To pædagoger til Impulsen - én til musik/teater og én til gruppeordning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup



Brænder du for at blive en del af en spændende og dynamisk Fritids- og ungdomsklub, hvor du har mulighed for at præge på den positive igangværende udvikling? Har du et inkluderende børnesyn og en anerkendende tilgang?

Så bliv en del af Impulsen og vær med til at:
  • Tilrettelægge og igangsætte relevante aktiviteter for målgruppen.
  • Gøre en forskel for vores børn og unge.
  • Videreudvikle klubben og det faglige fællesskab med dine kolleger.


Bliv en del af et samarbejdsorienteret og proaktivt team
Impulsen er en Fritids- og ungdomsklub med 300 børn i alderen 10-18 år, der inkluderer en specialgruppe for børn og unge med særlige behov. Vi arbejder med børnene og de unge i centrum, når vi initiativrigt tilrettelægger og igangsætter forskellige aktiviteter.

Du kommer til at arbejde sammen med 14 engagerede kolleger, der er imødekommende og har en uformel omgangstone med plads til humor. Vi værner om den høje pædagogiske kvalitet og skaber i fællesskab udvikling og fremdrift.

Vi værdsætter høj faglighed og plads til grin
Vær med til at værne om den høje pædagogiske kvalitet sammen med os, hvor vi aktivt bruger hinanden til faglig sparring. Vi er imødekommende og har en uformel omgangstone, der er krydret med en portion god humor. Sammen med os kommer du til at være med til at skabe udvikling.

Vi har store ambitioner og et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi arbejder målrettet med ungeinddragelse. Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrager med din høje faglighed og skarpe relationelle evner, når du træder ind i vores fælles kollegiale sparringsrum. Du er reflekterende og fagligt velrefunderet, og evner at sætte egen og andres praksis til diskussion.

Du er proaktiv og initiativrig
Du bliver en del af en arbejdsplads med et stort råderum og høj medindflydelse, hvor der er plads til at udfolde sine interesser og ideer. Aktuelt søger vi én pædagog med særlig interesse og kompetencer inden for musik og teater og yderligere én pædagog med særlig interesse og kompetencer inden for inklusion der kan understøtte vores gruppeordning.

Musik/ teater-profilen:
Impulsen har et 2 lokaler der udgør musikværkstedet. Et spillerum der er stationært sat op med instrumenter og et producerrum fuldt ekviperet med mixe-udstyr.
Vores lokaler hænger sammen med Høje Taastrup Musikskolen samt Kulturhuset hvilket åbner op for at lave større produktioner med teater og musicals – noget som vi gerne vil genoptage med dine kompetencer.

Gruppeordningen-profilen:
Impulsen har en gruppe på 8 børn der har brug for ekstra hjælp til at indgå i de store fællesskaber. Børnene bevæger sig typisk inden for autismespektrum og/ eller har gennemgående udviklingsforstyrrelser. Vores mål med gruppeordningen er ikke at de skal betegnes som én lille enhed, men at de inkluderes ud i klubben. Der er ugentlige møder blandt personalet tilknyttet gruppeordningen, hvor hvert barns dynamiske handleplan gennemgås og justeres. Forældre og skole anses som en medspiller i barnets trivsel og udvikling, hvorfor der søges at holde tæt kontakt til begge.

Du anerkender betydningen af nærvær i institutionen
I dagligdagen udviser du stort engagement og formår at opbygge følgeskab og engagement i projekter, der skaber udvikling blandt børn og unge. Du er en tydelig voksen med et positivt livs- og menneskesyn, der brænder for at gøre en forskel gennem tydelig tilstedeværelse og nærvær.

Understøttende undervisning og udvidet åbningstid
Vi har etableret partnerskabsaftaler mellem den lokale folkeskole og to privatskoler i distriktsområdet. Det betyder, at vi har nogle understøttende undervisningstimer i den kommunale skole, og at de private skoler har købt udvidet åbningstid til deres elever i fritidsklubdelen.

Vi har en masse dejlige børn og unge, der har store forventninger til Impulsen. Vi håber, at du vil være med til at indfri dem sammen med os.

Ansøgningsfrist d. 15. august
Vi afholder samtaler 24. august

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere information
Stillingerne er normeret til 30-35 timer ugentligt og ønskes besat senest 1/10. Du skal være indstillet på at arbejde 1-2 aftener ugentligt frem til klokken 22:00.
I ansøgningen skal det tydeligt fremgå, hvilken en af de ledige stillings-profiler du søger.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte leder Søren Sadolin på 4335 3542 eller souschef Rikke Estrup på 6016 7110


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 13