Byggesagsbehandler der trives med afvekslende byggesager og godt kollegaskab til Høje-Taastrup Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være en del af Danmarks største vækstkommune med stor byggeaktivitet i både by- og erhvervsområder?
Giver det dig energi i dit arbejdsliv at have gode kollegaer og hjælpe borgere og virksomheder godt igennem systemet? Er du interesseret i at arbejde med myndighedsopgaver indenfor plan- og byggelovgivningen?

Så søg jobbet og bliv en del af vores stærke team og vær med til at:
  • Levere vigtige bidrag ind i en fænomenal kommunal vækstplan
  • Arbejde med varierende og spændende byggesager
  • Blive involveret i en tidlig fase i udviklingen af lokalplaner


Som ny kollega hos os vil du opdage, at vi lægger stor vægt på at yde en professionel service, at levere ydelser på et højt fagligt niveau og understøtte de politiske målsætninger. Vi gør en dyd ud af at møde borgerne der hvor de er, og hjælpe både dem og virksomheder godt igennem ansøgnings- og tilladelsesprocessen.

Tillid og højt til loftet
Du vil opleve en arbejdsplads med stor uddelegering og tidlig inddragelse i fx lokalplaner og plansager, som har stor betydning for den efterfølgende byggesagsbehandling. Der er derfor højt til loftet og et stort rum til dialog, samtidig med at der en høj grad af tillid fra ledelsen til løsning af opgaverne.

Du får ansvar – men står aldrig alene
Vi er med dig et team af 4 byggesagsbehandlere og en fagkoordinator med et særligt sammenhold. Vi har døren åben, det betyder, at der ingen dumme spørgsmål er og at vi altid kan tage fat i hinanden, hvis vi har brug for hjælp. Vi er dialogsøgende og løsningsorienterede og hjælper hinanden til at gå langt indenfor de rammer vi har, og hjælpe vores ansøgere.

Vi brænder for at få givet og truffet nogle afgørelser, uanset om de er positive eller negative, så dem vi betjener føler sig oplyst og godt behandlet og har fået en forståelse for den afgørelse der er truffet.

Vi har en uhøjtidelig og afslappet omgangstone, hvor vi lægger vægt på humor og engagement, samt et ualmindeligt godt tværgående samarbejde – ikke bare i eget center, men blandt alle kolleger og afdelinger i kommunen.

Vi finder løsninger i fællesskab – og bruger ikke ordet fejl
Vores team er karakteriseret ved, at vi har høj grad af initiativ og ansvar for at organisere opgaver og finde løsninger i fællesskab. Vi kan i teamet løse de fleste ting selv og er meget selvkørende. Der er en høj grad af respekt og gensidig forståelse både op gennem organisationen og mellem teamets medlemmer. Vi lærer og høster erfaringer gennem praksis og har en nysgerrig tilgang, hvor vi ikke er fejlsøgende.

Vi har brug for dig, som
  • Har erfaring med byggesagsområdet i en kommune og eventuelt praktiske erfaringer fra byggebranchen
  • Har en baggrund som bygningskonstruktør, teknisk designer, arkitekt, ingeniør, landinspektør eller lignende
  • Formulerer dig godt og forståeligt, både på skrift og i dialog med både den professionelle ansøger eller borgeren, der måske kun søger byggetilladelse én gang i sit liv
  • Har flair for og godt kendskab til IT (fagsystemer) samt interesse i digitalisering, som redskab til bedre service og effektivisering


Som menneske er du god til at sætte dig i modpartens sted og du indgår naturligt i professionelle relationer med borgere, virksomheder og kollegaer. Du ved hvor vigtigt det er at kunne se en sag fra flere sider og du har erfaring med og forståelse for det at arbejde i en politisk styret organisation.

Du tager initiativ og ansvar
Du kan lide at samarbejde med dygtige kollegaer og sætter en ære i at spille dem gode. Samtidig kan du også selv drible med opgaven selvstændigt og strukturerer dine opgaver, så du når dine deadlines.

Det er tydeligt i både ord og handling, at du brænder for dit fag og du bidrager gerne fagligt og personligt ind i teamet.

Fagligt miljø præget af udvikling
Du vil blive en del af Teknik- og Miljøcentret, der ud over Plan- og Byggeafsnittet med 12 kolleger, består af Natur- og Miljø, Geodata, sekretærer og et klimasekretariat i alt er vi 35 engagerede kolleger.

Vi lægger vægt på vidensdeling og sørger for at være opdateret på vores faglige viden, og der er derfor gode muligheder for efteruddannelse og deltagelse i netværk mm. Derfor er det også vigtigt for os, at du naturligt bidrager til at spille dine kollegaer gode og dele din viden og erfaringer.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. august 2021 kl. 23.59.59
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 27. august 2021. Vi sigter mod, at du kan starte hos os fredag den 1. oktober 2021.

Send din ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbevis, via kommunens e-rekrutteringssystem

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi har flextid og gode muligheder for hjemmearbejde. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og aflønning vil ske på baggrund af kvalifikationer med udgangspunkt i ny løn.

Er du blevet nysgerrig?
Så kontakt gerne fagkoordinator Ulrich Iversen på tlf. 4359 1266 eller Plan- og bygchef Poul Hvidberg-Hansen på tlf.: 4359 1285, mobil: 2134 6552.

Høje-Taastrup Kommune er inde i en forrygende udvikling med fokus på vækst, erhvervs- og byudvikling. Inden for de sidste 10 år har ca. 10.000 nye arbejdspladser etableret sig i kommunen. Det stiller store krav til både den fysiske planlægning og myndighedsbehandlingen.

Lige nu er det især to store udviklingsprojekter som præger Teknik- og Miljøcentret dagligdag; Høje-Taastrup C, som er en udviklingsplan der binder området mellem Høje-Taastrup Station og City2 sammen med butikker, erhverv, boliger og byrum, samt udvikling af NærHeden som er ved at blive et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad og en central driver for udvikling af Hedehusene med 8.000 nye indbyggere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you passionate about delivering exceptional administrative support and interested in joining a dynamic workplace that strives to make a positive impact? Do you thrive in a fast-paced and consta..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5