorte Vangsø Rasmussen på tlf.: +45 71909414.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 28-11-2022.

Vi forventer at afholde samtaler hhv. den 7. og den 14. december i uge 49 og 50. Kandidater, som udvælges til anden samtale, vil skulle gennemføre en personlighedstest i perioden mellem første og anden samtale og vil blive inviteret til en individuel snak med vicedirektør Dorte Vangsø Rasmussen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 25
20. august 2024 23
19. august 2024 23
18. august 2024 22
17. august 2024 23
16. august 2024 23
15. august 2024 22
14. august 2024 23
13. august 2024 23
12. august 2024 24
11. august 2024 26
10. august 2024 26
9. august 2024 26
8. august 2024 26
7. august 2024 25