Projektkoordinator til Data Science i Koncern IT – Danmarks største it-arbejdsplads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Koncern IT søger en projektkoordinator med interesse for Data Science og Machine Learning, der kan indgå i vores data scienceteam. Teamet arbejder med dataanalyser med fokus på at udbrede evnen og gevinsterne ved dataanalyse for hele Københavns Kommune. Teamet er i en modningsfase, så der er rig mulighed for at sætte sit personlige præg på teamet.

Du tager ansvar og initiativ
Din rolle bliver at tage over fra projektlederen, når opgaverne bliver specifikke. Du vil derfor, i sparring med projektlederen, sikre fremdrift i projekterne og fungere som bindeled mellem projektpartnere, samarbejdspartnere og interessenter. Du forstår at tage ansvar for processen i projektets delopgaver og koordinere godt samarbejde på tværs af organisationen, der medvirker til, at det næste projekt kommer endnu hurtigere fra idé til implementering.

Som projektkoordinator har du interesse og forståelse for, hvordan data og Machine Learning i drift kan bidrage til at gøre hverdagen bedre for Københavns borgere, så vi opnår en forbedret administration og mere målrettede services. Du er derfor med til at identificere behov og potentialer i opgaveløsningen og finder ud af, hvordan de skal dækkes. Du formår at prioritere og har blik for hvilke opgaver, der også skal løses fremadrettet og formår at skitsere arbejdsprocesser baseret på det.

Dine primære opgaver

  • Koordinere projekter og opgaveløsningen på tværs af organisationen.
  • Identificere og optimere processer og samarbejder.
  • Kontakte interessenter med forskellige roller, baggrund og målsætninger.
  • Være med til at identificere potentialer i at udnytte teknologi til at optimere arbejdsgange, både internt og i forvaltningerne.

Projekterne spænder over alle forretningsområderne i Københavns Kommune; fra parkeringsanalyser i Teknik- og Miljøforvaltningen til analyse af indkommen post på Rådhuset. Projekterne omfatter alt fra tekst- til billedanalyse, såvel som analyse af både strukturerede og ustrukturerede data. De konkrete projekter, du skal deltage i, er lige så forskellige som kommunens opgaver, som tæller syv forvaltninger og 45.000 medarbejdere. Det giver rig mulighed for at arbejde på varierede projekter.

Om dig
Du er enten nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling. Det afgørende er, at du trives med at være ude i organisationen og samtidig arbejde analytisk med fokus på at sikre de bedste løsninger. Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse eller har tilegnet dig tilsvarende kompetencer gennem arbejde med projektunderstøttelse, analyse og/eller programmering.

Derudover har du følgende faglige og personlige kvalifikationer

  • Du brænder for at være med til at drive og koordinere projekter inden for data.
  • Du kan indgå i et samarbejde med både udviklere og forretningsanalytikere.
  • Du er nysgerrig på at lære om nye teknologier og at sætte dig ind i forretningens problemstillinger.
  • Du er proaktiv og god til at skabe relationer på tværs af organisationen.
  • Du kan bevare overblikket i en travl hverdag og forstår at navigere i en politisk organisation.

Hvad tilbyder vi?
Hverdagen skifter ofte i Koncern IT. Både fordi vi har fokus på, og satser på den nyeste teknologi, men også fordi vi forventer, at vores medarbejdere har lyst og drive til at udvikle sig, uanset om det er ved at specialisere sig i dybden eller få et endnu bedre forretningskendskab i bredden. Vores organisation er under forandring, og vi arbejder hele tiden på at forbedre vores services rettet mod resten af Københavns Kommune. Du får derfor mulighed for stor personlig og faglig udvikling i en inspirerende og ambitiøs virksomhed. Data scienceteamets omdrejningspunkt er at lave analyser og at udbrede evnen til at lave dataanalyse til hele organisationen. Det er et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning. Vi forventer tiltrædelse den 1. december 2019 eller snarest muligt derefter.

Mere information
Du kan få nærmere information om stillingen ved henvendelse til teamleder Jacob Bergmann Larsen på 2497 1930.

Søg via nedenstående link senest mandag den 4. november 2019.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 45 og 46.

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Mandag den 04. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1