Pædagog til Vuggestuen Bamsehuset i Brovst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brovst

Vi søger en Pædagog til Vuggestuen Bamsehuset i Brovst 32 timer pr. uge. pr. 1/8-22

Har du lyst til at være en del af vores fantastiske team? Vi er en privatinstitution, der siden opstarten som puljeordning i 1993, har gennemgået en rivende udvikling. Bamsehuset er en privatejet vuggestue, hvor ejer Ulla Christensen, 4 pædagoger, 4 pædagogmedhjælpere og 1-2 faste vikarer, har det dejligste job i selskab med 22 vidunderlige skønne tumlinger i alderen 0- 3 år.

Vi søger en uddannet pædagog, som har interesse for medansvar og det private initiativ.

Vi arbejder i relationsgrupper en del af dagen med aldersopdeling af børnene i 2 børnegrupper: ”Lillebjørne” og ”Storebjørne, for at understøtte børnenes udvikling bedst muligt, med udgangspunkt i den pædagogiske læreplan. Personalet har hver deres lille ”spisegruppe” hvor børnene sidder i små grupper af 3-4 børn, for at skabe tryghed og nærvær, hvor vi har fokus på rutinepædagogik og hvor relationer dannes.

Vores værdigrundlag er, at børnene i Vuggestuen Bamsehuset oplever nærværende, anerkendende, positive, glade og tydelige voksne, der samarbejder med forældrene om barnets trivsel og udvikling i et struktureret, trygt og omsorgsfuldt miljø og hvor børnene bliver set og støttet i deres videre udvikling.

Vi forventer:

  • At du er uddannet pædagog og har lyst og interesse i arbejdet med 0-3 årige børns udvikling og trivsel. At du er bevidst om, at vuggestuepraksis finder sted nede på gulvet i øjenhøjde med børnene og at du har viden om 0-3 årige børns udvikling eller interesse i at vide mere om det.
  • At du er bevidst om, at vuggestuelivet også indebærer mange opgaver som omsorgsgiver (Putte-Skifte ble –Hjælpe med mad/tøj). Og at du med denne rutinepædagogik er bevidst om, at du er en vigtig medspiller i børnenes udvikling, dannelse og børneperspektiv.
  • At du er positiv, smilende, imødekommende og servicemindet med hjertet på rette sted.
  • Du skal være kontaktpædagog for ca. 1/3 af børnegruppen. Dette indebærer forældresamtaler, udarbejdelse af handleplaner for børn med særlige behov og møder med relevante fagpersoner.
  • Kendskab til ”Alle med” og udarbejdelse af handleplaner er en fordel.
  • At du vægter et godt forældresamarbejde højt.
  • At du er struktureret og kan planlægge pædagogiske aktiviteter i et trygt og udviklende læringsmiljø og kan sætte dem i gang, enten alene eller i samarbejde med kollegaer.
  • At du er handlekraftig og har lyst til at gøre en forskel og tør tage en beslutning, hvis det er nødvendigt, men at du samtidig vægter samarbejdet og det relationelle arbejde højt.
  • Kendskab til ICDP og den styrkede læreplan er en fordel
  • At du i praksis er bevidst om at være rollemodel for børnene.
  • Vi forventer, at du har almindelige it-kundskaber og skriftligt kan understøtte det pædagogiske arbejde.
  • Vi forventer, at du er fleksibel og tager ansvar i forhold til mødetider og ændringer i forbindelse med sygdom, afspadsering, ferie, møder osv. Der er lukkevagter inkluderet i stillingen. Ved ferie og sygdom er det dejligt, hvis du også kan tage en åbnevagt.
  • Du skal være villig til en gang imellem at gribe støvsugeren, lave eftermiddagsfrugt eller lægge vasketøj sammen. Det er primært de unge pædagogmedhjælpere der har rengøringsopgaverne, men vi hjælper alle hinanden, så alle kan få afviklet deres frokostpause, inden børnene igen er oppe fra middagssøvnen eller når vi er færre voksne i ferieperioder.

Vi tilbyder:

  • En stilling med udviklingsmuligheder, hvor du får medansvar i den pædagogiske ledelse.
  • Et kollegialt, loyalt og humørfyldt miljø, hvor vi har et godt samarbejde på tværs af aldersgrupper, faglige- og personlige forskelligheder. Vi hjælper hinanden og udnytter de individuelle kompetencer bedst muligt.
  • Skønne og sjove børn. Forældre der bevidst har valgt Bamsehuset som vuggestue til deres ”guld”
  • Vi har udarbejdet de styrkede læreplaner og er nu på vej med at omsætte dem i praksis

Løn og ansættelsesvilkår: Iflg. gældende overenskomst ml. Vuggestuen Bamsehuset og Bupl.

Hvis du tænker at ovenstående lige er noget for dig og at du kan se dig selv i vores team, så send os en ansøgning, gerne med et foto af dig selv, samt oplysninger om hvorfor du ser dig selv i vuggestuen Bamsehuset og hvad du netop kan bidrage med.

Ansøgningsfristen d. 22/5 2022. Vi modtager ansøgninger på vores mailadresse: [email protected] I henhold til persondataloven, tillader du, når du sender os din ansøgning, at vi må opbevare den på vores Pc, indtil stillingen er besat.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 30/5 2022. Har du ikke hørt fra os inden d. 3/6 2022 er stillingen besat til anden side. Vi forbeholder os retten til at lave genopslag, hvis íkke vi finder det rette match blandt indkomne ansøgninger.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Læs gerne mere om os på hjemmesiden www.bamsehusetbrovst.dk

Vuggestuen Bamsehuset v/Ulla Christensen

Kastanievej 3, 9460 Brovst

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brovst.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brovst
  • Søndag den 22. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brovst

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brovst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Brovst over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4