Pædagoger og pædagogiske assistenter til Læringshusets dagtilbud i Nærheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup


Drømmer du om at være med til at udvikle og forme et innovativt dagtilbud på 0-6 årsområdet? Så har vi i Høje-Taastrup kommune skabt de fysiske rammer for fremtidens pædagogik i et spritnyt Læringshus.

Gennem leg og projektorienterede læringsmiljøer udvikler børnene kompetencer til at reflektere, være opsøgende, nytænkende og løsningsorienterede - vi søger derfor pædagoger og pædagogiske assistenter, der sprudler af engagement, er opsøgende på børnenes ideer og klar på at eksperimentere.

Vi har allerede fundet dine første fantastiske kollegaer, som er klar til at gå nye veje - vil du være med?
Læringshusets dagtilbud rummer 160 børn i 0-6 årsalderen, som er fordelt i de yngste, mellemste og ældste børn. Sammen med dine 30 nye kolleger, skaber du en dagligdag, hvor nysgerrighed, leg og engagement er grundlæggende for det pædagogiske arbejde.

Vi organiserer os fleksibelt, så der både er plads til at udfolde og udforske verden og finde hjem til en tryg base. Vi finder sammen ud af, hvordan vi sætter vores forskellige kompetencer i spil, så børnene får mest muligt indflydelse og føler sig værdifulde for fællesskabet.

Et Læringshus der giver helt nye pædagogiske muligheder
Vi arbejder i børnehøjde og taler med børnene om, hvad de gerne vil, hvad de er nysgerrige på og hjælper dem med at udfolde deres idéer og lege – børnenes perspektiv er nemlig omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Du kommer til at arbejde med Lange, Autentiske, Hands-On, Projektbaserede Læringsforløb - i Høje-Taastrup kalder vi det LAHOPL.

Læringshuset er skabt til projektbaseret læring på et helt nyt niveau. Så når børnene eksempelvis bliver grebet af en fortælling, kan det inspirere til et længere forløb med udvikling af replikker, borgbyggeri eller syning af kostumer – hvor børnene kan bevæge sig mellem ’Læseskoven’, ’Byggepladsen’, ’Maker-space’, ’Byen’ eller ’Scenen’. Her er der plads til, at børnene leger og udfolder det, de er optaget af i fortællingen - eller tager sig et hvil i en af huset mange små reder.

”Barnet skal opleve verden med alle sanser, og gennem autentiske erfaringer, hvor det kan dufte træet på høvlebænken og mærke malingen tørre på fingrene. Det er den slags erfaringer med verden, der sætter spor i det levede liv.”
Maja Wirenfeldt Vad Pedersen, dagtilbudschef

Vi understøtter, at børnene kan bringe deres viden fra i går med i mødet med morgendagens aktiviteter, når vi går i dybden med en idé over længere tid. Børnene får dermed mulighed for selv at bygge ovenpå, byde ind og føle sig kompetente, mens de prøver nye idéer af. Vi tager udgangspunkt i barnet alder og kompetencer og sørger for at børnene føler sig trygge i deres hverdag.

Bliv en del af byens bankende hjerte
Læringshuset er et samlingspunkt i den nye bydel Nærheden, som en aktiv og integreret del af lokalsamfundet. Forestil dig at der lukkes tidligt ned fredag eftermiddag og børnene forbereder fællesarrangement med det pædagogiske personale i et af områdets kvarterhuse. I stedet for at hente børnene, når personalet går hjem ved lukketid, så overtager forældrene arrangementet, og weekenden begyndes med en god oplevelse i fællesskab.

Under taget bor både fremtidens dagtilbud og skole. Du bliver altså en del af en større helhed i et stort kollegialt netværk og socialt fællesskab. Vi skal skabe stærke samarbejder og fællesaktivitet, der giver mulighed for et smidigt og flydende overgange i barnets færd fra 0-16 år.

Læringshuset står færdigt inden længe – 23. oktober 2021
… … men børnene mangler dig allerede nu. Sammen med dine kolleger kommer du til at sætte Læringshusets dagtilbud i gang på en midlertidig lokation ved Hedehusene Skole, hvor der er opsat en moderne pavillon, som er indrettet til formålet. Pavillonen er base, indtil vores nye hus står indflytningsklart. Her tager I sammen de første spadestik på den projektbaserede hands-on læringspædagogik og bruger tiden på at lære børnene at kende.
Læringshuset ligger 5 minutters gang fra Hedehusene station, og det tager kun 18 min med tog fra Københavns Hovedbanegård.

Du er fagligt ambitiøs og pædagogisk opdateret
Dine relationelle kompetencer er knivskarpe, og du formår at skabe tryghed og give børnene en følelse af at høre til, så de tør at udforske verdenen. Du navigerer bevidst mellem at gå foran, bagved og ved siden af børnene.

Som en autentiske voksen understøtter du børnenes nysgerrighed, undren og engagement i de lege, som I udvikler sammen. For at realisere visionen for Læringshusets dagtilbud, skal du have pionerånd og selvfølgelig en pædagogisk uddannelse.

Er du pædagogisk assistent med en pædagog i maven eller pædagog, der gerne vil udnytte dit fulde potentiale – vil du gerne være fx praktikvejler, sprogvejleder eller andet, så vil vi gerne understøtte din læring, ligesom du understøtter børnenes.

Vi tager godt imod dig
Vi sørger for, at du får en god opstart, og du kommer blandt andet til at deltage i et introduktionsforløb for nye i Høje-Taastrup Kommune, og i et fælles personaleopstartsforløb, hvor du i fællesskab med dine nye kolleger og leder udvikler en ny fælles praksis. Vi har gjort os mange tanker, og med dit engagement skal vi sammen realiserer visionen.

Sammen lærer vi af og med hinanden.

Yderligere oplysninger
Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer/ugen, men vi er fleksible, hvis du ønsker nedsat tid. Opstart efter aftale.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Ved ansættelse indhentes der børne- og straffeattest, samt referencer.

Ansøgningsfristen er 15. august 2021
Vi holder løbende samtaler, så søg gerne allerede i dag 😊

Ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser sendes via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du har spørgsmål…
… til jobbet er du meget velkommen til at kontakte pædagogisk konsulent Rikke Toldam på tlf. 20536249 eller dagtilbudschef Maja Wirenfeldt Vad Pedersen på tlf. 43591944. Mens du venter, kan du læse mere om Læringshuset i Nærheden her og jobbet som pædagog i Høje-Taastrup Kommune her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Taastrup
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Du skal sammen med to stuekolleger skabe trygge og udviklende rammer for børn, og være med til at organisere det pædagogiske arbejde med børnene, samt kunne tilbyde spændende og udviklende læringsmiljøer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    er ambitiøs, vedholdende og nærværende i arbejdet med børn helt intuitivt arbejder med anerkendende tilgang i sin praksis og er hjemme i det teoretiske fundament.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 11
20. juni 2024 11
19. juni 2024 12
18. juni 2024 11
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 15
7. juni 2024 14
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13