Projektledere, ingeniører, kommunikationskonsulenter og fundraiser søges til Knowledge Hub Zealand i det danske kraft...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Vi ekspanderer kraftigt og søger derfor skarpe profiler til non-profit organisationen Knowledge Hub Zealand med kontorer i Kalundborg og Hovedstadsområdet.

Deltidsstilling eller fuldtidsstilling (skriv hvad du ønsker)

Fleksibel arbejdsplads, god mulighed for delvis hjemmearbejde, også efter Corona.

Tidsbegrænset til 18 måneder, men vi forventer forlængelse afhængig af funding.

Har du drive, energi og stærke evner som projektleder eller konsulent? Så kan du blive den nøgleperson, der i det daglige vil sikre retning, fremdrift og succes i nogle af Knowledge Hub Zealands projekter.

Kom og vær med på rejsen hvor vi sammen skaber et international førende fyrtårn for biotek og biosolutions - i Biotekbyen Kalundborg hvor vi i forvejen har Skandinaviens største biotek produktions cluster!

Superdygtige kollegaer og et inspirerende kollegialt sammenhold. Du vil få stor kontaktflade til stakeholders i industrien og i uddannelsesverdenen.

Læs mere om Biotekbyen Kalundborg her www.biotekbyen.dk og find både Biotekbyen og Knowledge Hub Zealand på LinkedIn.

Din profil

Dine kvalifikationer

  • Drive, energi og en stærk ambition om at de projekter du er på, bliver en bliver en succes.
  • Udadvendt og positiv med en evne til at lytte.
  • Erhvervserfaring er en fordel (men hvis du er nyuddannet vil vi også gerne høre fra dig).
  • Du har nok en videregående uddannelse, men der er ikke krav om et bestemt uddannelsesniveau eller en bestemt retning.
  • Erfaring med EU-projekter er en fordel men ikke et krav.

Vi søger medarbejdere indenfor følgende områder:

Projektledere: Projektlederansvar i et eller flere ambitiøse EU-projekter med stor betydning for regional og national udvikling og vækst. Du vil få oplæring, og du støttes og suppleres i dette af projektchefen for Knowledge Hub Zealand.

Ingeniører: Ingeniørfagligt / teknisk/naturfagligt arbejde. Du kan være diplomingeniør, civilingeniør, naturvidenskabelig kandidat eller ph.d. Det er en fordel, hvis du har en faglig baggrund indenfor biotek, proces, kemi, kemiteknik, fødevarer, mejeri/bryggeri, energi, automation/robotområdet, men det er ikke et krav. Du vil arbejde sammen med ingeniørfaglige kollegaer og forskere fra en række universiteter bl.a. DTU og KU.

Kommunikationskonsulenter: Digital kommunikation bl.a. indhold til vores webside og SoMe profiler (LinkedIn). Planlægning og afholdelse af workshops, events og konferencer. Kontakt til presse, udformning af pressemeddelelser og forfatning af nyhedsartikler og af evt. populærvidenskabelige artikler. Drift af netværk og samarbejdsfora. Ansvar for udvikling af kommunikationsmaterialer i samarbejde med eksterne leverandører. Evt. bidrag til fundraisingansøgninger hvis du har interesse for det.

Fundraiser: Ansvar for udvikling og produktion af ansøgningsmateriale til fx EU Regionalfond, EU Socialfond, Horizon Europe, Interreg, Innovationsfonden, GUDP, MUDP, EUDP samt store private fonde i Danmark. Det er en fordel hvis du har erfaring med mindst én af disse, men vi forventer ikke, at du har erfaring med dem alle. Du vil få oplæring og støtte fra erfarne fundraisere. Vi har været med til at hjemhente mere end 200 mio. kr. i projektmidler i de seneste år.

Derfor skal du vælge os

Store ambitioner og stærkt samarbejde i Biotekbyen Kalundborg.

Samlet set findes Skandinaviens største bioproduktion i Biotekbyen Kalundborg. Vi er ligeledes i gang med en rivende udvikling som uddannelses- og innovationsby, og har ambition om i 2030 at være en internationalt førende centrum for uddannelse, research og innovation indenfor industri 4.0 biotekproduktion og industriel bæredygtighed. Vi arbejder lige nu bl.a. på at støtte etablering af flere nye masteruddannelser i Kalundborg, herunder i biosolutions, biomanufacturing, industrielt design og byplanlægning, ved hhv. KU, DTU og Det Kongelige Akademi.

Din stilling bliver forankret i Knowledge Hub Zealand i Kalundborg, i tæt relation til Kalundborg Kommune.

Knowledge Hub Zealand er en forening og et partnerskab bestående af Region Sjælland, Kalundborg Kommune, Novo Nordisk, Novozymes, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Professionshøjskolen Absalon og Zealand Erhvervsakademi.

Arbejdssted.

Arbejdsstedet er i Kalundborg, med mulighed for hjemmearbejde samt eventuelt med mulighed for arbejde noget af tiden på vores kontor i Hovedstadsområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Starttidspunkt hurtigst muligt, om muligt gerne september 2022.

Ansættelsen er tidsbegrænset til 18 måneder. Vi forventer mulighed for forlængelse men kan ikke garantere det før vi får bekræftet vores eksterne finansiering.

Hvis du vil vide mere

Kontakt Knowledge Hub Zealand projektleder Sif Kjølby på telefon 25 40 77 63 eller projektchef for Knowledge Hub Zealand Christian Beenfeldt på telefon 23 82 27

Ansøgning

Send ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter via ansøgningslinket i dette stillingsopslag senest fredag den 5. august 2022.

Vigtigt! Skriv i din ansøgning hvilken stilling du søger og om det er en fuldtids- eller deltidsstilling du er interesseret i.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kalundborg
  • Fredag den 05. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Køge

    . Do you want to use your professional Project Management expertise in the life-science space within process and/or analytical development to drive a variety of early and late-stage development pro..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info
  • Projektleder i Roskilde

    Kan du lægge den solide slagplan for store og små projekter omhandlende ladestandere? Er du en projektleder med gåpåmod og teknisk baggrund i EL? Vi søger lige nu en dygtig projektleder til vo..
    • Projektleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Projektleder i Ringsted

    Brænder du for forhandling og udbud, og vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en organisation i stærk udvikling? Så er du måske vores nye kollega. I Ko..
    • Projektleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Do you have authentic leadership qualities and a passion for leading in a rapidly evolving environment? Do you possess a strategic mindset and change management skills to aid in the growth of our f..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 9
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7