Erfarne PMO service partnere til et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du lyst til at fungere som et vigtigt omdrejningspunkt i rollen som PMO service partner i et af de største agile og måske mest ambitiøse it-transformationsprogrammer i Danmark?

I samarbejde med Toldstyrelsen er vi i gang med at udskifte hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet grundet EU’s nye toldlovgivning. Noget som har stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med.

Du bliver en del af PMO kontorets service partner team, og er i det daglige tilknyttet et af programmets agile udviklingstog. Din vigtigste rolle er at sikre, at programmet kan eksekvere agilt inden for Statens it- styringsmodel.

Dine primære arbejdsområder er:

  • Samarbejde med seniorprojektledere til at sikre fremdrift for de agile tog
  • Intern og ekstern status rapportering til programmets mange interessenter og tilsynsførende enheder, herunder også EU-kommissionen
  • Styring af programmet i henhold til Statens udviklingsmodel, f.eks. faseskift og projektdokumentation
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, der får stor bevågenhed på både programledelses-og styregruppemøder


Din nye kollega Lars Toftegaard fortæller her om rollen som PMO service partner
”Du er med helt ude i frontlinjen, hvor du har en bred berøringsflade på alle niveauer i organisationen. Med et stærkt PMO backoffice-team i ryggen er det muligt for mig at fokusere på netop det, som for mig er mest motiverende i rollen, at understøtte programmet og positivt påvirke det i en mere simpel, struktureret og effektiv retning”.

Kontorchef Susanne Kany supplerer
”Du starter i PMO kontoret i et stort, spændende IT transformationsprogram, hvor vi pt. er 18 personer. Vi gør alle vores yderste hver dag for at sikre, at Toldprogrammet kommer sikkert i havn i samarbejde med resten af programmet, gode kolleger i UFST og ikke mindst med gode kolleger i Toldstyrelsen. Jeg vil gøre mit yderste for, at du og dine kompetencer kommer i spil med spændende opgaver. Jeg tror på værdien af løbende kompetenceudvikling, gensidig feedback, forventningsafstemning og ambitiøse mål”.

Om dig
Du har erfaring som projektleder eller projektkonsulent, og din forretningsmæssige forståelse stammer fra større it-projekter/-programmer i en eller flere store organisationer, gerne med et politisk islæt i interessentlandskabet. Du har ligeledes god erfaring i at udarbejde skarpe og præcise beslutningsoplag og notater.

Du har en uddannelse fra fx universitet eller business school og er god til at formulere dig skriftligt og mundtlig på både dansk og engelsk.

Som person er du udviklingsorienteret, har et stort drive og finder det naturligt at agere i krydsfeltet mellem it og forretning. Du er serviceminded, struktureret og trives med forandringer.

Vi arbejder med agil udvikling ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework), og det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 8. august 2021. Vi holder samtaler løbende. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Kany på tlf. 72 37 34 29.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juli 2024 22
25. juli 2024 22
24. juli 2024 22
23. juli 2024 21
22. juli 2024 20
21. juli 2024 20
20. juli 2024 18
19. juli 2024 19
18. juli 2024 20
17. juli 2024 20
16. juli 2024 22
15. juli 2024 22
14. juli 2024 22
13. juli 2024 22
12. juli 2024 22
11. juli 2024 22
10. juli 2024 20
9. juli 2024 19
8. juli 2024 19
7. juli 2024 14
6. juli 2024 15
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 6