Generalister til nordisk samarbejde om bæredygtigt og konkurrencedygtigt byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du nysgerrig og vil du være med til at fremme det bæredygtige byggeri i Danmark og internationalt, så er der her mulighed for at komme med på et stærkt fagligt hold, der løser opgaver med stor, politisk bevågenhed.

I Bolig- og Planstyrelsen implementerer vi den nationale strategi for bæredygtigt byggeri, som er regeringens sektorhandlingsplan for bygge- og anlægssektoren. Strategien indeholder 21 konkrete initiativer, hvor et af initiativerne består i at øge det nordiske samarbejde om bæredygtigt og konkurrencedygtigt byggeri.

Realiseringen af det nordiske initiativ sker ved, at Danmark i regi af Bolig- og Planstyrelsen skal sekretariatsbetjene et stort nordisk samarbejdsprogram, som er støttet af Nordisk Ministerråd og Nordic Innovation. Programmet skal bidrage til at realisere Nordens vision om at blive verdens mest bæredygtige og integrerede region frem mod år 2030, og består af fem arbejdspakker:

  1. Klimakrav og data
  2. Bæredygtige forretningsmodel og udbudskrav i kommunerne og byer
  3. Bæredygtige byggemateriale og arkitektur
  4. Emissionsfrie byggepladser
  5. Sekretariat og kompetenceopbygning i Norden

Om opgaverne

Sekretariatets opgaver er bl.a. at:

  • Udarbejde og implementere en kommunikationsplan for programmet
  • Bidrage til produktionen af fagligt indhold fra alle arbejdspakkerne
  • Identificere og udbyde kompetenceopbyggende aktiviteter, der kan styrke det bæredygtige byggeri i Norden.
  • Sikre sammenhæng mellem aktiviteterne på tværs af de nordiske arbejdspakker og initiativerne i den nationale strategi for bæredygtigt byggeri.
  • Generel projektstyring i form af afrapportering, økonomistyring, administration og koordinering

Som generalist skal du være projektleder for større og mindre projekter, samt betjene minister og departement. Herudover skal du, afhængig af din kompetence og erfaring, varetage kommunikationsopgaver, udbudsprocesser, afrapporteringer, budgetstyring, mødefacilitering samt bidrage med konkrete faglige input til arbejdspakkerne i tæt samarbejde med teknikere og jurister.

Sekretariatet hører hjemme i Kontor for Byggeri, som består af 2 personaleledere og godt 30 ingeniører, jurister og generalister, som har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden.

Du kan få mere at vide om opgaverne og jobbet hos personaleleder Berit Ipsen Hansen på tlf. 41 78 19 20 eller sekretariatsleder Helle Redder Momsen tlf. 29 63 52 39.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en akademisk baggrund fx som cand.scient.pol., cand.tech. eller en lignende uddannelse.
  • Er analytisk stærk og formår at sætte dig ind i teknisk komplekst stof og kan videreformidle det skarpt og forståeligt, både på dansk og engelsk. Kendskab til nordiske sprog er en fordel.
  • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt.
  • Trives i et miljø præget af politisk fokus samt en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere og interessenter.
  • Vi søger både nyuddannede og folk med erfaring med nordisk samarbejde, EU, bæredygtighed og byggeri generelt.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.
Afhængig af erfaring og kvalifikationer vil der som udgangspunkt være tale om indplacering som fuldmægtig.

Stillingerne er på fuldtid og er til besættelse 1. marts 2022 eller snarest muligt derefter. De er tidsbegrænset til 3 år, med mulighed for forlængelse.

Arbejdspladsen er Carsten Nieburhs Gade 43, 1577 København V. Der vil være god mulighed for hjemmearbejde, hvor der bliver stillet relevant udstyr og inventar til rådighed.

Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet, der blev oprettet i begyndelsen af 2021. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet, hvor vi bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med muligheder og udvikling i land og by. I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi er ca. 180 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 16. januar 2022 kl. 12.00, men også meget gerne før, da vi afholder samtaler d. 21 januar.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6