Projektkoordinator til Talent and Skills Development, The Animation Workshop, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

The Animation Workshop, VIA University College (TAW) søger en projektkoordinator til Talent and Skills Development.

The Animation Workshop har som uddannelsesinstitution og videncenter skabt et stærkt, internationalt og kreativt miljø for studerende, kunstnere og talenter inden for animation, tegneserier og nye medier. TAW er organiseret som en vidensklynge i VIA University College, og har til huse i kasernebygningerne på Viborgs tidligere kaserne. Læs mere om organisationen TAW på www.animationworkshop.via.dk

Jobbeskrivelse:

Som projektkoordinator i Talent and Skills Development (T&S) kommer du til at arbejde tæt sammen med ledelse, projektledere, og administrative medarbejdere i en hverdag præget af små og store opgaver med korte og lange deadlines. Vi fokuserer på talentudvikling og efteruddannelse.

Der vil være særlige projekter, som du får en primær koordinatorfunktion på, herunder Filmtalent Animation and Games (FTAG). FTAG har en vision om at skabe et ambitiøst, landsdækkende tilbud om talentudvikling til animation og computerspil i Danmark i samspil med TAWs Open Workshop. Open Workshop er et filmværksted og et kunstner residency, som huser unge filmtalenter og spirende professionelle inden for animation og animationsrelaterede medier som animerede kortfilm, serier og feature length film, tegneserier, spil og cross- and transmedia projekter.

Arbejdsopgaver:

· Projektkoordinering, herunder medvirken til booking af undervisere, fundraising, evaluering, afrapportering, dokumentation o.l.

· Projektkoordinering af diverse events, ex. FTAG workshops og Masterclasses

· Afrapportering og dokumentation af FTAG samt andre afgrænsede projekter, såvel internt i VIA som til eksterne parter og bevillingsgivere

· Markedsføring og synliggørelse af T&S gennem eksempelvis website og SoMe samt diverse skriftlige produktioner, både på dansk og engelsk.

· Arbejde med kommunikationsstrategi for T&S og udvikling af forskellige projekthjemmesider.

Kompetencer:

Vi lægger størst vægt på dine kommunikative og administrative færdigheder. Den person, vi søger, har en relevant uddannelsesmæssig og faglig baggrund, gerne med erfaring som projektkoordinator og/eller relevant markedsføringserfaring, appetit på en stor kontaktflade og lyst til at beskæftige sig med skiftende arbejdsopgaver i et dynamisk og uformelt miljø.

Da The Animation Workshop har mange internationale medarbejdere, kunstnere og samarbejds­partnere er det et krav, at du taler og skriver flydende engelsk, da dette er det primære arbejdssprog.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

· har solid erfaring med koordinering og udførelse af kulturelle events, presse og mediedækning.

· er systematisk og velorganiseret

· har gode samarbejds- og kommunikationsevner

· er i stand til selvstændigt at planlægge og prioritere din tid

· er en erfaren bruger af SoMe, eksempelvis Facebook, Instagram og LinkedIn

· har erfaring i at varetage indholdsproduktion og opdatering af hjemmesider

· har stærkt kendskab til/interesse for film-, spil-, VR-, og animationsbranchen

Vi kan tilbyde:

· en alsidig stilling i et dynamisk, rummeligt og kreativt miljø

· en spændende, international arbejdsplads med nationale og internationale samarbejdspartnere

· en stilling, hvor du medvirker til at understøtte animation og digital fortælling som driver for kultur, uddannelse og erhvervsudvikling

Løn- og ansættelsesforhold:

Stillingen er en fastansættelse, 30 timer pr. uge.

Arbejdsstedet er The Animation Workshop/VIA University College, Kasernevej 5, 8800 Viborg.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Tiltrædelse d. 01.09.2022 eller snarest muligt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Talent and Skills Gry Lindebjerg på tlf. 87 55 49 42 / mail [email protected] eller Projektleder for Open Workshop Marie-Louise Højer-Jensen på tlf. 87 55 49 64 / mail [email protected]

Er du interesseret?

Ansøgning og CV – begge dele på engelsk – samt øvrige relevante dokumenter uploades via nedenstående link senest d. 02.08.2022

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i slutningen af uge 32 og anden runde d. 18. august.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.

Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1