Strategisk rådgiver inden for bæredygtigt byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Brænder du for at gøre bygge- og ejendomsbranchen bæredygtig, og har du den viden og de personlige og faglige kompetencer, der skal til for at hjælpe branchens aktører helt i front inden for bæredygtighed? Så er du måske vores nye bæredygtighedsrådgiver. Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

I stillingen får du mulighed for at bringe din viden om og passion for bæredygtigt byggeri og strategi i spil i et dynamisk team, der oplever en stærkt øget efterspørgsel på vores rådgivning. Det er vigtigt, at du har erfaring med strategiudvikling og projektledelse, solid viden om bæredygtigt byggeri, og at du er god til dialogen med kunder og deres interessenter.

Du bliver en del af vores bygherrerådgivningsafdeling

Som vores nye bæredygtighedsrådgiver bliver du en del af et dedikeret bæredygtighedsteam i Rambølls afdeling for Client Consultancy, der rådgiver kunder på højt strategisk niveau med fokus på bæredygtighed, digitalisering og facility management.

I bæredygtighedsteamet rådgiver vi beslutningstagere i byggeriets værdikæde om bæredygtig omstilling, og vi udvikler og implementerer bæredygtighedsstrategier for virksomheder, organisationer og større byggeprojekter. Vi sætter en ære i at levere rådgivning af høj kvalitet, og gør det i et miljø, hvor tonen er uformel og der er fokus på samarbejde og sparring, faglig nysgerrighed samt vilje til at gå nye veje!

Dit primære fokus vil være strategisk rådgivning om bæredygtigt byggeri- og ejendomsudvikling til private og offentlige organisationer samt som strategisk bæredygtighedsleder på byggeprojekter, hvor du vil indgå som del af et bygherrerådgivningsteam. Du får i denne stilling en unik mulighed for at følge kunderne fra strategiudvikling til implementering som den, der leder processen i tværfagligt samarbejde med Rambølls netværk af specialister inden for en mangfoldighed af fagområder.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver at:

  • Udvikle bæredygtighedsstrategier og implementere dem i organisationer med større ejendomsporteføljer og byggeprojekter – f.eks. for ejendomsdriftsselskaber, pensionskasser, private og offentlige byg- og driftsherreorganisationer og store danske produktionsvirksomheder med globale bygningsporteføljer- og sites

  • Selvstændig og proaktiv ledelse af kundeprojekter og -processer

  • Afholde workshops og oplæg om bæredygtighed som led i strategiudvikling, implementerings- og forandringsprocesser

  • Analysere og anvende viden og data som du har efterspurgt hos Rambølls specialister, så det kan bringes i spil over for kunden

  • Bidrage aktivt til salgs- og kundedialoger og være opmærksom på nye behov i markedet

  • Være på forkant med og holde dig opdateret på nye tendenser inden for bæredygtighed – f.eks. certificeringsordninger, ny lovgivning fra EU og Danmark, andre frameworks relateret til byggeri eksempelvis inden for CO2 – og bidrage til videreudvikling af vores rådgivning


Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Relevant akademisk baggrund, f.eks. civilingeniør eller arkitekt

  • Solid erfaring med at udvikle og implementere bæredygtighedsstrategier på større byggeprojekter eller ejendomsporteføljer, f.eks. som bæredygtighedsleder på større bygge- og byudviklingsprojekter eller fra en intern funktion i et ejendomsselskab, bygherreorganisation mv.

  • Solid erfaring med projektledelse og kundedialoger på beslutningstagerniveau

  • Dokumenteret erfaring med eller uddannelse inden for bæredygtigt byggeri samt bredt kendskab til discipliner inden for bæredygtighed, f.eks.: certificeringsordninger (DGNB, LEED, BREAM mv.), mærker, cirkulær økonomi, GRESB, Taxonomy, SDG’erne, CO2-frameworks osv.

  • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationskompetencer på både dansk og engelsk


Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en multidisciplinær ingeniør, design og rådgivningsvirksomhed med ca. 16.500 ansatte, der arbejder på tværs af en række markeder. Vi er også en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 5.000 eksperter inden for byggeri, der arbejder med at skabe helhedsorienterede og holdbare løsninger gennem en tværfaglig tilgang til projekter. Vi udvikler vores projekter, så de giver mest mulig mening for både samfundet, totaløkonomien, miljøet og er attraktive for os mennesker og vores rådgivning spænder fra det strategiske niveau over det taktiske og operationelle.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Deadline: 19.04.2021. Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 5