Teamleder med faglig profil til administrativ enhed i Skatteankestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at prøve kræfter med ledelse i det administrative felt i en offentlig organisation? Vil du have ansvar for at understøtte og udvikle fagligheden og kvaliteten? Motiveres du af at skabe løbende forbedringer? Så er du måske den teamleder, vi søger til Sagsadministrationen i København.

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet til rette tid. Sagsadministrationen leverer den administrative understøttelse af klagebehandlingen og har en bred kontaktflade til borgere, virksomheder, sagsbehandlere og klagemyndighederne. Opgaverne spænder bredt fra modtagelsen af en klage til afslutningen af sagen efter afgørelsen. Under Sagsadministrationen hører desuden receptionen og telefonomstillingen.

Sagsadministrationen består af godt 35 administrative medarbejdere i Odense og København. Du bliver daglig personaleleder for 20 medarbejdere i København og indgår i et ledelsesteam med kontorchefen og en teamleder, som har ansvaret for teamet i Odense. Du får desuden et tværgående ansvar for at understøtte fagligheden og sikre en ensartet god kvalitet og service.

Motiverende leder, der skaber relationer og resultater
Vi forventer, at du

  • har en tilgang til personaleledelse, der fokuserer på resultatskabelse, motivation, udvikling og arbejdsglæde
  • har evner for faglig ledelse og blik for professionalisering af opgaveløsningen og god service.
  • kan arbejde struktureret og vedholdende med at sikre fremdrift og kvalitet i opgaveløsningen og kundetilfredshed
  • har lyst til – og gerne erfaring med – procesoptimering og forandringsledelse

Derudover er du kendetegnet ved, at du har en naturlig og positiv autoritet og gode kommunikations- og samarbejdsevner, som du bruger til at sikre involvering og sammenhæng på tværs. Du er en rollemodel både fagligt og menneskeligt.

Vi forestiller os, at du har en juridisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse, alternativt en anden uddannelse suppleret af længere relevant erfaring. Det vil være en fordel, at du har erfaring som personaleleder og erfaring med sagsbehandling eller understøttelse af sagsbehandling.

Om Skatteankestyrelsen
Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed, der fungerer som sekretariat for Landsskatteretten og de ankenævn, der træffer afgørelse i sagerne. Sammen sikrer vi retssikkerhed med en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Vi er til for de borgere og virksomheder, som er uenige i en afgørelse fra skatteforvaltningen. Vi bidrager til at skabe retssikkerhed for borgere og virksomheder, og derfor skal klageprocessen opleves som nem, overskuelig og transparent.

Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i Skatteankestyrelsen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis mv. via linket ”Søg stillingen” senest den 3. november 2021 kl. 12. Vi forventer at holde første samtaler den 9. november og anden samtaler i ugen derefter. Vi anvender tests i ansættelsesprocessen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christina Rytved på telefon 3376 08 62. Send gerne en sms for at aftale et tidspunkt.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Ann Christine Holten Jacobsen på telefon 3376 0765.

Vi forventer tiltrædelse den 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Ved Vesterport 6, 1612 København V.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Onsdag den 03. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Are you looking to bring your expertise and enthusiasm into play in a global, high performing engineering team delivering a range of innovative projects? Do you want to push the boundaries..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0