Projektleder til ESDH-forbedringer og ensretning af systembrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du struktureret og stærk til facilitering og planlægning? Og er du som en ål i vandet i krydsfeltet mellem forskellige fagligheder som jura, ESDH og kommunikation? Så har vores team Public 360 brug for netop dig.

I Ankestyrelsen afgør vi borgernes sager – omkring 50.000 om året. De handler blandt andet om børn, pension, beskæftigelse, arbejdsskader og støtte til ældre, enlige og personer med handicap. Vores afgørelser har stor betydning for menneskers liv og vedrører ofte deres helt nære dagligdag. Det stiller store krav til den måde, vi arbejder på, så vi leverer afgørelser af høj kvalitet og i rette tid. Her er digitalisering og effektiv it-understøttelse af sagsbehandlingen afgørende for at vi lykkes.

Digitalisering i Ankestyrelsen er tæt knyttet til vores juridiske og administrative sagsbehandling og bidrager til realiseringen af styrelsens tre strategiske mål: Sagsbehandlingstid, kvalitet og åbenhed.

Om jobbet

Stillingen hører til i team Public 360, der er ansvarlig for drift og udvikling af vores sagsbehandlingssystem (Public 360) med tilhørende integrationer. Teamet er også ansvarlig for det tværorganisatoriske netværk: de digitale frontløbere.

Du er ansvarlig for at drive konkrete projekter i samarbejde med kolleger i Digitalisering, i vores fagkontorer og vores administrative teams. Du kan også være makker på projekter, hvor en af dine kolleger i Digitalisering har projektlederrollen. Rollen som projektmakker tilpasses det enkelte projekt, men kan eksempelvis bestå i sparring inden for projektledelsesdisciplinerne, design af workshops og udførelse af konkrete opgaver.

Som projektleder deler du din tid mellem teamopgaver og projekter, der ligger uden for teamet.

Den konkrete udfordring med at ensrette sagsgange

Vi står overfor at sætte fokus på arbejdsgange i den juridiske sagsbehandling. Vi ønsker at se på arbejdsgange på tværs af sagsområder og kontorer og ensrette dem. Formålet er at understøtte best-practice i sagsbehandlingsskridt, åbne op for muligheden for at automatisere sagsskridt samt sikre ensartet kvalitet.

Vi ser for os, at du er projektleder på projektet om ensretning af sagsskridt. Du planlægger det, involverer fagkontorer, faciliterer workshops og samarbejder med kollegaer i Public 360-teamet, så vi baner vejen for digital understøttelse af de nye arbejdsgange i Public 360.

Opgaver i teamet kan være, at:

  • behovsafklare, beskrive og bestille ændringer til styrelsens ESDH system, Public 360
  • implementere ændringer i Public 360 i samarbejde med teamkolleger og leverandør
  • implementere sikkerhedsopdateringer i Public 360 i samarbejde med teamkollegaer og leverandører
  • samarbejde med styrelsens digitale frontløbere
  • opsætte ændringer i Public 360
  • implementere nye releases og opgraderinger.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har blik for klassiske projektledelsesdyder som planlægning og fremdriftsstyring, interessent- og risikostyring samt økonomistyring. Du trives i rollen, som den der planlægger, fremdriftsstyrer og understøtter en proces, hvor det konkrete projekt defineres i samarbejde med interessenter og styregruppen.

Du har erfaring med og er metodestærk i forhold til afdækning og ensretning af arbejdsgange. Det er en fordel, hvis du har erfaring med afdækning af juridiske sagsskridt og Public 360.

Du er resultatorienteret samtidig med, at du har forståelse for, at digitale løsninger, sikkerhedstiltag og implementering af processer udvikles i tæt dialog med interne interessenter, eksterne brugere og leverandører.

Du bevarer overblikket, mens du får spørgsmål, sparrer, koordinerer opgaver og sikrer retning og deadlines.

Du sætter en ære i at etablere og vedligeholde gode relationer, fordi du ved, at din evne til at spille dine kolleger, chefer og samarbejdspartnere bedre, gavner opgaveløsningen.

Om kontoret
Digitalisering arbejder med support af it-systemer, it-sikkerhed, it-governance, leverandørstyring, projektledelse af udviklingsprojekter, udbud- og kontrakter samt vedligeholdelse og udvikling af styrelsens sagsbehandlingssystem. Styrelsens it-systemer driftes af eksterne leverandører, herunder Statens It.

Vi er organiseret i teams, og alle projektledere er tilknyttet et team og rokerer løbende mellem dem. Du vil både have opgaver inden for teamet samtidig med, at du er ansvarlig for konkrete digitaliseringsprojekter.

Vi sidder i et åbent kontorlandskab og har en uformel omgangstone, hvor vi hjælper hinanden. Vi har en travl hverdag med mange forskellige opgaver og deadlines.

Dit ansættelsessted er Aalborg eller i København. For det meste mødes vi over digitale mødeplatforme, men ind i mellem mødes vi også fysisk, enten i Aalborg eller i København. Det forventes derfor, at du har mulighed for at rejse mellem Aalborg og København ind imellem.

Det praktiske

Dit arbejdssted vil være Nytorv 7, 9000 Aalborg eller Teglholmsgade 3, 2450 København SV. Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tiltrædelse er 1. januar 2022.

Har du en akademisk uddannelse, bliver du ansat efter overenskomsten for akademikere i staten. Afhængigt af erfaring og kvalifikationer bliver du ansat som enten fuldmægtig eller specialkonsulent. Har du en administrativ baggrund, bliver du ansat efter overenskomsten for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Vil du vide mere?

Kontakte digitaliseringschef Pernille Jensen på 61 89 76 90 / [email protected] eller souschef Mie Kølln Madsen på 61 89 74 45 / [email protected], hvis du har spørgsmål.

Du kan også læse om Ankestyrelsen, vores strategi og sagsområder på www.ast.dk.

Vil du være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning med cv, eksamensbevis og øvrige relevante dokumenter den 3. november 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København SV
  • Onsdag den 03. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 3
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4