Ungekonsulent til HK Østjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Ungekonsulent til HK Østjylland


Er du en stærk formidler, god til at skabe relationer, og vil du være med til at engagere og involvere unge i HK’s fællesskab, har vi måske et job til dig!

HK Østjylland har en ambition om at være den foretrukne fagforening for

  • studerende, som uddanner sig indenfor HK’s fag (erhvervsskole-, erhvervsakademi-, professionsbacheloruddannelse)
  • medlemmer, der efter endt uddannelse fortsætter deres karriere indenfor HK’s fag

Vi søger en kollega, som gennem personligt engagement bidrager til at realisere vores ambition ved at styrke HK’s position blandt de unge på erhvervsakademierne. Du har måske selv for ganske nylig gennemført en videregående uddannelse - eksempelvis som markedsføringsøkonom, professionsbachelor i international handel & markedsføring, innovation & entrepreneurship, iværksætteri eller lignende.

Jobbet
Du kommer til at arbejde bredt med ungemålgruppen, og får bl.a. ansvaret for målgruppen på erhvervsakademierne, hvor opgaverne bl.a. vil være:

  • Afdække vores potentiale for nye medlemmer
  • Opbygge og vedligeholde relationen til studerende og uddannelsesinstitutioner, herunder studievejledere, skoleledere, undervisere m.fl.
  • Planlægge og gennemføre events ved studiestart og studieslut
  • Planlægge og gennemføre stand-besøg i løbet af de studerendes studietid
  • Tilrettelægge og holde oplæg for målgruppen
  • Skabe relationer, netværk og andre sammenhænge, hvor studerende kan mødes over såvel faglige som uddannelsesmæssige udviklingsaktiviteter

Derudover vil der også være en lang række andre opgaver – eksempelvis:

  • Være personlig kontaktperson for en udvalgt gruppe dimittender
  • I tæt samarbejde med dine kolleger at gennemføre loyalitetskald til de studerende og i øvrigt indgå i et tværgående samarbejde om ungeindsatsen i HK Østjylland
  • Facilitere, udvikle og koordinere aktiviteter, som er med til at skabe værdri for studerende medlemmer
  • Deltage i uddannelses- og karrieremesser
  • Samarbejde med forbundets team for videregående uddannelser

Vores forventninger til dig
Du har et stort drive, er målrettet, kan lide at blive målt på din indsats og at ”være på”. Du er socialt anlagt og elsker den udadvendte og opsøgende rolle.

Du motiveres af at udvikle og skabe aktiviteter, som er med til at stille den studerende stærkere i sit studie/fritidsjob. Via målrettede indsatser skal du aktivere HK som faglig sparringspartner i den unges bevidsthed. Du kan formidle de muligheder, som fællesskabet og medlemskabet af HK giver.

Du er initiativrig, selvkørende, engageret og struktureret, og du kan omsætte ideer til handling og resultater. Du har erfaring med projektstyring og arbejder med opgaverne på en systematisk og vedholdende måde Du er mødestabil og overholder dine aftaler.

Du er sproglig stærk - mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, ligesom du kan se værdien af at anvende kommunikation på sociale medier. Du holder dig up-to-date med nye trends indenfor kommunikationsplatforme blandt unge.

Vi lægger vægt på, at du kan identificere dig med målgruppen og har erfaring med at tale med unge i øjenhøjde. Du har lyst til at opsøge unge – både gennem telefonen og face-to-face. Med dit kendskab til målgruppen kan du pege på væsentlige områder, hvor HK kan understøtte de studerende og de nyuddannede i forhold til deres fremtidige job og udvikling. Du er heller ikke bange for at tage initiativ til at drøfte og udvikle nye måder at nå ud til målgruppen på.

Lidt om os
HK Østjylland er en værdibaseret organisation, der arbejder for at give medlemmerne værdi, styrke og nye muligheder ift. deres arbejdsliv. Vi har fokus på at være en nærværende, tidssvarende og professionel organisation, der leverer faglige løsninger og god medlemsservice. Vi stræber efter kompetent og professionelt at indfri medlemmernes forventninger om service og kvalitet, så vi fortsat kan være et attraktivt valg for nuværende og nye medlemmer. Vi arbejder løbende med at forbedre vores daglige drift, så medlemmerne sikres en optimal nytteværdi af deres medlemskab.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en værdibaseret organisation med supermotiverede og kompetente kolleger. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling også prioriteres højt. Du vil få stor grad af frihed og stort ansvar i dit job - i et sjovt og ofte travlt arbejdsmiljø.

Du får fast base på vores hovedkontor i Brabrand, men en stor del af arbejdet foregår ude på uddannelsesinstitutionerne, hvor du ofte er alene om opgaven. Vi dækker Aarhus, Randers, Silkeborg, Nord- og Syddjurs, Favrskov, Skanderborg, Odder og Samsø kommune.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du får fleksibel arbejdstid, dog i gennemsnit 37 timer pr. uge. Du må påregne aften- og weekendarbejde.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed i jobbet. Vi betaler selvfølgelig denne kørsel.

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 3 år.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensions- og fritvalgsordning. Lønnen fastsættes iht. vores lønpolitik på grundløn 32 samt funktions- og kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse
Tiltrædelse snarest muligt.

I din ansøgning skal du beskrive de aktiviteter og resultater, du allerede har været en del af.

Ansøgningsfristen er den 1. marts.

Der gennemføres jobsamtale i to trin. Første samtale afholdes den 13. marts. Du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest, såfremt du inviteres til anden samtale, som afholdes den 20. marts.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Har du spørgsmål?

Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos kontorchef Berit Dehli på mobil 28 45 54 04 eller hos ungdomskonsulent Christina Louise Hansen på mobil 51 34 58 97


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 01. marts 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79