Kompetent socialfaglig medarbejder til botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Bofællesskabet Lioba søger socialfaglig medarbejder ansat på 37 timer om ugen med arbejdstid i hverdage og weekender mellem kl. 7.00 og 23.30. Hver tredje weekend er en arbejdsweekend. Stillingen ønskes besat fra 1. januar 2023

Drømmer du om at blive en del af en arbejdsplads, hvor rummelighed er et nøglebegreb i arbejdet med mennesker i udsat position og hvor samskabelse er omdrejningspunkt i hverdagen. Med en ledelse der inviterer til nye faglige initiativer og ikke er bange for at udfordre dig og dine kollegaer? Er du bevidst om din faglighed og er du klar på, at sætte dig selv og din faglighed på spil, for sammen med dine kollegaer at skabe de bedst mulige rammer for vores beboere? Hvis ja, så skal du søge stillingen hos os! På Lioba ønsker vi et stærkere fællesskab, med udgangspunkt i hvad der er behov for hos beboerne og det fællesskab forventes du at være med til at styrke.

Om Lioba
Botilbuddet tilbyder ophold efter § 107 og § 108. Målgruppen er mennesker med dobbeltdiagnose (sindslidelse og misbrug) og somatiske problemstillinger.
Bofællesskabet Lioba er en del af de socialpsykiatriske botilbud i Socialafdelingen i Frederiksberg Kommune. Lioba har til huse på O. V. Kjettinges Alle 7 på Frederiksberg.

Faglig tilgang
Der arbejdes socialpædagogisk med de til enhver tid eksisterende udviklingsmuligheder hos borgeren i en (re-)habiliterende indsats. Vi arbejder blandt andet ud fra en recovery tankegang, hvor vores fornemmeste opgave er at understøtte eller skabe og bære håb. Vi tror på at respekt og ligeværd gør relationsarbejdet muligt, og derved muliggør at mennesker får modet og overskuddet til at blive chef i eget liv igen. Vi arbejder ud fra en forståelse af, at mennesker får udfordringer af en grund.

På Lioba hænger de sundhedsfaglige og socialfaglige indsatser og fagligheder tæt sammen, da vores målgruppe ofte har komplekse sociale og sundhedsrettede problemstillinger. Dette afspejler sig i vores tværfaglige personalegruppe sammensætning, hvor vi løfter i flok og hvor de enkeltes kompetencer ligeværdigt sættes i spil.

Siden årsskiftet har vi som arbejdsplads fokuseret på udviklingen af, hvad vi selv mener er et gennemgående godt arbejdsmiljø. Vi har haft fokus på de filosofiske perspektiver i arbejdet og samarbejdet med og om mennesker, hvor afsættet bl.a. har været i sproget som et aktivt redskab. I 2023 vil vi have fokus på struktur i det daglige, faglighed og samarbejde som centrale begreber, og begreber som vi ønsker skal være rammesættende for hverdagen – og altid med beboeren i centrum. Vi er altid optaget af det psykiske arbejdsmiljø og vil stræber efter at ruste organisationen endnu bedre i det videre arbejde i et til tider psykisk krævende felt. Sideløbende har vi fokus på tematiserede oplæg og supervisioner i fagspecifikke sammenhænge.

Parallelt med disse processer er vi i proces omkring at optimere vores arbejdsgange, med afsæt i et struktureret arbejdsmiljø med tydelighed om krav og forventninger. Du forventes at have flair og interesse for at blive og være en del af denne proces.

Om dig
Det er vigtigt for os at du er empatisk, anerkendende og har stærke relationelle kompetencer og at du er fagligt velfunderet, handlekraftig og psykisk robust. Det er også vigtigt for os, at du er rummelig i arbejdet med voksne med dobbeltdiagnoser.

Vi lægger derudover vægt på at du:
  • Har kendskab til arbejdet med dobbeltdiagnoser
  • At du er mødestabil
  • At du formår at omsætte metoder og tilgange til praksis
  • Kan koble teori og praksis og sætte ord på hvad faglighed er for dig
  • At du har erfaring med effektmåling og skriftligt arbejde og anvender IT på brugerniveau
  • Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket i pressede situationer
  • Kan skabe håb og give omsorg selvom menneskers reaktioner på sorg og krise kan være pakket ind i noget vi umiddelbart ikke forstår
  • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på, at modtage og give feedback og kritik med henblik på i samarbejde at udvikle praksis


Hvad kan du forvente af os:
En engageret, inkluderende og dygtig personalegruppe med fokus på kollegialt sammenhold, faglig sparring, løbende supervision og et godt arbejdsmiljø.
En nærværende, tilgængelig og ambitiøs ledelse, der stiller høje krav til dig og dine kollegaer. Vi sigter mod at være en tydelig og gennemsigtig organisation med stærk faglighed, god faglig etik og høj trivsel for beboere, kollegaer og ledere for derigennem at skabe de bedst mulige rammer for beboerne.
  • Faglige og engagerede kollegaer
  • Gode muligheder for at være med til at præge pædagogikken og kulturen
  • Faglige dilemmaer
  • Faglig udvikling gennem kurser og interne drøftelser
  • Supervision
  • Ansættelse i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi aldrig afstår fra at reflektere over vores praksis og organisering i tæt dialog med hinanden og ledelsen og hvor vi dokumenterer effekten af vores praksis


For yderligere oplysninger: Afdelingsleder Randi Klingenberg-Holm, tlf. 28980122 eller institutionsleder Martin Pedersen, tlf. 28985070

Ansøgningsfrist er d. 22. november 2022 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler vil blive holdt med 1. samtale d. 24. november 2022 og 2. samtale d. 29. november 2022. Samtalerne vil forløbe således at vi til første samtalerunde holder de første 15 minutter i vores fællesrum, hvor beboerne vil have mulighed for at deltage med spørgsmål og måske fortælle lidt om stedet. Herefter vil vi gå til en mere formel samtale i vores mødelokale. Bliver du udvalgt til at deltage i anden samtalerunder vil du blive inviteret til en samtale, hvor vi kan tale nærmere ind i arbejdsfællesskabet og refleksioner siden sidst.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn. Vi skal bede dig fremvise straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 22. november 2022

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog

    Nordstrandskolens SFO ligger i et boligområde i tæt beliggenhed til dejlige omgivelser med skov, strand, havn og den gamle bydel i Dragør. Vores SFO omfatter i alt 12 klasser fra 0. til 3. klasse o..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. oktober 2024 6
6. oktober 2024 6
5. oktober 2024 6
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 7
25. september 2024 8
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4