Ryk dig selv, afdelingen og virksomheden til nye højder som forretningsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Norconsult har en vision om at øge antallet af projekter i Jylland og ikke mindst Århus, så hvis du vil have +200 kolleger, men stadig være en vigtig brik i puslespillet for at nå den ønskede vision, så er denne rolle ved Norconsult den helt rigtige.

Nøglerolle tænker du… det siger alle. Forskellen er, at vi mener det. Derfor er du med i ledergruppen, når i sammen analyserer markederne, og herefter udarbejder du/I en markedsstrategi, som er i tråd med koncernstrategien. Dernæst står du også for eksekveringen når du møder vores eksisterende kunder eller via dit store netværk udvikler projekter og skaber relationer med nye kunder. Kort sagt styrker og udvikler du arkitektområdet hos Norconsult (mere om dette senere).

Men hvad for en rolle er der tale om? Vi vil ikke låse dit mindset på én rolle og i bund og grund er titlen vel ikke vigtig? Det er indholdet, som betyder noget. Men nogle af de betegnelser som man kunne bruge til denne stilling er: ”Markedschef” / ”Forretningsleder”.

Hvem er Norconsult og hvad bliver jeg en del af?

  • Norconsult er ved at opbygge en stærk arkitekt-tegnestue med arkitekter i Aarhus, Aalborg og Herlev. Derved har man nu 45 arkitekter in house, hvorfor det også netop nu giver et solidt fundament og mening at opbygge et nyt brand; ”Norconsult Arkitektur”.
  • Norconsult var for 3 år siden 60 i Danmark, men er i dag 210 ansatte fordelt på kontorer i København, Herlev, Kalundborg, Viborg, Ålborg og Aarhus. I Aarhus bliver du kollega til 20 andre dygtige medarbejdere – en afdeling der på sigt også har ingeniører ombord.
  • Norconsult udspringer fra Norge og har små 4000 medarbejdere primært fordelt i Norge, Sverige og Danmark.

Og hvordan bliver du en succes i rollen, og hvilke opgaver kommer du helt konkret til at varetage? Dejligt at du spørger… De kommer her: (vi kigger her på de første 0-12 måneder i jobbet)

Du opbygger, styrker og udvikler arkitektområdet hos Norconsult.

  • Du lander 3-4 opgaver (gerne totalrådgivningsopgaver). Opgaverne ligger i gennemsnit på ca. 2 mio kr. eller derover pr. stk. i honorar. Du lander opgaverne ved at forstå kundens ønsker og ved at kunne visualisere (og senere hen i processen realisere) dem. Du udvikler således på projektet, mens du sidder med kunden.

  • Derfor får du også positive tilbagemeldinger fra kunder for din mulighedsorienterede tilgang samt dine kreative og idérige løsninger i udviklingsprocessen.
  • Du videreformidler effektivt de opgaver du lander med arkitekterne, der skal udføre projekterne, og er med til at sammensætte holdet, der skal løse opgaven.
    • Helt konkret afholder du projektmøde med arkitekten(erne) vedrørende overlevering af opgaven du har landet. Du er det uundværlige bindeled mellem salg og udførelse og afholder løbende møder med bygherre samt kommune under skitseringsfasen indtil projektet overgår til projektering.

  • Du får Norconsult Arkitektur på landkortet og udbredt kendskabet via din ihærdighed og din skabertrang.

Din rolle er primært rettet mod markedet – noget af din tid kan også blive brugt på skitsering eller projektledelse. Det kan du selv være med til at definere...

De mere overordnede strategiske mål efter det første år har vi også gjort os tanker om. De første to lyder på:

1: At du via dit salgsarbejde er stærkt medvirkende til at kontoret i Århus går fra 20 til 25 mand.

2: Du er med til at ansætte og køre den næste markedsprofil i stilling.

Hvis du er nysgerrig på de resterende, så lad os tage en dialog (opslaget skal jo også have en ende).

Dine muligheder på den lidt længere bane kunne være at blive kreativ leder, stå i spidsen for hele Norconsult Arkitekturs arkitektoniske linie eller blive afdelingsleder.

For at nå ovenstående mål er dit DNA:

  • Opsøgende af natur og du elsker dialogen med potentielle og eksisterende kunder. Derfor har du også et godt netværk og har lysten til at udbygge det.

  • Kreativ. Derfor er du god til at se arkitektoniske løsninger, som matcher kundens tanker og derfor er du formenligt også uddannet arkitekt eller alternativt bygningskonstruktør.

  • Du har stort kendskab til developer- og entreprenørsegmentet og har sans for god arkitektur. Du har formentligt selv skitseret, tegnet og udviklet projekter.

  • Nysgerrig på mennesker og i stand til at finde frem til, hvad kunden rent faktisk gerne vil have.

  • Visionær, selvstændig og med en stor skabertrang og drive.

  • Kommerciel forståelse og økonomisk orienteret, så arkitekturen hænger sammen med budgettet.

Næste skridt?

Hvis ovenstående tænder en gnist i dig, så kontakt endelig Jonas Fusager på 78 79 66 09 eller Sarah Bykær på 78 79 66 15, så vi kan tage en dialog omkring din motivation og hvordan du selv ser dit bidrag til Norconsult.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus C
  • Fredag den 13. september 2019

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4