Kan du lide at sagsbehandle og vil du være med til at hjælpe erhvervslivet med at rekruttere udenlandsk arbejdskraft?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger lige nu fuldmægtige og specialkonsulenter, der skal hjælpe os med at sikre en effektiv, hurtig og korrekt sagsbehandling på et højt fagligt niveau.

Vi har brug for dig, der kan lide at behandle ansøgninger fra udlændinge, og som herigemmen vil være med til at sikre, at erhvervslivet får den arbejdskraft, de efterspørger. Du vil få mulighed for at arbejde med meningsfulde arbejdsopgaver på et område med stor bevågenhed i samarbejde med statens bedste kollegaer.

Der er tale om både faste og midlertidige stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder
Et af styrelsens hovedområder er at understøtte virksomheder og uddannelsesinstitutioner i at kunne rekruttere velkvalificerede udlændinge. Vi er her for vores ansøgere, og gennem en effektiv, rettidig og kvalitetsorienteret sagsbehandling hjælper vi personer, der ønsker at arbejde eller studere i Danmark.

Udover at understøtte samfundet med relevant arbejdskraft og viden, bistår vi vores ministerium med policy og andre ministerbetjeningsopgaver, f.eks. spørgsmål fra Folketinget, mødemateriale med interessenter, ligesom vi også deltager i internationalt arbejde på området. Vi behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger, og vi er repræsenteret i fem byer i Danmark.

Vi er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vi samarbejder på tværs og formår at balancere arbejdet med privatlivet. Vores hverdag er præget af politisk, mediemæssig og erhvervslivets bevågenhed, som bl.a. gør, at vi til tider skal levere med kort aftræk og evne at implementere nye tiltag. Det betyder, at du hos os vil få betydelig indsigt i samspillet mellem jura og politik, samt opleve en god blanding af drift og udvikling.

De ledige stillinger er placeret i kontorerne Beløb, Fast-track og Landbrug. Du kan læse om kontorerne her.

Din primære opgave vil bestå af konkret sagsbehandling på baggrund af ansøgninger om beskæftigelse på en række forskellige ordninger. I tilknytning hertil er der en række administrative opgaver, såsom interessentpleje, nævnsudtalelser, dialog med samarbejdspartnere mv., som også skal løftes. Efter noget tid vil du få mulighed for mere selvstændigt ansvar, f.eks. vil du i nogle tilfælde skulle repræsentere styrelsen udadtil eller forestå besvarelser til Folketinget, ministeriet og andre myndigheder eller virksomheder. Søger du som specialkonsulent vil disse opgaver bl.a. indgå som nogle af dine ansvarsområder.

I et job hos os vil du kunne se, at dit arbejde gør en forskel ved, at virksomheden, der efterspørger arbejdskraft, får det, og at familien, der medfølger, får mulighed for ophold i Danmark. En af vores medarbejdere siger følgende om netop det:

”Det giver arbejdsglæde at vide, at jeg arbejder i en organisation, som udfylder en vigtig rolle i samfundet. Danmark har brug for kvalificeret udenlandsk arbejdskraft, så vi er vigtige, fordi vi bidrager til at holde hjulene i samfundsøkonomien i gang” – Christopher, medarbejder i SIRI.

I forbindelse med din opstart er der lagt et program til dig, og du får tilknyttet en mentor, hvor der er mulighed for vejledning og sparring. Desuden vil du have indflydelse på at planlægge din egen hverdag i forhold til hjemmearbejde efter aftale med din chef. Det er vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur., cand.scient.adm., cand.scient.pol. eller lignende.

Du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet. Det vigtigste for os er, at du kan lide at sagsbehandle, og at du i sagsbehandlingen trives med at foretage juridiske vurderinger, herunder bl.a. vurdere, om der er behov for yderligere oplysninger i sager mv.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor der stilles krav til såvel kvaliteten i afgørelserne som til sagsbehandlingstiden, og hvor vi forventer, at du:

  • er fagligt dygtig og stræber efter at blive en skarp juridisk problemknuser, der har den juridiske værktøjskasse i orden
  • arbejder effektivt, målrettet og er klar til at møde mennesker og tage opgaver, som de kommer
  • er serviceminded og har en positiv indstilling, når du er i kontakt med såvel ansøgere som eksterne samarbejdspartnere
  • har stærke skriftlige og mundtlige formuleringsevner og evner at kommunikere afgørelserne, så de både er juridisk korrekte og med øje for modtageren
  • er omgængelig og motiveres af at arbejde i teams, hvor vi har et fælles ansvar for at nå i mål med vores sager

Det e en fordel, hvis du har erfaring med:

  • forvaltningsret
  • udlændingeret/udlændingeområdet

Yderligere information
SIRI ligger i Valby og består af engagerede kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde i gåafstand fra Ny Ellebjerg Station. Vi har bl.a. kantine, bordtennisbord, fitnessrum og fredagsbar mv.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som konsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte:

  • kontorchef i Beløb Torben Jensen på telefonnummer 72 14 25 21
  • kontorchef i Fast-track Frederik Gammeltoft på telefonnummer 72 14 25 15
  • kontorchef i Landbrug Rikke Kragh Friis på telefonnummer 72 14 22 89

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 12
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15