Pædagog til vores børnehave på 35 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Store Merløse

Vil du være med til at udvikle den pædagogiske praksis i en lille men mægtig daginstitution? Og vil du være en del af et tæt kollegateam, hvor trivsel og høj faglighed går hånd i hånd?

Så læs med her:

Om jobbet
  • Du vil indgå i en hverdag, fuld af spændende pædagogiske aktiviteter men selvfølgelig også faste rutiner.
  • Du vil bidrage til at støtte børnenes udvikling, med udgangspunkt i den styrket lærerplan, som pædagogisk ramme.
  • Du vil indgå i et anerkendende forældresamarbejde.
  • Du vil arbejde tæt sammen med husets øvrige personale, da vi er fælleshus, morgen og eftermiddag.
  • Du vil indgå åbent og aktivt, i vores arbejde med at udvikle vores pædagogiske praksis i huset, både individuelt og sammen med dine kollegaer.

Hvem er du
Du er uddannet pædagog og meget gerne med erfaring med aldersgruppen 4- 6 år, men ikke et krav, når du blot brænder for arbejdet med denne børnegruppe. Du er en holdspiller og er klar på at arbejde i et lille hus, hvor vi er tætte og arbejder sammen på tværs i løbet af dagen. Du kan også arbejde selvstændigt med en mindre gruppe børn, da vi deler børnene i mindre grupper noget af dagen. Derfor kan du også sætte den pædagogiske retning, ved at gå foran, som initiativtager.
Vi forventer du er åben, nysgerrig og udviklingsparat i din faglighed og at du praktiserer en anerkendende kommunikation, hvor du ser forskelle som spændende udviklingspotentialer og ikke som en hæmsko. Vi håber også at du er klar på fysisk udfoldelse, da vi ofte tager på tur i de lokale skove og er til LOB (Leg Og Bevægelse) 1 gang om ugen.
Du har bil og kan arbejde i tidsrummet 6.30 – 17 (Fredag til kl. 16).

Hvem er vi
Allindelille Børnehus er en integreret institution normeret til 55 børn. Vi er beliggende i hyggelige omgivelser på landet, med marker, skov og Friskolen som nærmeste nabo.
Vi er 10 pædagogiske personaler, 1 HK’er og en leder, der alle er klar til at tage godt i mod dig.
Vi arbejder med LUN (Leg Udvikling og Nærvær). LUN er funderet i neuroaffektiv udviklingspsykologi og bruger Theraplay som metode. Vi arbejder med LUN både i vores hverdag, til samling, i mindre grupper eller én til én, hvor der er behov for ekstra støtte.
Vi ser desuden MEGET gerne, at du ringer for et besøg, så vi kan vise dig rundt og få en uformel snak med dig. Kontakt Tanja på telefon 30 66 80 85 for besøg.

Vi tilbyder
Et udviklende job i et stærkt fagligt funderet team, der arbejder med en aldersgruppe børn, der har gang i deres udvikling og en masse energi.
En arbejdsplads hvor trivsel og høj faglighed går hånd i hånd og hvor vi er fleksible og hjælper hinanden, både i en travl hverdag og med faglig sparing og opbakning.
Gode muligheder for at udvikle din pædagogiske praksis og sætte dit eget præg.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende, indtil vi finder den rigtige.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Store Merløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Store Merløse
  • Fredag den 13. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Store Merløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Store Merløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Store Merløse over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 1