Specialpsykolog til Team for ADHD og Autisme, Psykoterapeutisk Ambulatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Unik stilling i et unikt team, med mulighed for at sætte dit personlige præg. Til dig, der er særligt optaget af udredning.

I Team for ADHD og Autisme udreder vi patienter for ADHD samt autisme, både i hovedfunktion samt i regionsfunktion. Vi har specialiseret viden indenfor dette område og er det eneste ambulatorium med regionsfunktion for disse udviklingsforstyrrelser i Region Hovedstadens Psykiatri.

Teamet er tværfagligt sammensat og har alle faggrupper repræsenteret, som en tværfaglig enhed. Vi har aktuelt 3 specialpsykologer i teamet samt SPU, og søger nu endnu en specialpsykolog til vores team. I alt er vi ca. 20 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver Som specialpsykolog i teamet vil du primært varetage udredning af vores patienter henvist med gennemgribende udviklingsforstyrrelse, autisme, hvorfor et kendskab til differentialdiagnostik foretrækkes. Du vil selvstændigt lave indledende vurderinger for begge af vores primære diagnoser, herunder brug af diagnostisk interview, med efterfølgende fremlæggelse på fælleskonference, hvor diagnose og behandling planlægges i samarbejde med teamet.

Ambulatoriet tilbyder i forlængelse af udredning individuel psykoedukation for autisme patienter. Din primære funktion vil være udredning og second opinions for yngre kollegaer med mulighed for også at have psykoedukation, psykologiske test m.m. Din ugeplan tilrettelægges med udgangspunkt i dine ønsker og faglige profil i samarbejde med teamleder.

Vi underviser og holder oplæg om autisme og ADHD for både interne og eksterne samarbejdspartnere, hvis det har din interesse, vil denne funktion også kunne blive en del af dine opgaver. Herunder ligeledes supervision af yngre kollegaer, praktikvejleder for studerende m.m.

Vi tilbyder En dynamisk arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere og teams i psykoterapeutisk ambulatorium.

Du får introduktion til specialet herunder mentorordning efter behov. Det er således ikke en forudsætning, at du har stor erfaring indenfor udviklingsforstyrrelser, men det vil være en fordel.

Hos os indgår du i et fagligt fællesskab, hvor der er gode muligheder for faglig sparring med erfarne kollegaer deriblandt flere andre specialpsykologer. Der er fast planlagte klinikker, psykopatologisk workshop, fælles undervisning, temadage, fast supervision, m.m. Teamet modtager et stigende antal henvisninger. Vi har dermed en høj arbejdeskadence med en sund kultur og en dynamisk medarbejdergruppe. Vi vægter det sociale og har en uformel omgangstone og højt til loftet.

Vi tilbyder en fleksibel mødetid, efter aftale. Du har selv stor indflydelse på din ugeplan og mødetid.

Vores forventninger til dig Du er specialpsykolog med psykiatrisk erfaring, gerne med viden om og lyst til at arbejde med ADHD og autisme patienter. Måske du har din primære erfaring fra BUP, hvilket kan være et plus for os og vores patienter.

Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver forudsættes. Desuden en evne og nysgerrighed til at arbejde med komplekse forløb.
Vi ser gerne, at du har erfaring fra ambulatorium, kendskab til pakkeforløb og at du kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt med mange forskellige personalegrupper.

Du prioriterer teamets arbejdsmiljø højt. Vi har en god trivsel, lavt sygefravær og en stor omsorg for hinanden, alt sammen noget som mærkes i vores gode stemning. Foruden en god trivsel er vi et travlt team med et konstant stigende henvisningspres og komplicerede udredningsforløb. Du skal derfor kunne se dig trives i et højt arbejdstempo og en til tider uforudsigelig hverdag, hvor administrative opgaver er en stor del af stillingen, bl.a. dokumentation af din udredning.

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium Psykoterapeutisk ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Fra september 2018 er ADHD og autisme ambulatoriet fusioneret med Psykoterapeutisk Ambulatorium, der er delt i 4 teams med to ledere og en fælles ledende overlæge. Ambulatoriet består samlet set af ca. 66 medarbejdere fordelt på 4 teams.

Et team varetager behandlingen af angst, depression og bipolar lidelse, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, og det tredje team varetager udredning og behandling af ADHD og autisme, endeligt har vi KAG bipolar F-ACT-team. Vi modtager patienter fra Central Visitationen til de politisk bestemte pakkeforløb.

Vi har behandlere, der koncentrerer sig primært om arbejdet med én patientgruppe, og andre behandlere der har arbejdsopgaver på tværs af teams, dette afhængigt af behandlerens kompetencer og interesser, samt afhængigt at ambulatoriets aktuelle kapacitet. Alle behandlere har en fast tilknytning til et team. Du vil blive ansat i team for ADHD og autisme, hvor dine primære opgaver vil være forankret, med hovedvægt på autisme udredning og differential diagnostik.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er vagt- og weekendfri, i en fuldtidsstilling.

Ansættelsestidspunkt 1.12.2021, eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist Ansøgning skal være os i hænde senest den 24. okt. 2021. Søg via linket på siden.

Vi planlægger ansættelsessamtaler onsdag d. 27. okt. i morgen/formiddagstimerne.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Nina Ginnerup, e-mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Glostrup
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som psykologer
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1