Ambitiøs AC'er med interesse for direktions- og ministerbetjening samt strategi og organisationsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at sikre, at viden om arbejdsmiljø kommer ud og gør en forskel på arbejdspladserne og indgår som fundament i de politiske beslutninger? Har du ambition om at blive sensei i myndighedsbetjening og strategisk organisationsudvikling, og brænder du for at sætte dit præg på en organisation med store ambitioner i en forandringsproces? Så har vi en spændende stilling i vores Ledelses- og Kommunikationssekretariat.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk

Har du lyst til at arbejde tæt på direktionen og få indblik i det strategiske maskinrum? Vi er en organisation i udvikling og med store ambitioner om at sætte et stærkt samfundsmæssigt aftryk. Retningen for vores arbejde i de kommende år er sat med en ny ambitiøs institutionsstrategi, hvor målet er at sikre mere anvendelses- og løsningsorienteret arbejdsmiljøforskning, der gør en forskel for vores interessenter (det politiske niveau, arbejdsmarkedets parter, slutbrugere m.v.). Det stiller krav til organisatorisk bærdygtighed, opstart og forankring af organisatoriske forandringsprocesser samt opfølgning på strategiske, organisatoriske initiativer.

En stor del af disse opgaver er forankret i Ledelses- og Kommunikationssekretariatet, der har ansvaret for direktionsbetjening, ekstern kommunikation og strategisk, tværgående organisationsudvikling. En lang række opgaver løses i tæt samarbejde med direktionen, der består af en direktør og en vicedirektør. Ledelses- og Kommunikationssekretariatet varetager tværgående funktioner i forhold til hele forskningscentret, herunder strategiarbejde, kontraktstyring og resultatopfølgning og udgør det centrale bindeled til departementet på disse områder. Sekretariatet er sparringspartner i forhold til policy på det arbejdsmiljø- og forskningspolitiske område, og sekretariat ved direktions-, chef- og bestyrelsesmøder. Derudover varetager sekretariatet kommunikation af NFA's viden på primært SoMe og koordinerer pressehenvendelser på tværs af organisationen.

Du vil blive ansat som fuldmægtig, og dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • myndighedsbetjening (fx ministerbetjening), herunder løbende dialog med og kvalitetssikring af sager til departementet og Arbejdstilsynet,
  • bestyrelses- og direktionsbetjening (dagsorden og sagsfremstillinger),
  • at sikre fremdrift i strategiske projekter,
  • at sikre overblik over løbende portefølje i sager og forskningsprojekter,
  • at sikre rettidig og retvisende ledelsesinformation og
  • bidrage til at drive og koordinere opgaver i NFA's governance og årshjul, herunder årsrapport, årsberetning, mål- og resultatplan m.v.


Bliv vores nye kollega Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau - fx cand.scient.pol., cand.scient.adm eller lignende.

Det er ikke et krav, at du kan dokumentere længerevarende erfaring. Vi ser også gerne en ansøgning fra dig, der er nyuddannet, da vi står klar til at træne dig til at opnå det sorte bælte i myndighedsbetjening og organisationsudvikling.

I tillæg hertil forestiller vi os, at du:

  • er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang til arbejdsopgaver og processen knyttet dertil,
  • kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale,
  • arbejder struktureret og har fokus på resultater,
  • kan bevare overblikket og samtidig har blik for detaljen i et til tider højt arbejdstempo,
  • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation,
  • kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst,
  • er pragmatisk, udviklingsorienteret og kan tænke i nye og bedre løsninger og
  • har gode samarbejdsevner.


Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Dit daglige arbejdssted er Lersø Parkallé 105, 2100 København Ø.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chef for Ledelses- og Kommunikationssekretariatet Alex Hooshiar på tlf.nr. 20137278. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 22503487.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag d. 15. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 49
3. oktober 2024 48
2. oktober 2024 47
1. oktober 2024 35
30. september 2024 37
29. september 2024 37
28. september 2024 36
27. september 2024 39
26. september 2024 41
25. september 2024 38
24. september 2024 37
23. september 2024 37
22. september 2024 37
21. september 2024 36
20. september 2024 40
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52