Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Trives du med højt tempo og en alsidig hverdag med en stejl læringskurve? Så er du måske vores nye projektleder!

Hos DAHL søger vi endnu en projektleder til at indgå i vores projektlederteam med to andre projektledere. Vi ser gerne, at du er nyuddannet fra universitet, hvor du har brugt de seneste år på at opbygge og udvikle dine analytiske færdigheder og forretningsforståelse, og nu er klar til at prøve det af i praksis.

Faglighed, personlighed og tilgængelighed
Hos DAHL vægter vi faglighed, personlighed og tilgængelighed højt, hvilket betyder, at vi skal være der for vores klienter, når de har brug for det. Vi yder et højt niveau af faglig specialistviden, og der er plads til alle. Samtidig er DAHL en moderne advokatvirksomhed med fokus på forretningsudvikling og de nyeste IT-understøttende værktøjer, der hjælper os i hverdagen. Som projektleder i DAHL vil du opleve en hverdag med høj grad af interessentledelse, da du vil have grænseflader mod forskellige funktioner i organisationen. Du skal være indstillet på at understøtte juristerne, være fleksibel og klar til at give den en skalle, når der er travlt og samtidig have fokus på, at der er fremdrift i de forskellige forretningsplaner.

Lise Pedersen Thomassen, Projektleder hos DAHL, siger:Det er fedt at arbejde som projektleder hos DAHL! Jeg startede som nyuddannet i september 2018, og jeg har lært utrolig meget de sidste to år – læringskurven er stejl og spændende. Der er ikke to dage, der er ens. Arbejdsopgaverne er forskellige, og der er god hjælp at hente fra kollegerne. Den største omvæltning fra studiet har været, at jeg ikke selv har kunnet tilrettelægge min tid ned i detaljen. Sager og ad-hoc opgaver skal løses, når de er der, og nogle gange betyder det, at jeg må lave en ny plan for dagen. Det var lidt svært i starten, men det er dét, der er med til at gøre det sjovt.”

Dine arbejdsopgaver og kollegaer
Som projektleder ved DAHL vil du som udgangspunkt blive tilknyttet to eller tre af vores afdelinger, og du vil dermed have et tæt samarbejde med de pågældende afdelingsledere (partnere) og specialeansvarlige (jurister) i vores teams. Derudover vil du blive tilknyttet vores interne IT-afdeling mhp. at hjælpe med at optimere og effektivisere vores interne brug af IT samt sikre, at vi er GDPR-compliant. Du vil også i stor grad samarbejde tæt med de øvrige projektledere, direktionen og vores kommunikationsafdeling. Typiske arbejdsopgaver består i:

  • Du vil blive tilknyttet projekterne i de enkelte afdelinger, hvor du er ansvarlig for projektstyring internt.
  • Du kommer til at understøtte de specialeansvarlige i planlægning, koordinering, fremdrift og gennemførelse af projekter og skal sikre via dialog og sparring at teamet opnår de bedst mulige resultater.
  • Du vil komme til at have en stor rolle i at sikre, at der er fremdrift i afdelingernes forretningsplaner.
  • Du bliver ansvarlig for at hjælpe afdelingslederne med at have et overblik over, hvad der sker i de enkelte teams.
  • Du vil i høj grad selv have mulighed for at forme dine arbejdsdage og de metoder, som du anvender i dit daglige arbejde på baggrund af din uddannelse.
  • Du vil løbende skulle understøtte med diverse analyser som markedsanalyser, konkurrentanalyser, business cases mm.
  • Du vil stå for driftsopgaver, der indebærer mødebooking, agenda, referater, support af vores systemer og forberedelser til ugentlige statusmøder.
  • Du vil have fokus på IT og digitalisering, og vil understøtte vores interne IT-afdeling med at skabe resultater ved gennemførsel af IT-projekter mv.
  • Afhængig af dine ambitioner og baggrund vil du også på sigt kunne indgå i og projektlede vores firmaprojekter.

Hvilke kompetencer har du?

Foruden at have gåpåmod og lyst til at omsætte dine analytiske færdigheder til praksis i en virksomhed med højt tempo og plads til hinanden ser vi gerne, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse, f.eks. en cand.merc., cand.ling.merc., cand.it eller lignende.

  • Du brænder for projektledelse og at skabe resultater gennem andre.
  • Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk og engelsk.
  • Du har gode samarbejds- og koordineringsevner.
  • Du arbejder systematisk og struktureret.
  • Du har flair for IT og IT-effektivisering.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller interesse for GDPR, men ikke et krav.

Hvor skal du arbejde?

  • Vi ser gerne, at du kan arbejde ud fra vores kontor enten i Viborg eller Aarhus, men med flere arbejdsdage om måneden på vores andre kontorer i Herning, Esbjerg eller København – bil er derfor nødvendigt i dette job.
  • Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen, overarbejde må påregnes.
  • Opstart er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. november 2020. Vær opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende og derfor kan stillingen være besat inden den 1. november.

Vi modtager kun ansøgninger gennem vores online rekrutteringssystem på hjemmesiden.

Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte administrationschef/HR-konsulent Birgitte Eis på 88 91 94 10 eller læse mere på www.dahllaw.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København
  • Søndag den 01. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 83
18. september 2024 87
17. september 2024 82
16. september 2024 86
15. september 2024 85
14. september 2024 86
13. september 2024 89
12. september 2024 88
11. september 2024 87
10. september 2024 88
9. september 2024 81
8. september 2024 81
7. september 2024 79
6. september 2024 84
5. september 2024 82
4. september 2024 81
3. september 2024 83
2. september 2024 78
1. september 2024 79
31. august 2024 83
30. august 2024 86
29. august 2024 82
28. august 2024 78
27. august 2024 80
26. august 2024 85
25. august 2024 81
24. august 2024 84
23. august 2024 87
22. august 2024 90
21. august 2024 87
20. august 2024 83

Værd at vide når du søger job som projektleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer