Pædagogisk tilsynsførende i dagplejen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Vil du have en nøglerolle i at videreudvikle kvaliteten i den pædagogiske praksis i dagplejen i Lolland Kommune? Vil du være med til at understøtte dagplejens videre, faglige udvikling? Trives du med at arbejde selvstændigt og på egen hånd? Motiveres du af samarbejde og af at løfte i flok? Så er du måske vores nye tilsynsførende i dagplejen i Lolland Kommune.

Til Staben for Skole og Dagtilbud søger vi dig, der vil være vores nye pædagogiske tilsynsførende i dagplejen. Der er tale om en nyoprettet stilling, som skal medvirke til at styrke kvaliteten i den pædagogiske praksis i dagplejen. Ansættelsen er et led i en generelt styrkelse af tilsyn, udvikling og kvalitet i dagtilbud i Lolland Kommune med det formål at levere på de politiske ambitioner på området. På samme måde er det indført eksternt tilsyn med daginstitutionerne.

Hvorfor skal du søge stillingen hos os?


I Staben for Skole og Dagtilbud bliver du mødt af tillid og anerkendelse fra ledelse og kolleger. Du bliver en del af et meget stærkt, fagligt miljø, der ud over dig tæller 2 dagtilbudskonsulenter og 3 konsulenter på skoleområdet. Her kan du videreudvikle din faglighed kollegialt og med relevant efter- og videreuddannelse. Hos os er der frihed til selvtilrettelæggelse og gode og frie rammer herfor med mulighed for bl.a. hjemmearbejde. Vi tilbyder dig attraktive rammer og vilkår, herunder en konkurrencedygtig løn og en arbejdsplads tæt på motorvej og togstation. Ikke mindst får du mulighed for at være med til at skabe noget helt nyt - et nyt, stærkt pædagogisk tilsyn mellem kontrol og udvikling i dagplejen.

Hvem er vi? Og hvad er opgaven?


Sektoren består af skole- og dagtilbudsområdet inkl. dagpleje. Du vil være ansat i sektorens stab, som består af 15 medarbejdere. Staben ledes af sektorens souschef.

Staben har en væsentlig rolle i at understøtte sektorledelsen og bidrage til, at skole- og dagtilbudsområdet udvikler sig i den retning, som er sat. Rammen herfor fastlægges politisk, og den videre retning for sektoren sættes af sektorchefen i dialog med Direktionen. Staben fungerer både opfølgende og konsultativt understøttende i forhold til de forskellige ledelsesniveauer i organisationen. Ydelserne leveres gennem 3 funktioner: En administrativ, en konsulentunderstøttende og en strategisk funktion.

Din opgave og rolle bliver at bidrage væsentligt til, at dagplejen udvikler sig i den retning, der er sat af lovgivningen og kommunalpolitisk i kommunens dagtilbudsstrategi og tilsynskoncept. Din funktion er derfor også en forvaltningsrolle, hvor du skal trives med at sikre efterlevelse af mål og rammer.

Ud over tilsyn med den kommunale dagpleje ligger der i stillingen at føre tilsyn med private pasningsordninger.

Særligt for denne stilling gælder, at opgaverne fortrinsvis ligger ’ude i marken’ med tilsyn gennem fysiske besøg hos kommunens 80 dagplejere og 4 private pasningsordninger. 84 dage om året vil du således du ude på tilsyn hos en dagplejer eller hos en privat børnepasser i nogle timer. Du skal derfor trives med at arbejde på egen hånd og være i stand til at løfte et selvstændigt ansvar for planlægning, gennemførelse og afrapportering af tilsynene. Tilsynet er baseret på ’KIDS Dagpleje’.

Dagplejen er på vej gennem en strukturomlægning, som indebærer at dagplejen bliver sin egen enhed. Denne strukturændring skal ses i samme forbindelse som styrkelsen af tilsynet. Selvom du som tilsynsførende er placeret i en forvaltningsrolle uden for dagplejen, får du er stort og vigtigt samarbejde med dagplejeenheden om den udvikling, som du som tilsynsførende har en hovedrolle i at understøtte.

Lolland Kommune har stærke ambitioner for det samlede børneområde. Sammen skal vi sikre en stærk næste generation på Lolland. Med politisk vedtagne strategier på både skole- og dagtilbudsområdet er retningen sat, og vi har en vigtig opgave sammen, hvor mening i arbejdet er noget, vi får forærende.

Hvem er du?


Du har et solidt fagligt fundament. Du har således baggrund som pædagog, gerne med relevant efteruddannelse, eller en kandidatuddannelse inden for det pædagogiske felt. Herudover har du gerne betydelig praksiserfaring. Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til dagpleje og de særlige vilkår og karakteristika, der er forbundet hermed, men det er ikke et krav. Vigtigst er at du er kvalificeret til og optaget af at arbejde med kvalitet i dagplejen.

Herudover vil vi lægge vægt på:

  • interesse for at opbygge en stor viden om vores dagplejeområde
  • Erfaring med vurdering, analyse of udvikling af pædagogiske læringsmiljøer
  • Viden om 0-2-årsområdet
  • Gode samarbejdsevner, ligesom du værdsætter at etablere og pleje relationer - i staben, i Skole og Dagtilbud og på det samlede børneområde
  • Gode kommunikative mundtlige og skriftlige færdigheder herunder formidlings-/ undervisningskompetencer
  • Interesse for og gerne indsigt i lovgivningen området – herunder de nye styrkede læreplaner.
  • Evner at balancere mellem de konsultativt understøttende og opfølgende roller
  • Høj grad af organisationsforståelse og forståelse for de formelle og uformelle samspil, som foregår i en stor organisation.

Yderligere information


Du er meget velkommen til at kontakte sektorsouschef Carsten Frigaard på tlf. 30 46 62 34, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Løn og ansættelsesforhold


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse, således at der er mulighed for at forhandle et personligt tillæg iht. dine kvalifikationer.

Tiltrædelse 1. januar 2023.

Ansøgningsproces


Ansøgningsfristen er søndag den 20. november 2022 kl. 23.59.

Første samtalerunde afholdes onsdag den 23. november 2022 og anden samtalerunde afholdes mandag den 28. oktober 2022. De ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, vil skulle arbejde med en case.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Maribo
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Maribo over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2