Regulatory Advisor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

European Energy er en dansk privat entreprenant virksomhed i voldsom vækst. Vi opfører vindmølleparker, og solcelleanlæg i Danmark og udlandet. Det gør vi, fordi vil være en positiv faktor i at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip. Vores hovedkontor ligger i Søborg med udsigt over København, hvor vi er 250 ansatte med 24 forskellige nationaliteter, og vi har siden 2004 bygget, driftet og installeret vedvarende energi for mere end 15 milliarder kroner.

Som vores Regulatory Advisor bliver du en del af et engageret team, som arbejder med regulering, politisk interessevaretagelse, kommunikation og pressehåndtering, og du kommer til at arbejde med direkte reference til vores Senior Regulatory Affairs Manager.

I din hverdag vil du få mulighed for at fordybe dig i de danske og europæiske regulatoriske områder, der påvirker Power-to-X-dagsordenen og nettilslutning af vedvarende energianlæg for at fremme den grønne omstilling. Du kommer til at indgå i den løbende overvågning og analyse af lovgivning og øvrig regulering, der i disse måneder og år skaber rammerne for den grønne omstilling med udvikling og opførelse af vind- og solprojekter samt forædlingen af den grønne strøm igennem elektrificering og Power-to-X-processer, herunder også samspillet med el- og varmelovgivningen. Til en start vil dit fokus være på det danske marked, men over tid forestiller vi os, at du også vil skulle kigge nærmere på de øvrige markeder, som vi befinder os på.

Dine primære arbejdsopgaver


  • Analyse og fortolkning af regulering og kommende lovgivning indenfor det energiretlige område, herunder Power-to-X, nettilslutning, varmelovgivning mv.
  • At være opdateret på, forstå og præge de regulatoriske områder, der har indvirkning på tilslutning af grønne energianlæg og Power-to-X
  • Politisk interessevaretagelse og samarbejde med interesseorganisationer
  • Løbende overvågning af lovgivning og øvrig regulering, der er relevant for udviklingen og opførelsen af vind- og solprojekter på de markeder, hvor European Energy er til i stede i dag og i fremtiden

Din Profil


  • Du har minimum 5 års erfaring med lignende arbejdsopgaver
  • Du er sprogligt stærk i tale og skrift, både på dansk og engelsk
  • Du har erfaring med at sætte dig ind i komplekse sagsområder
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx Cand.scient.pol, Cand.polit. Cand.scient.adm. etc
  • Du har en forståelse og interesse for det energipolitiske område, gerne konkret kendskab til Power-to-X-dagsordenen
  • Det er en fordel, hvis du har konkret erfaring fra en styrelse, et ministerium eller en interesseorganisation, hvor du har beskæftiget dig med vedvarende energiteknologier
  • Du arbejder selvstændigt og sætter en ære i at overholde deadlines
  • Du er grundig i udførelsen af dit arbejde og selv når det går rigtig stærkt, bevarer du overblikket og går ikke på kompromis med din faglighed

I European Energy er vi klimaaktivister, fordi vi mener, at klimaforandringerne er den største udfordring, vi står over for i vores tid. Derfor leder vi efter andre klimaaktivister, der brænder for at gøre en forskel lige som vi selv. Vi har en forventning om, at du er analytisk og har gennemslagskraft og forstår at kommunikere i øjenhøjde med forskellige målgrupper, ligesom du sætter en ære i at hjælpe dine kolleger på tværs af ansvarsområder. Du kan forvente at blive en del af en international virksomhed i vækst, hvor du får masser af muligheder for at udnytte og udvikle dit talent.

Rereferer til: Senior Regulatory Affairs Manager, Mathias Aarup Berg

Sted: Søborg

Ansøgning: Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager, Mads Nygaard på [email protected] eller Senior Regulatory Affairs Manager, Mathias Aarup Berg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søborg

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 56
6. september 2024 58
5. september 2024 60
4. september 2024 61
3. september 2024 57
2. september 2024 59
1. september 2024 64
31. august 2024 71
30. august 2024 76
29. august 2024 77
28. august 2024 77
27. august 2024 76
26. august 2024 68
25. august 2024 70
24. august 2024 70
23. august 2024 68
22. august 2024 68
21. august 2024 66
20. august 2024 65
19. august 2024 65
18. august 2024 73
17. august 2024 73
16. august 2024 73
15. august 2024 73
14. august 2024 71
13. august 2024 69
12. august 2024 66
11. august 2024 69
10. august 2024 69
9. august 2024 70
8. august 2024 70