Pædagog til Lunden - med fokus på sprog og forældresamarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Har du et godt blik for børnenes potentiale, og har du en givende interaktion med børnene og deres forældre? Vil du have lov til at arbejde fagligt og med en super god kollegial kontakt? Er du den pædagog som vil ses, høres og forstås, men som ved, at det også kræver at du hører, ser og forstår den praksis og de mennesker du er sammen med?

Så bliv en del af et fedt fællesskab i Lunden. Hos os er dagene aldrig ens, så du skal motiveres af at have mange initiativer i gang, og selv kunne tage ledelse på at drive dem. Du er synlig på gulvet sammen med børnene indtil de bliver hentet – børnene er i fokus altid.

Du får ansvar, men er aldrig alene
Som en del af Lunden vil du opleve, at du får gode kollegaer, og at det er muligt at tage ansvar og vokse med det ansvar. Det falder dig naturligt at gå foran og sætte gang i leg og aktiviteter.

Du har det rolige overblik over stuen, og ved hvad der er behov for i situationen. Du forstår at skabe nogle gode, tydelige og meningsfulde rammer for børnene, fordi du ved og ser den enkeltes behov, men du kan også sagtens navigere i det kaos, der nogle gange opstår, når forskellighed mødes. Du søger at forstå det positive i forskellighederne i huset - for i Lunden har alle en funktion og er værdifulde for fællesskabet.

Kollegaer i Lunden
Som kollegagruppe har vi en god trivsel, skøn atmosfære og vi elsker et godt grin i hverdagen. Vi kan lide vores arbejde, og det afspejler sig i vores samvær med både børn og voksne. Vi kan lide at gå på opdagelse sammen, og fordi vi har erfaret, at der sjældent kun findes én løsning, så kommer alle med bud og sammen afprøver vi det nye i praksis. Hos os er det vigtigt, at vi kan begå fejl, så længe vi lærer noget af det.

Som pædagog i Lunden får du en hverdag, hvor du blandt andet:
  • Arbejder med sprogtrappen og være en rollemodel for børnene i det danske sprog
  • Udforsker arbejdet med den styrkede læreplan
  • Styrker forældresamarbejdet med udgangspunkt i åbenhed, nysgerrighed og hjælpsomhed
  • Bidrager med skriftlighed i bl.a. arbejdet med den styrkede læreplan, ugeplaner, statusbeskrivelser mm.

Vi håber du, lige som os, får lys i øjnene blot ved tanken om alt det betydningsfulde arbejde med og for vores skønne børn og familier vi sammen tager ansvar for.

Forældresamarbejde
Du ved godt at forældresamarbejde er vigtigt, men også nogle gange svært, og det mestrer du, fordi du kan se intentionen bag ordene. Ord som også kan være svære at finde, da flere af vores forældre ikke taler så meget dansk.

Du skal derfor være tålmodig, tænke kreativt og være anerkendende i kommunikationen med forældre – med smil, tydeligt kropssprog og mimik kommer vi langt. Vigtigst er det, at du er imødekommende, og kan se hele familiens styrker og bygge videre med dem; for på den måde når vi vores fælles mål om at gøre det, der er bedst for barnet.

Lidt om Lunden….
Vi er et hus, der består af 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, og vi sætter pris på vores gode samarbejde i huset, og er vilde med ideen om, at børnene kommer først. Det betyder, at vi alle er optagede af børnene og at i alt vi gør, kommer børnene først.

Vi har ansat vores ene nye pædagog i vuggestuen - og vi mangler dig til vores børnehave, men da vi arbejder henimod et endnu tættere samarbejde på tværs af alle teams, er det vigtigt at du brænder for og har kompetencer til at arbejde med alle børn i 0-6-årsalderen. Hver stue har opdelt børnene i mindre gruppe, hvor du har” dine børn” og men vi har alle ansvaret for alle børn. Vi arbejde på tværs af hele huset, når det kan lade sig gøre.

Måske har du endda en god og lang erfaring og har styr på rutiner og børns motoriske, sproglige og kognitive udvikling – men det er ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du vil børn og pædagogik, og ved og kan italesætte hvor og hvordan vi sammen bringer dine kompetencer bedst i spil - og selvfølgelig at du er uddannet pædagog.

Vi er ved at rekruttere en ny leder, vi glæder os til at skabe et nyt fællesskab og håber du vil være med.

Når du starter i Lunden, får du en mentor som hjælper dig med at komme godt ombord i den første tid, og vi har faste stuemøder, hvor vi sammen drøfter hverdagen og den pædagogiske udvikling. Herudover bliver du via vores onboardingprogram introduceret til det pædagogiske univers i kommunen.

Ansøgningsfristen er den 15. august – vi glæder os til at høre fra dig
Vi holder ansættelsessamtaler den 24. august. Jobbet ønskes besat snarest mulig og senest 1. oktober 2021 og er på 35-37 timer om ugen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, der forholder sig meget til vores jobopslag. Har du spørgsmål må du endelig kontakte klyngeleder Helle Lundstein 4335 3260.

Du kan læse mere om jobbets indhold her i kommunens overordnede stillingsprofil for pædagoger. Du kan også læse mere om vores arbejde med pædagogik og læring her.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    er ambitiøs, vedholdende og nærværende i arbejdet med børn helt intuitivt arbejder med anerkendende tilgang i sin praksis og er hjemme i det teoretiske fundament.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13