Projektchef til samskabende byudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Forsyningerne i og omkring København er midt i en spændende udvikling. Nye store byudviklingsområder som f.eks. Nordhavn, Coop Byen og mange andre kræver nye forsyningsnet, og skal udvikles som attraktive grønne bydele. Derfor skal vores forsyningsanlæg balanceres med nybyggeri og andre elementer i de nye bydele, såsom træer, parkeringsanlæg og rekreative elementer.

Som vores nye projektchef bliver du en del af afdelingen Porteføljestyring, som er en af fire afdelinger i Projektområdet. Afdelingen er ansvarlig for porteføljeledelsen af alle HOFORs anlægsprojekter inden for forsyningerne fjernvarme, vand, spildevand, kraftvarme mv. Afdelingen har et årligt budget på mere end 2,0 mia. kr. Du vil sammen med afdelingens øvrige 11 projektchefer referere til afdelingschefen for Portefølje.

Du vil få ansvaret for at varetage porteføljeledelsen og den overordnede koordinering af projekter, hvor vi lægger forsyningsledninger samtidig med, at der byudvikles på området. Som vores nye projektchef vil dit ansvar ligeledes være at sikre, at projekterne koordineres internt og eksternt inden de eksekveres i samarbejde med developernes øvrige byggeaktiviteter.

Du vil få en stor samarbejdsflade med kommuner, udviklere og andre interessenter i Hovedstadsområdet. Du vil dog få størst berøringsflade internt i HOFOR med diverse projektledere samt vores Planafdelinger og afdelingen for Kunder & Rådgivning.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Have ansvar for en portefølje af store byudviklingsprojekter, hvor HOFOR lægger forsyningsledninger. Projekterne er kendetegnet ved en høj grad af kompleksitet, teknisk såvel som interessentmæssigt, hvor der skal ske en høj grad af koordinering med flere afdelinger i HOFOR og ikke mindst udviklere
  • Samarbejde med den øvrige ledelse i Projektområdet, Byggesupport samt Plan- og Driftsafdelingerne i HOFOR, og i særdeleshed de øvrige projektchefer, der har ansvar for andre Porteføljer
  • Samarbejde med sektionen omkring ressourceplanlægning, herunder også kompetenceudvikling af HOFORs projekt- og byggeledere
  • Være en drivende kraft i arbejdet med at systematisere og strømline udførslen af vores byudviklingsprojekter - ikke mindst på tværs af de enkelte forsyninger
  • Deltage i den overordnede produktionsplanlægning i forhold til eksekvering af projekterne
  • Sikre overblik over projekternes økonomi og fremdrift i Porteføljen
  • Motivere og sparre med projektledere omkring kritiske og relevante forhold f.eks. faglige, kontraktuelle, økonomiske, udbuds-, bemandings-, risiko-, kvalitets- og tidsmæssige forhold i projekterne
  • Sikre effektivt og smidigt samarbejde med developere på byggesagerne samt vores eksterne leverandører, rådgivere og entreprenører

Erfaren og struktureret projektchef med gode samarbejds- og kommunikationsevner

Vi forventer, at du har mere end fem års erfaring som projektchef eller mere end 10 års erfaring i byggemodningssager, enten fra et andet forsyningsselskab, fra en developer eller fra entreprenørbranchen.

Vi forestiller os desuden, at du har lyst til at arbejde med kompleks interessenthåndtering og en styrke og interesse i løbende at følge op på økonomi, tidsplan, leverancer, leverandører og lignende på et overordnet niveau i Porteføljen.

Endelig skal du udvise interesse i at udvikle og strømline processer på tværs af organisationen, med henblik på at effektivisere vores interne og eksterne processer, med det mål at opnå en bedre eksekvering af projekterne.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og sætter pris på det gode samarbejde. Da arbejdet vil foregå på tværs af fagligheder, både internt og eksternt, er det vigtigt for os, at du kan skabe gode relationer til mange forskellige kolleger, og nemt kan kommunikere med forskellige faggrupper. Derfor er det også vigtigt, at du har stærke formidlingskompetencer skriftligt såvel som mundtligt.

Som person er du i stand til at skabe ro og overblik over Porteføljen, og opnå et godt samspil med projektlederne. Du er god til at planlægge og prioritere, samt fejre succeser i fællesskab, når målene opnås. Du har gode kommunikationsevner, og bruger dem til at udfordre organisationens ledere og projektlederne konstruktivt, så de udvikler sig og skaber gode resultater.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Byudviklingsområdet udvikler sig hastigt i disse år, og HOFOR arbejder løbende på samskabende byudvikling. Samtidig står byerne over for store udfordringer, bl.a. fordi det regner mere og oftere. HOFOR arbejder for, at man også skal kunne bo i byerne om 100 år. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer/.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Martin Lykke Jensen, på telefon 2795 3466.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 6
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4