Køkken- og pædagogmedhjælper til nyt dagtilbud i Hedehusene

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup



Er du madglad og optaget af madmod, ”fra jord til bord” og børns sanser, så har vi jobbet til dig i
nyt dagtilbud i Hedehusene.

Du er enten Økonoma/ kok eller på anden måde køkkenuddannet, men vil helst lave mad til børn, eller du har hygiejnebevis og drømmer om en kombinationsstilling som køkkenmedhjælper/pædagogmedhjælper, hvor du kan arbejde med madglæde hele vejen fra køkkenet og ud til børnene.

Vi begynder i et nyt dagtilbud
Dagtilbuddet kommer til at rumme 100-150 børn i 0-6 årsalderen, og vi er i gang med at finde dine nye kolleger. Sammen med resten at huset er du med til at understøtte en dagligdag, hvor nysgerrighed, leg og engagement er grundlæggende for det pædagogiske arbejde.

Vi organiserer os fleksibelt, så der både er plads til at udfolde og udforske verden og finde hjem til en tryg base. Vi finder sammen ud af, hvordan vi sætter vores forskellige kompetencer i spil, så børnene får mest muligt indflydelse og føler sig værdifulde for fællesskabet.

Du skaber madglæde og gode relationer
Dine relationelle kompetencer er knivskarpe, og du formår at skabe tryghed og give børnene en følelse af at høre til, så de tør at udforske verdenen. Du navigerer bevidst mellem at gå foran, bagved og ved siden af børnene – også i køkkenet!

Du har lyst til dagligt at varetage formiddagsmåltid, frokost og eftermiddagsmåltid til børnene. Du kan med din mad inspirere børnene til at smage nye ting og gøre børnene madmodige. Du skal kunne anvende det danske sprogs nuancerne og finde det naturligt at sætte ord på det barnet ser, smager, lugter, rør ved og føler.

Du har hygiejnebevis og relevant køkkenfaglig erfaring og er positiv og konstruktiv i samarbejdet, og kommunikerer klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt. Du vil gerne gå i dialog om det kostfaglige og udarbejde ernæringsrigtige kostplaner. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for egenkontrol.

Tag din viden om mad med på arbejde og del dine evner med børnene – eller udforsk sammen nye aktiviteter
Hvis du er passioneret omkring at lave god og varieret kost, så tag dine kompetencer og særlige engagement med dig ind i læringsrummet med børnene og skab medrivende oplevelser. Der skal produceres meget mad og vi håber at du kan tænke børnene ind i produktionen, så de kan være med til at se, hvad manden er lavet af.

Dagtilbud med fokus på nye pædagogiske muligheder
Vi arbejder i børnehøjde og taler med børnene om, hvad de gerne vil, hvad de er nysgerrige på og hjælper dem med at udfolde deres idéer og lege – børnenes perspektiv er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Du kommer til at arbejde med Lange, Autentiske, Hands-On, Projektbaserede Læringsforløb - i Høje-Taastrup kalder vi det LAHOPL.

Vi arbejder med projektbaseret læring på et helt nyt niveau. Så når børnene f.eks. bliver grebet af et besøg hos bageren, kan det inspirere til et længere forløb med at udvikling en bagerbutik, tegne og klippe pengesedler, bage brød og kager.

”Barnet skal opleve verden med alle sanser, og gennem autentiske erfaringer, hvor det kan dufte brødet i ovnen og mærke dejen tørre på fingrene. Det er den slags erfaringer med verden, der sætter spor i det levede liv.”
Maja Wirenfeldt Vad Pedersen, dagtilbudschef

Vi understøtter, at børnene kan bringe deres viden fra i går med i mødet med morgendagens aktiviteter, når vi går i dybden med en idé over længere tid. Børnene får dermed mulighed for selv at bygge ovenpå, byde ind og føle sig kompetente, mens de prøver nye idéer af.

Vi tager godt imod dig
Vi sørger for, at du i fællesskab med dine nye kolleger og leder udvikler en ny fælles praksis. Vi har gjort os mange tanker, og du skal være med til at få det til at lykkes i dagligdagen. Sammen lærer vi af og med hinanden.

Yderligere oplysninger
Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer/ugen, men vi er fleksible, hvis du ønsker nedsat tid. Tiltrædelse efter aftale, men helst snarest muligt, for vi mangler dig allerede.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest, samt referencer.

Ansøgningsfristen er 15. august 2021
Vi holder løbende samtaler – så søg allerede i dag

Ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål…
… til jobbet er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Rikke Toldam på tlf. 20536249. Mens du venter, kan du læse mere om jobbet som medhjælper i Høje-Taastrup Kommune her – dit fokus vil mest at alt være på at producere dejlig mad til og med børnene.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3