Projektledere til skybrudsprojekter i Københavns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at udvikle København til fremtidens klimaudfordringer?

I Center for Klimatilpasning søger vi projektledere med start den 1. januar 2020 til styring af skybrudsprojekter, fra udvikling og planlægning til projektering og anlæggelse. Projekterne er en del af ca. 300 skybrudsprojekter, som skal være med til at sikre København mod skybrud.

De kommende projekter, der skal arbejdes med, er bl.a.: Vestre Kirkegård, hvor der skal ske en skybrudssikring af kirkegården. Vandet tilbageholdes og forsinkes på kirkegården for at sikre den tilstødende Sjælør Boulevard mod oversvømmelse. På Blegdamsvej skal vandet forsinkes inden det ledes ud i Fredens Park og der skal findes en løsning, der indarbejder de mange behov i området. Lersøparken skal bruges til opmagasinering af skybrudsvand bl.a. fra det højereliggende Bispebjerg Bakke, som i samme omgang skal omdannes til en skybrudsvej.

I alle skybrudsprojekter er samspil mellem eksisterende værdier og funktioner væsentlige i de endelige løsninger. Desuden er det vigtigt, at vi varetager de forskellige interesser og hensyn, der er i byen, for på den måde at lave de bedste helhedsorienterede løsninger til gavn for byens borgere og brugere.

Om os
I Center for Klimatilpasning er vi bygherre på skybrudsprojekterne og har ansvaret for planlægning og styring af projekterne. Vi arbejder med projekterne fra den tidlige udvikling til projekterne er færdiganlagt og overdraget til drift. Dette foregår i et tæt samarbejde med forsyningsselskabet HOFOR, der er en vigtig samarbejdspartner, når vi skal sikre en god fremtidig vandhåndtering i byen.

Center for Klimatilpasning hører under Byens Fysik, der er et af fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen.

I Center for Klimatilpasning er vi en centerchef, to enhedschefer og ca. 50 dedikerede og kompetente medarbejdere. Vi er repræsenteret bredt fagligt inden for byplanlægning, klimatilpasning, vandhåndtering, bynatur, byrum, trafik, omverdensinddragelse, anlægsstyring, byggeledelse, økonomi, strategi- og visionsudvikling. Vi har et tæt kollegaskab i en stærk interessebåret kultur, hvor det er vigtig med daglig sparring i løsning af projekter og opgaver. Ligesom vi har fokus på hinandens trivsel og humør i en ofte travl hverdag.

Jobbene
Som projektleder i Center for Klimatilpasning varetager du bygherrerollen og fungerer som bindeled mellem de parter, du skal samarbejde med – både interne og eksterne interessenter, borgere, rådgivere og entreprenører. Du står for styring af tid, økonomi, risikohåndtering, kvalitet og proces i projekterne og sikrer på den måde fremdrift, overblik, koordinering og faglig kvalitet.

Du indgår i et tværfagligt team af planlæggere, specialister og projekt- og byggeledere, som varetager projekterne i tæt dialog. Du vil arbejde med projekterne i alle faser, fra foranalyse til planlægning, herunder udbud og kontrahering med rådgivere og entreprenører, kontrakt-, økonomi- og tidsstyring, politiske indstillinger, samt god kommunikation med borgere og andre interessenter. Du kommer til at arbejde med projekterne fra start til slut og har stor indflydelse på, hvordan opgaverne løses.

Du er en engageret og dynamisk person med en uddannelsesmæssig baggrund inden for en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse. Du har erfaring med projektledelse inden for planlægning, styring og anlæg i en administrativ og politisk sammenhæng eller erfaring med lignende fra fx en rådgivervirksomhed. Du kan også være generalist med erfaring inden for det tekniske/naturfaglige område eller have evne og lyst til at sætte dig ind i det.

Vi lægger vægt på, at du

  • har erfaring med projektledelse, herunder gerne en projektlederuddannelse
  • har stærke samarbejdskompetencer og kan facilitere processer med mange forskellige aktører på tværs af faggrænser og administrative enheder
  • har erfaring med koordinering og styring af anlægsprojekter i forhold til aftaler, tid, økonomi og risici fra program til færdigt anlæg
  • er struktureret, kan bevare overblikket, stille skarpt og skelne væsentlige fra mindre væsentlige detaljer
  • har erfaring med udbud, kontrahering og kontraktstyring af teknisk rådgivning og entreprenørarbejder
  • har erfaring med implementering af visioner og strategier i konkrete planer og projekter
  • kan håndtere skiftende mål for arbejdsopgaverne undervejs i processen
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation eller lyst til at lære det
  • kan kommunikere letforståeligt på dansk både skriftligt og mundtligt om komplekse sammenhænge

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med Københavns Kommune.

Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef Janus Christoffersen på 2036 3827 eller enhedschef Stine Cecilie Brink på 5137 0337. Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen her.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 13. november 2019 .

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Onsdag den 13. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1