ANALYSEKONSULENT TIL HR OG ORGANISATION I BØRN OG UNGE, AARHUS KOMMUNE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Er du skarp til både kvantitative og kvalitative metoder, og kan du omsætte og formidle data til værdifuld viden og handling i dagtilbud, skoler og fritidstilbud?

Vi søger en analysekonsulent til analyseenheden i HR og Organisation, som i forvejen består af 3 medarbejdere. Nogle af de opgaver, vi arbejder med, er: Politisk og strategisk understøttelse, ledelsesinformation, kvalitetsudvikling, sygefravær, APV og social kapital.

Hvem er vi, og hvad bliver dine opgaver?
I analyseenheden arbejder vi med data og analyser i bred forstand i Børn og Unge, og analyseopgaverne er typisk tæt koblet til afdelingernes faglige opgaver. For at sikre sammenhæng og koordinering er der desuden etableret et tværgående analysenetværk, som analyseenheden er ansvarlig for at drive. Det er vores opgave at ind- og opsamle data på tværs af organisationen og herigennem skabe et overblik, der både omfatter børnene og de unge samt de ansatte i Børn og Unge.

Foruden indsamling af data og udarbejdelse af analyser har analyseenheden til opgave at sikre rettidig og kompetent formidling og kommunikation – både op ad til (politisk og ledelsesmæssigt) og ud i organisationen. Vi driver og faciliterer en eventuel tilhørende proces, enten selv eller i samarbejde med gode kolleger, tager ejerskab af hele opgaven og følger den til dørs. Målgruppen for formidlings- og procesdelen kan både inkludere MED udvalg, leder- og medarbejdergrupper, chefgruppen, rådmanden m.fl.

Vi har i analyseenheden fået en ny opgave med at understøtte lokal indsamling af og opfølgning på meningsfulde data om forældrenes perspektiv, som kan anvendes i det lokale kvalitetsarbejde i det enkelte dagtilbud, skole eller fritidstilbud. Vi søger derfor en ny kollega med de rigtige kompetencer til at løfte denne opgave i samarbejde med de øvrige medarbejdere i analyseenheden. Da opgaven er ny, vil du i starten skulle være med til at definere og sætte retning på opgaven i samarbejde med lokale ledere, fagpersoner og relevante samarbejdspartnere.

Hvad forventer vi af dig?
Fagligt forestiller vi os, at du har:

  • En relevant akademisk uddannelse (fx statskundskab, sociologi, antropologi, uddannelsesvidenskab eller folkesundhedsvidenskab)
  • En veludviklet organisatorisk og politisk forståelse og gerne erfaring fra en politisk styret organisation
  • Evnen til at levere og udarbejde korte, præcise og letforståelige analyser, der understøtter organisationen og lederne for derved at understøtte dem i at træffe datainformerede beslutninger
  • Erfaring med kvalitative dataindsamlingsmetoder, fx interviews, observationer og lignende samt gerne erfaring med at give rådgivning og sparring på undersøgelses- og evalueringsdesigns
  • Erfaring med gennemførelse af surveys, analyser og formidling af resultater
  • Erfaring med projekt- og procesledelse
  • En skarp pen og er en dygtig kommunikator uanset målgruppen

Som person ønsker vi, at du:

  • Er en stærk holdspiller og en god, empatisk kollega
  • Formår at skabe stærke relationer på tværs af forskellige fagligheder og niveauer i organisationen
  • Kan agere hurtigt og agilt – for indimellem er tidsfristerne korte – og fortsat have øje for kvaliteten
  • Er god til at søge kollegial og/eller ledelsesmæssig sparring og sikrer den nødvendige forventningsafstemning
  • Bidrager til et godt arbejdsmiljø i analyseenheden og i kontoret
  • Har lyst til og mod på udfordrende, krævende og komplekse opgaver
  • Er initiativrig og selvledende

Om HR og Organisation, Børn og Unge
Analyseenheden er en del af HR og Organisation med ca. 18 medarbejdere med forskellige fagligheder, køn og alder. Kontoret har fokus på at skabe attraktive og bæredygtige arbejdspladser og stærkere læringsfællesskaber, fordi vi er dygtigere sammen, og der stilles store krav til både ledelses- og arbejdsmiljøområdet. I kontoret arbejder vi med en bred vifte af opgaver, bl.a. inden for følgende områder:

  • Organisations- og ledelsesudvikling, herunder ledelsessparring
  • Data og analyseopgaver - såvel kvalitative som kvantitative
  • Arbejdsmiljøområdet, bl.a. understøttelse og kompetenceudvikling af arbejdsmiljøgrupperne
  • Support til den gode lederrekruttering
  • Understøttelse og sekretariatsbetjening af Hoved-MED-Udvalget i Børn og Unge

Du kan læse mere om HR og Organisation på følgende link: https://www.aarhus.dk/om-kommunen/boern-og-unge/faellesfunktionerne/strategi-og-udvikling/#2

Børn og Unge tager hver dag hånd om ca. 65.000 børn i dagtilbud, skoler, fritidstilbud, specialskoler samt i sundheds- og tandplejen. Kontoret for HR og Organisation har til opgave at understøtte god ledelse og sikre et attraktivt arbejdsmiljø med høj social kapital til gavn for børn og unges læring, trivsel og udvikling. Som studentermedhjælp får du muligheden for at få et indgående kendskab til de opgaver, kontoret løser, gennem et spændende og udfordrende job i en af Danmarks største offentlige virksomheder med ca. 14.000 ansatte.

Du kan få et større indblik i Børn og Unge på følgende link: https://detvigoer.aarhus.dk/andet-vi-goer/e-laering-introduktion-til-boern-og-unge/

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse pr. 1. oktober 2021. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Grøndalsvej 2, 8260 Viby J. Der vil blive indhentet straffeattest.

Ansøgning
Ansøgning og CV skal være Børn og Unge i hænde senest søndag den 15. august 2021. Vi forventer at afholde første samtale torsdag den 19. august 2021 og en eventuelt anden samtale torsdag den 26. august 2021. Imellem de to samtaler kan der være en personlighedstest eller en case.

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Hvis du vil vide mere:
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte analysekonsulent Bjørn Bjorholm Stilling på tlf. 24 59 45 89.

Du refererer til kontorchef Linda Ibsen, som kan kontaktes på tlf. 23 38 03 48.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viby J
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Viby J over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 18
6. september 2024 19
5. september 2024 21
4. september 2024 21
3. september 2024 21
2. september 2024 21
1. september 2024 23
31. august 2024 24
30. august 2024 25
29. august 2024 25
28. august 2024 24
27. august 2024 25
26. august 2024 25
25. august 2024 26
24. august 2024 27
23. august 2024 27
22. august 2024 26
21. august 2024 25
20. august 2024 25
19. august 2024 24
18. august 2024 23
17. august 2024 24
16. august 2024 24
15. august 2024 21
14. august 2024 21
13. august 2024 22
12. august 2024 22
11. august 2024 23
10. august 2024 23
9. august 2024 23
8. august 2024 24