Vikarstilling: Akademisk medarbejder (barselsvikar) til implementering af skolestrukturprojekt i Valby og på Nørrebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København NV

I forbindelse med etableringen af den nye Harrestrup Å Skole og udvidelsen af Guldberg Skole med en afdeling i De Gamles By, er der brug for en akademisk medarbejder, der som barselsvikar kan bistå skoleledelsen med en alsidig opgaveløsning.

Projektet har stor lokal og politisk interesse, og interessenter som forældre, elever, medarbejdere, klub- og foreningsliv skal involveres i implementeringen, ligesom Børne- og Ungdomsudvalget vil følge med i udviklingen af den nye skolestruktur. Harrestrup Å skole vil favne de nuværende skoler Lykkebo og Kirsebærhaven samt en kommende udskolingsafdeling ved Torveporten.

Vi søger derfor en medarbejder med gode samarbejdsevner, der har erfaring med at føre beslutninger ud i livet og kan finde ud af at kommunikere letforståeligt og nuanceret, såvel mundtligt som skriftligt. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring – også gerne med implementeringsprojekter – samt har forståelse for det at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor samarbejdsfladerne er mange.

Du skal koordinere projektet og stå for mødemateriale og -indkaldelser, udarbejde referater og tage hånd om opfølgning mellem projektets mange aktører. Fx skal du arbejde med forberedelserne af byggeriet sammen med Byggeri København, der bl.a. planlægger og gennemfører byggeriet af nye skoleafdelinger og ombygger eksisterende skoler. Du skal desuden bistå skoleledelsen med sparring omkring implementerings- og inddragelsesprocesser, som du også kommer til at deltage i og indsamle data fra.

Vi forventer, at du har en god forståelse for at arbejde med data – både kvantitative og kvalitative. En del af din opgave bliver at analysere og præsentere relevant data om implementeringen for skoleledelse og andre aktører, så implementeringsprocessen er gennemskuelig og involverende. Det er vigtigt, at der er fokus på løbende at opsamle og dokumentere erfaringerne fra implementeringsprocessen, så de kan anvendes fremadrettet.

Vi tilbyder et spændende barselsvikariat, hvor du får medansvar for holde implementeringen af den nye skolestruktur på sporet. Du refererer til skoleledelsen ved den nye Harrestrup Å Skole og skal desuden samarbejde med skoleledelsen på Guldberg Skole og kolleger centralt i Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Til hverdag kommer du primært til at have din gang på Guldberg Skole og Kirsebærhavens Skole. Du kommer til at have en bred samarbejdsflade, hvor du har mulighed for at opnå et særdeles godt sektorkendskab. Arbejdet er præget af stor selvstændighed i opgaveløsningen og fleksibilitet i arbejdstiden – fx kan der i perioder være møder uden for normal arbejdstid.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om stillingen eller om os, inden du søger, er du velkommen til at kontakte skoleleder for den nye fælles skole Harrestrup Å Skole Søren Friis på 2062 2595.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, og du bliver lønnet efter aftale med den relevante faglige organisation.

Ansættelsen er et barselsvikariat med start den 1. oktober 2021. Inden ansættelsen indhenter vi referencer.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. august 2021
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 33.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1