IT-brugeradministrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være en del af en professionel og serviceminded brugeradministration?

Om jobbet
Ringsted Kommune søger pr. 1. juni 2022, eller snarest muligt, vores nye IT-brugeradministrator, som har lyst til at udgøre en professionel og serviceminded Brugeradministration på to personer, der hjælper brugerne via telefonen og pc.

Det daglige arbejde består af tildeling af bruger-/jobfunktionsroller og rettigheder til kommunens medarbejdere og ledere. Dvs. at en stor del af dagligdagen består i systematisk sagsløsning og kommunikation med brugere og kollegaer.

Ringsted Kommune er sammen med 10 andre kommuner ved at implementere en ny måde at tildele brugerrettigheder på, hvor vi optimerer og automatiserer processerne yderligere, og vi fx tager udgangspunkt i jobfunktioner i stedet for en enkelt medarbejder. Derfor er det vigtigt, at du har interesse for systemsammenhænge og indblik i, hvilken betydning tildeling af rettigheder kan have på tværs af systemer. Vi søger derfor en kollega som både har lyst til at arbejde struktureret med driftsopgaver og mod på at være med til at implementere nye processer indenfor brugeradministrator området.

Dit arbejdsområde
Som IT-brugeradministrator er du en væsentlig del af den samlede supportfunktion, der er i IT-afdelingen. Foruden din nærmeste kollega i Brugeradministrationen vil du have et væsentligt samarbejde med kollegaerne i IT- supporten og IT-driften.

Samtidig vil du have ”dine egne opgaver”:
  • Tildeling af rettigheder og brugerprofiler
  • Selvstændig opgaveløsning ift. indkomne sager i vores sagshåndterings-system
  • Sparring med kolleger omkring ”problemsager”
  • Deltage i projektarbejde og ad hoc opgaver om fx nye procedurer

Vi regner med, at du har ambitioner, masser af gå på mod og ideer til, hvordan du kan mestre og samtidig udvikle stillingen. Vi lægger stor vægt på, at dit fokus er på at skabe værdi til gavn for hele kommunen, med udgangspunkt i samarbejde. Kan du se optimeringsmuligheder i arbejdsgange og være i stand til at implementere dem, til gavn for – og i dialog med - brugerne og nærmeste kollegaer – vil du have alle muligheder for at skabe en forandring.

Hvem er du
Du har en sund nysgerrighed, et velfunderet kendskab og praktiske færdigheder inden for feltet af brugerstyringsopgaver, og forstår hvordan systemer og dermed rettigheder i ét system kan påvirke andre systemer, set fra en brugers vinkel. Kvalifikationer kan være erhvervet på forskellig vis - enten ved uddannelse og/eller praktisk erfaring.

Personen vi søger, skal:
  • have flair for at yde en god og professionel service overfor dem som ringer eller skriver til Brugerstyring
  • trives med at yde support fra telefon og pc, og arbejde på kontor sammen med to andre kollegaer
  • interessere sig for sammenhænge mellem systemer, så du forstår hvilken betydning én ændring kan få i efterfølgende systemer
  • være stabil, systematisk og sætte en ære i god dokumentation
  • have erfaring, ambitioner og vilje til at samarbejde om opgaver og/eller projekter, hvor både faglighed og koordinering er afgørende for at vi sammen kan levere den bedste service overfor vores brugere. Hvis ikke du har erfaringen så regner vi med, at du har ambitioner og viljen
  • have lyst til at vedligeholde og udbygge vejledninger, der kan understøtte en professionel hverdag i Brugerstyring og den øvrige IT-afdeling
  • være en holdspiller, som også kan arbejde selvstændigt, og prioritere i egne og fælles opgaver, så brugerne får løst deres problemer på en professionel måde
  • kunne arbejde under pres uden at miste overblikket eller modet
  • have lyst til at udvikle sig fagligt og personligt

Hvis du har erfaring med brugerstyringsopgaver er det naturligvis en fordel. Men vi vægter din motivation til at samarbejde, din mødestabilitet, ambitionen om at yde en professionel service og interessen for understøttende IT-funktioner meget højt. Erfaringen kan vi sammen opbygge, hvis du har evnerne, ambitionen og viljen.

Afdeling
Stillingen er forankret i Staben Judiit, der består af Jura, Digitalisering og IT. Judiit er en af Ringsted Kommunes tre stabe, som alle skal understøtte direktionen, de faglige centre og det politiske niveau (udvalg og Byråd). Det gør vi med udgangspunkt i professionelt samarbejde.

Ringsted Kommune indgår i Digitaliseringsforeningen Sjælland (DIGIT), som består af 11 sjællandske kommuner, der samarbejder om konkrete projekter indenfor bl.a. brugerstyring, fælles kommunal infrastruktur, brugerrettigheder, informationssikkerhed, RPA og udbud af fagsystemer. Foruden DIGIT vil der også være andre samarbejdsfora som har en stor betydning for udviklingen.

Vi tilbyder
  • En arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt på jobbet
  • En arbejdsplads, hvortil der er gode transportmuligheder (offentlig og privat)
  • En fleksibel arbejdsplads som ønsker at understøtte et godt arbejds-, familie- og fritidsliv, og hvor der lægges vægt på muligheden for at have et socialt fællesskab
  • Du vil blive ansat i Ringsted Kommune, med arbejdssted i staben ”Jura, Digitalisering og IT (Judiit)”, hvor vi har mange forskellige funktioner. Dine nærmeste kollegaer er derfor IT-brugeradministrator, administrativ koordinator, IT-supportere, driftsteknikere, skolekonsulent, kørselskoordinator, it-arkitekt, web- og RPA-udviklere, dataspecialister, forretningskonsulenter, projektledere, jurister og it-sikkerhedskoordinatorer
  • Personalegoder, der i øjeblikket blandt andet omfatter frugtordning, en halv times betalt arbejdstid til motion med kolleger ugentligt og tilskudsordning til massage på arbejdspladsen
  • Personaleklub som løbende har spændende events og attraktive tilbud
  • Feriefond med adgang til 5 feriehuse i Danmark, og samarbejde med andre feriefonde, der også har feriehuse/lejligheder udenfor Danmark (Europa)

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte IT-brugeradministrator Pia Knudsen på telefon 5762 6547 eller stabschef Hanne Lindholm på telefon 2167 3094.

Ansøgningsfrist er søndag den 10. april, og 1. samtale forventes afholdt den 19.-22. april.
Vi indkalder til samtalerne tirsdag den 12. april. Hvis der er behov for 2. samtale, vil den blive afholdt den 25.-27. april.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ringsted
  • Søndag den 10. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0