Er du sundhedsplejerske, og vil du være med til at fremme sundhed og trivsel for børn o...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Om job:
Da Sundhedsplejen har fået nye opgaver og kollega går på pension, søger vi tre sundhedsplejersker til faste stillinger, 34 - 37 timer ugentligt i kombineret ordning.
Stillingerne er i område Sydves, som dækker Viby/ Frederiksbjerg/ Harlev/Stavtrup

Vi kan tilbyde:
En stilling i en fusioneret afdeling, hvor dine bidrag vil være vigtige i den kommende fusionsproces
Fagligt kompetente og engagerede kolleger og samarbejdspartnere
Et godt arbejdsmiljø med åbenhed, respekt, tillid og plads til grin
Stillinger med en kombination af spædbørnsdistrikt, skolearbejde og Familieiværksætterhold
En bred vifte af opsporing og tidlige indsatser til forskellige grupper af gravide og nybagte forældre
Et velfungerende mono- og tværfagligt samarbejde

Din profil:
Du er uddannet sundhedsplejerske
Du er struktureret, god til at planlægge og evner at prioritere opgaver og følge dem til dørs
Du er åben og imødekommende over for nye idéer og nye måder at gøre arbejdet på
Du er nysgerrig, fleksibel og tænker ud over egen faglig praksis
Du ønsker at indgå i et anerkendende kollegafællesskab
Du er fortrolig med brug af it som arbejdsredskab
Det vil være dejligt, hvis du kan lide at undervise

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med DSR. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af erfaring og kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Helle Andersen Sundhedsplejeleder Vest 2920 3983 efter den 22. juli 2019

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: løbende annonce til 30/9 2019
Ansættelsesdato: snarest muligt
Ansættelsessamtaler finder sted løbende

Om os
ORGANISATION
Sundhedsplejen er en del af Sundhed i Børn og Unge, Aarhus Kommune. Afdeling Sundhed skaber sundhedsfremmende rammer og miljøer for børn og unge i tæt samarbejde med de mange fagpersoner i kommunen, som er tæt på børn og unges hverdag. Grundlaget er Børne- og ungepolitikken .

Afdelingen Sundhed er udviklingsorienteret og arbejder ud fra et helhedsperspektiv, 0-18 år, med fokus på effekt og kvalitet i samarbejde med dagtilbud og skoler. Sundhed har ligeledes et stort fokus på at udvikle det tværsektorielle samarbejde med fokus på bedre overgange mellem sektorer, et samskabende familieperspektiv i sundhedsindsatserne.
Sundhed repræsenterer en stor bredde af faglighed: Sundhedsplejersker, Børn og Unge-læger, pædagoger, pædagogiske konsulenter, sundhedskonsulenter og administrative medarbejdere. Der er i alt cirka 160 medarbejdere, og kulturen i afdelingen er præget af engagement, høj faglighed og dedikation i forhold til at gøre en forskel for børnene, de unge og deres familier med henblik på sundhed og trivsel.

SUNDHEDSPLEJEN
Sundhedsplejen i Aarhus har fokus på sundhedsfremme og forebyggelse for alle børn og unge. Vi har et stærkt fagligt miljø og høje ambitioner for vores arbejde. Vi er inddelt i fem geografiske områder med hver sin Sundhedsplejeleder. Sundhedsplejens cirka 115 medarbejdere samarbejder på tværs af områder og fagligheder med afsæt i vores vision, ”Sammen fremmer vi alle børn og unges sundhed og trivsel”. Vi arbejder helhedsorienteret sammen med forældre, dagtilbud og skoler, de øvrige afdelinger i Børn og Unge, Aarhus Kommune samt Regionen.

Vi er engagerede i at fremme fysisk og mental sundhed samt trivsel hos børn og unge, dels gennem sundhedsfremmende og forebyggende indsatser, dels ved at yde hjælp og støtte til udsatte børn og unge. Vi er optaget af Stærkere Læringsfællesskaber, som betyder et tæt samarbejde, såvel internt som eksternt.

Vores sekretærgruppe varetager de administrative og koordinerende opgaver vedr. journaler, indkaldelser i skolesundhedsplejen, telefonpasning, personaleadministration, løn, ferie, sygefravær m.m.

Yderligere oplysninger om Sundhedsplejen Aarhus Kommune kan findes på hjemmesiden www.sundhedsplejen-aarhus.dk

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Viby J
  • Torsdag den 22. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Viby J over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1