Pædagog søges til Ungdomsklub KlubM Midgaard - UngiAarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mårslet

Om jobbet:
Med de vildeste muligheder for udeliv, klatring, skater miljø, basket og Giber Å i baghaven, søger vi en pædagog der kan sætte alt muligt i spil sammen med de unge og personale. Indendørs giver vi plads til esport, og ungemiljøer hvor vi kan boltre os, men også slå os ned og have vitaliserende samtaler om stort og småt.

KlubM Midgaard er et fritidstilbud for unge fra 6-9 årgang op til 18 år. Vi bor i Mårslet, 10 km uden for Århus C og har nogle fantastiske rammer for børn & unge. Fra den 1. august åbner vi dette tilbud, for de unge. Tilbuddet har tidligere været tilbudt vores børn fra 4-6 årgang, men nu åbner vi med et kæmpe strejf af unge liv- og miljø for de unge.
Der er ca. 180 medlemmer tilknyttet klubben.

I arbejdet med denne målgruppe er det vigtigt at være engageret og tage de unge med på råd.KlubM Midgaard er et fristed, hvor de unge må og kan ”hænge ud”. Vi arbejder for at inddrage medlemmerne i valg, hvor det at udvikle sociale færdigheder, skabe relationer og opleve at tilegne sig nye kompetencer er vigtige forudsætninger i ungdomslivet.

Vi samarbejder i mulighedsrummet med ungdomsskolen og skolerne i vores område. Du skal i den forbindelse være indstillet på at kunne indgå i dette samarbejde, med de opgaver der eventuelt kunne komme i spil.

Skåde Kragelund Mårslet fritidscenter, hvor KlubM Midgaard er en del af vores fritidstilbud til børn/unge, er et aktivt fritidscenter med mange traditioner. Vores kerneopgave er inkluderende fællesskaber, kammeratskab, deltagelse, fælleshed, demokrati, indflydelse, rummelighed, læring, udvikling og trivsel. Vi vægter højt, at børn og unge oplever voksne der har noget på hjerte, og vælger at være tilstede og bidrage til det vi står for og er fælles om.

Din profil:
I jobbet forventer vi, at du har en række af følgende kvalifikationer og kompetencer.

Du ser muligheder. Du tænker med og kommer gerne med dine input til opgaver og udvikling med fokus på vores kerneopgave. Derfor forholder du dig nysgerrigt og åbent til organisationen.

Du har overblik. Du strukturerer, planlægger og koordinerer dine arbejdsopgaver og arbejder altid med et sigte på målgruppen. Du er uddannet pædagog, og har du erfaring med målgruppen er det en fordel.
  • Du bidrager gerne med viden om udvikling af ungemiljøer
  • Du vil arbejde aktivt, og være medskabende til et velfungerende arbejdsmiljø
  • Nysgerrig på ungdomspædagogik, unges udvikling og inddragelses processer
  • Du kan arbejde 1 – (2) aftener om ugen, og kan indgå i planlagte weekendarrangementer, ture mv
  • Du kan lide sport, gang i den – går gerne forrest, men holder også af at inddrage medlemmernes ideer
  • Computer og gamer nørd, er klart et plus
  • Udeliv, bål, mad, bygge, ”lege” finder du interessant og udviklende
  • Du har lyst til og vil relationen til børn og unge
  • Du har lyst til kontinuerlig udvikling og holder af at kunne fordybe dig
  • Kørekort en fordel

Derfor skal du vælge os:
Vi arbejder med en grundlæggende tilgang som indebærer, at du kommer til et fritidscenter hvor vi står for at arbejde professionelt – have fokus på kerneopgaven – være en del af et organisatorisk medlemskab.

Vi tilbyder et udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder:
  • Alsidige arbejdsopgaver og en afvekslende hverdag
  • En organisation som prioriterer medarbejderudvikling og kurser
  • En spændende organisation, hvor børn og unge er i centrum
  • At være en del af en personalegruppe som er bevidste om, at alle har et ansvar for at vores fritidscenter er i udvikling, et rart sted at være, og hvor det er ok at øve sig
  • En personalegruppe der arbejder sammen om opgaver, gerne på tværs af klubber.

Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med BUPL. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Stillingen er en fastansættelse, med 30 timer ugentligt.
Hvis du vil vide mere:
Har du spørgsmål til ovenstående eller stillingen generelt, er du velkommen til at kontakte KlubM Midgaard v. afdelingsleder Michael Clausen fra den 7. august.
Mobil 40260343
Du kan læse mere om os på www.ungiaarhus.dk.

Vi holder åbent hus for interesserede mandag den 12. august kl.17.30-18.30.
Der er ingen tilmelding.

AnsøgningDin ansøgning skal være os i hænde senest den 16. august 2019.

Samtaler tirsdag den 26. august i tidsrummet 9.30-12.00.
Tiltrædelse 1. September 2019 eller hurtigst muligt herefter.

Alle ansøgninger til Aarhus kommune skal sendes digitalt. Klik på nedenstående link for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

I henhold til Aarhus kommunes gældende regler indhenter vi straffe- og børneattester inden ansættelse.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion, seksualitet og nationalitet til at søge.

Om os
UngiAarhus er en bydækkende kommunal organisation, der har ansvaret for fritidsklubber, ungdomsklubber, ungdomsskolen og de pædagogisk ledede legepladser i Aarhus Kommune. Vi samarbejder desuden med skolerne om de unges dannelse og uddannelse. Vores målgruppe er børn og unge fra fjerde klasse til 18 år (21 år for unge med særlige behov).
UngiAarhus er inddelt i fem områder: NORD, VEST, Gellerup SYDVEST og SYD. Alle områder arbejder både lokalt og bydækkende. Du kan læse mere om UngiAarhus og om Aarhus Kommunes Fritids- og Ungdomsskoleplan her: www.ungiaarhus.dk

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mårslet.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Mårslet
  • Fredag den 16. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Mårslet

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Mårslet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Mårslet over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0