Projektleder til Supply Chain & Procurement hos ISS Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

ISS Danmark søger en erfaren Supply Chain profil med projektledererfaring- og mind-set til Storkøbenhavn. Du skal med på vores globale transformationsrejse, hvor du skal være projektleder med fokus på at sikre den rette platform for ISS’ videreudvikling af Supply Chain & Procurement i forhold til vores leverance til Key Account segmentet. <br
ISS har for nylig lanceret vores nye globale strategi ”OneISS”, med det formål at blive den mest respekterede globale leder inden for integrerede facility services, bl.a. ved at forbedre vores Key-Account strategi.

Du vil få et unikt kendskab til hele organisationen og ISS’ leverance, da projekterne strækker sig fra den kommercielle salgsproces, over implementering af ny kontrakter, til optimering af kundekontrakter i drift. Eksempler på projekterne inkluderer styring af underleverandørtilbud ift. salgsprocesser, sikre optimal indkøbsmæssig implementering af nye Key Accounts kontrakter, drive Deep Dives på kundekontrakter mm.

Din arbejdsplads er i Storkøbenhavn og du vil have et tæt samarbejde med hele organisationen, hvorigennem alle aktiviteter skal identificeres og valideres.

Du er struktureret og resultatorienteret Du har gennemført en relevant videregående uddannelse og har nogle års erhvervserfaring, gerne fra en større international virksomhed. Du har erfaring indenfor Supply Chain & Procurement og projektledelse. Du arbejder struktureret, har et analytisk mind-set og er god til at præsentere data på overskuelig vis. <br
Du er solid bruger af brug af Office-pakken, særligt Excel og PowerPoint, og du finder det spændende at arbejde med analyser og spend rapporter.

Du motiveres af at opnå resultater og trives i et travlt miljø med mange forskelligartede opgaver. Du har gennemslagskraft og gode kommunikationsevner. Du er god til at holde det store forkromede overblik, samt forstår at vurdere, prioritere og eksekvere på projekterne. Desuden er det naturlig for dig at skabe gode relationer, såvel internt som eksternt, samt på tværs af alle organisatoriske niveauer.

Vi forventer, at du tager en proaktiv rolle i den fortsatte udvikling af afdelingen, da vi er ambitiøse og kontinuerligt stræber efter at forbedre os selv, vores metoder og resultater.

Om ISS ISS er en servicevirksomhed, der ønsker at yde en personlig indsats over for alle vores samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder, leverandører og kolleger. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via ovenstående link inden 9. august 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Teamleder, Business Partnering & Excellence<strong Mia Bloch på tlf.nr. +45 61 97 28 92

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1