Vikarstilling: FUGLBJERGGÅRD: ROTATIONSVIKARER TIL SOLBJERGS UDELIVSINSTITUTION MED DEJLIGE BØRN OG DYR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Solbjerg

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Fuglbjerggård: Rotationsvikarer til Solbjergs udelivsinstitution med dejlige børn og dyr

For at søge jobbet som rotationsvikar i vores vuggestue- eller børnehavedel skal du være berettiget at blive ansat som rotationsvikar. Du skal være på dagpenge eller kontanthjælp og med en ledighed på mindst 13 uger. Ansættelsen har desuden en varighed på maksimum 9 måneder – henvend dig ved dit jobcenter eller anden aktør, hvis du er i tvivl på den del.

Fuglbjerggård er en 0-6-års aldersintegreret institution med tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vi har brug for en rotationsvikar til vuggestuen og en til børnehaven, og da vi er en udelivsinstitution med dyr, skal du også trives med bondegårdsstemning og det danske omskiftelige vejr.
Både udendørs og indendørs er vi godt stillet med omgivelser, hvor der er højt til loftet — nærmiljøet rummer tilmed sø, skov og masser af grønne åndehuller.

OM JOBBET
Vuggestuen søger en rotationsvikar på 30 timer. I vuggestuen arbejder vi ud fra en fast struktur, hvor der er plads til tons og tummel, hygge og nærvær samt forskellige opdagelsesrejser på legepladsen og i nærmiljøet. Det er vigtigt, at du kan lide omsorgsarbejdet med de helt små – altid i øjenhøjde og oftest også i gulvhøjde.

Børnehaven søger en rotationsvikar på 32 timer. I børnehaven er vi meget udenfor og laver mange forskellige aktiviteter i løbet af dagen: mad over bål, naturundersøgelser, nærhed med vores geder, kaniner, marsvin og høns — og mange andre aktiviteter.
Det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til og mod på at lave forskellige aktiviteter med børnene. I starten som ”føl”, men ret hurtigt har vi en forventning om, at du også vil gå ind og tage medansvar for de forskellige aktiviteter.

Du vil som udgangspunkt blive tilknyttet en bestemt gruppe, men du må også være indstillet på at hjælpe, hvis det brænder på i en anden gruppe. Vi er et samlet børnehus, hvor alle hjælper til med at få hverdagen til at hænge sammen til gavn for børnene.

OM DIG
Det er vigtigt for os, at du har lyst til at indgå i et struktureret, reflekteret og nysgerrigt arbejdsfællesskab sammen med os, hvor vi har børnenes trivsel, læring og udvikling som fokus. Herunder er det vigtigt, at du er nysgerrige på børnenes lege, ideer og undren.
Måske har du også en specialinteresse for noget, du kan videreformidle til børnene – det være sig inden for natur, musik, motorik – kom, og udvid vores horisont.

Da du i jobbet har med mennesker at gøre, er det også vigtigt for os, at du har let til smil samt er stabil og fleksibel i dit fremmøde, da vi alle ellers hurtigt kommer til at mangle dig i vores fællesskab.

Vi glæder os til at høre fra dig, og du er velkommen til at få en rundvisning – kontakt pædagogisk leder Gitte Schelling og lav en aftale eller få svar på spørgsmål om stillingen: 29 20 42 40 eller [email protected]

Fakta om jobrotation:

Jobrotation er en ordning, hvor en virksomhed får støtte til at ansætte en vikar mens dets eget personale er på efteruddannelse. I en jobrotationsansættelse bliver en eller flere vikarer ansat i en fastsat periode. Når du er ansat som vikar, får du udbetalt overenskomstmæssig løn. Perioden med ansættelse i vikarjobbet forbruger ikke af dagpengeperioden, men forbruger af referenceperioden. Dagpengeperioden er den periode, hvor du kan modtage dagpenge. Det kan du i 2 år. De 2 år kan spredes ud over 3 år – det kalder vi referenceperioden.
Har du mulighed for at søge om supplerende dagpenge i forbindelse med din rotationsansættelse, skal du kontakte din a-kasse for at få rådgivning derom. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald forbruger af din dagpengeret.
Vi vil anbefale dig at du kontakter din a-kasse for at undersøge, dels hvor lang tid du har ret til at modtage dagpenge, dels hvor lang din referenceperiode er.

Modtager du kontanthjælp, vil perioden ikke betyde, at du kan blive dagpengeberettiget. Vi vil anbefale, at du kontakter din sagsbehandler for at undersøge, hvad en rotationsansættelse betyder for din kontanthjælp.

Ansøgning skal ske via Aarhus Kommunes hjemmeside Ledige stillinger (aarhus.dk)
Søg på 17332 eller på "rotation"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Solbjerg
  • Fredag den 28. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Åhøjen søger en pædagogmedhjælper, som brænder for det gode børneliv og vægter nærvær og omsorg højt. Stillingen er på 37 timer med start i august eller snarest herefter.Vuggestuen Åhøj..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Østjylland

    På Nørrevangsskolen har vi fra den 12. august 2024 brug for en ny kollega til vores juniorklub.Stillingen er på 15 timer om ugen, men kan udvides til også at omfatte praktisk medhjælp i skoledele..
    • Pædagogmedhjælper
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Grenaa

    Pr. 1. september 2024 søger vi to pædagogmedhjælpere til faste stillinger på 20 timer/uge. Stillingerne er placeret på afd. Østre. Vi søger pædagogmedhjælpere med gode skole- og fritidspædagogiske .
    • Pædagogmedhjælper
    • Grenaa
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en stabil, udadvendt, engageret og legende pædagogmedhjælper der besidder ro, nærvær og tålmodig på 37 timer til besættelse den 1/8 2024 eller snarest derefter.Din profil:D..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Solbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Solbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Solbjerg over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0