Senior Projektleder – til nyoprettet stilling i innovativ fibervirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Året 2021 har budt på et reelt vokseværk hos Wizer. Vi er startet på mange nye spændende projekter og arbejdsområder der samtidig har krævet, at vi har været gode til at tænke frem og være velforberedte på de udfordringer vi har mødt på vejen. Vi er dog slet ikke færdige med at vokse og vi har store ambitioner for den næste tid, derfor har vi også brug for at tilføje nye innovative tanker og en stærk motor til at drive arbejdet med at udvikle og skabe principper og struktur i vores projektafdeling.

Vi leder nu efter en energisk og passioneret Senior Projektleder, der med stor ansvarlighed kan drive og udvikle måden vi tilgår projekter.

Med hovedansvar for projektafdelingen, vil du med personaleansvar skulle lede et mindre team af projektledere. Du vil rapportere til virksomhedens entreprisedirektøren, hvor I, i fællesskab sætter dagsordenen for hvordan Wizer tilgår og styrer projekter.

Om stillingen
Én af dine første opgaver bliver at strømline vores projektmodel og processerne for fremdrift og rapportering. Arbejdet skal understøtte opnåelsen af de kommercielle målsætninger med en klar intention om optimering af profit.

Du kommer tæt på topledelsen og skal løbende rapportere til både ledelse og bestyrelse. Du skal have politisk tæft og vil agere rådgiver og sparringspartner på både det operationelle, taktiske og strategiske niveau.

Dine ansvarsområder kommer bl.a. til at bestå af:

  • Oprette projekt planer – Oprette og vedligeholde projektplaner samt estimering af ressourcebehov, herunder bemanding og materiale. Derved sikrer du, at projekterne kommer helt i mål uden unødvendige forsinkelser.

  • Udvikling af den langsigtede strategi – i samråd med virksomhedens entreprisedirektøren, lægger du langsigtede planer for at finde frem til øget profit. Du understøtter virksomhedens fortsatte vækst, ved at sætte langsigtede mål og lægger strategien i din afdeling.
  • Projekt analyse – du analyserer projekt omkostninger, planer, kunde respons, risiko og øvrige projektfaktorer. Du analyserer før, under og efter projekterne.
  • Rapportering til ledelsen – du udfører mundtligt og skriftligt rapporter til direktion og ledelse, hvor du kort og præcist beretter om projektstatus, planer og deadlines. I tilfælde af forsinkelser, forklarer du problematikken og hvilke løsninger der er igangsat.
  • Projekt- og personaleledelse – løbende opfølgning med medarbejdere ift. projektplaner, budget, fremskridt og implementering, samt øvrig personaleledelse herunder afholdelse af løn- og udviklingssamtaler mv.

Da stillingen er nyoprettet, har du stor mulighed for at sætte dit personlige præg på arbejdsopgaverne og du kan være med til at forme den efter dine kompetencer og interesse.

Det du bringer til rollen
Som senior projektleder i Wizer, forventer vi, at du har stor viden fra fiber- og/eller telekommunikationsbranchen, suppleret med generel projektledelseserfaring, herunder ledelse af andre faste og løst tilknyttede projektledere og medarbejdere. Vi forventer ligeledes at du har erfaring med leverandørkontakt, indsigt i kommunale udfordringer mm.

Du har et veludviklet strategisk blik, og formår at sætte dig i helikopteren og inddrage stakeholdere og bidragsydere efter behov og som projekterne skrider frem.

Dine kompetencer, som du har erhvervet gennem flere års anvendelse, er suppleret med relevant uddannelse indenfor fx IT, virksomhedsadministration, projekt administration eller lignende. Samt suppleret af en solid teoretisk værktøjskasse indenfor projekt- og personaleledelse.

Som person kan du sætte hak ved nedenstående kompetencer:

  • Kommunikerer godt i skrift og tale
  • Dygtig problemløser
  • Tager ledelse og forstår at skabe rammerne for indflydelse og mening
  • Forretningsforståelse ved at du forstår virksomhedens værdikæde
  • IT-kyndig, begår dig vel i forskellige systemer og ved hvordan de understøtter dig i dit og andres arbejde
  • Serviceminded og forstår at sætte dig i interne såvel som eksterne kunders sted

Vi tilbyder

  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Pension og sundhedsforsikring
  • Et ambitiøs og innovativ arbejdskultur med dygtige kollegaer, der værdsætter samarbejdet højt og hvor der ikke er langt fra idé til handling

Praktiske oplysninger
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, med base i virksomhedens lokaler i på Formervangen 34 i Glostrup. Du kan forvente at du fra tid til anden vil skulle besøge de forskellige projektsites for at følge op på status og fremskridt.

Send os dit CV og en kort motiveret ansøgning ved at registrerer dig på vores rekrutteringsside:

Ansøgningsfristen er den 20. oktober, men vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen så snart en egnet kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte COO, Frank Rasmussen på +45 50 00 00 / [email protected].

Om Wizer
Wizer udbyder og etablerer eget fibernet med formålet om at skabe digital frihed. For os betyder ’frihed’, at du selv kan vælge hvor du vil bo og hvordan du vil leve. Derfor etablerer vi fibernet i oversete byer og områder – det mener vi er indlysende.

Vores fortsatte succes er drevet af Wizer’s kerneværdier; ansvarlighed, ærlighed, troværdighed, kvalitet, respekt og glæde, samt at vi tør udfordre og gøre tingene anderledes end andre spillere på markedet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 10
4. juli 2024 10
3. juli 2024 10
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 11
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9