Rekrutteringsfirma

receptionist til nattevagt på hotel på amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du udadvendt, imødekommende, serviceminded og hjælpsom? Og elsker du at bruge din personlighed som en aktiv del af dit arbejde? Så er det måske dig, vi leder efter.



På vegne af Zoku, et hotel i København, søger Randstad en receptionist til alsidige opgaver på natarbejde, hvor to arbejdsdage aldrig er ens. Din primære opgave vil være at yde den bedste service, alt afhængigt af hvad gæsterne har brug for. Du vil blive en go-to person i receptionen, som både byder gæsterne velkommen, checker dem ind og ud på en iPad, laver kaffe i hotellets roof top-bar, giver gode råd til oplevelser og meget, meget mere.

Om Zoku


Zokus Loft er en fleksibel hjemme-kontorhybrid, som indeholder alle de nødvendige faciliteter, man har brug for til at kunne bo behageligt og arbejde effektivt. Hotellet er indrettet som en komfortabel hjemmebase, som sætter en ny standard inden for intelligent pladsbrug: en hel lejligheds værelser kombineret i ét hjemligt loftsrum.
På et traditionelt hotelværelse eller i et studio er det altid sengen, der optager mest plads i rummet. På Zoku er det i stedet det store bord i køkkenet, som er det altafgørende centrum – for den bærbare computer eller til stearinlys og en flaske vin. Zoku tror på, at der sker fantastiske ting, når folk mødes. Zokus møde- og eventlokaler er designet til at skabe forbindelser, sætte gang i idéer og fremme produktiviteten.

Om stillingen


Arbejdsopgaverne består primært i at servicere gæsterne, så de føler sig hjemme under deres ophold, samt at checke dem ind og ud i receptionen.

Vi tilbyder


Et fleksibelt, sjovt og nytænkende arbejdsmiljø, hvor du vil få mulighed for at bidrage med idéer til at forbedre hotellets service yderligere på nye og kreative måder. Det vigtigste er, at gæsterne er glade og føler sig hjemme og komfortable under deres ophold. Et alsidigt job, hvor du kan bruge din personlighed til at connecte og være social med gæsterne, og hvor du også serverer kaffe og drikkevarer.

En deltidsstilling på 16-30 timer om ugen. 2-4 dage om ugen, også weekender.

Opstart er hurtigst muligt, og ca. 2 mdr. frem med yderligere mulighed for vagter hen over sommeren.

Stillingen er natarbejde fra 22.45 - 7.15, 2-3 gange om ugen, også weekender.
Løn: 158,-

Det er et krav, at du kan tale og forstå dansk og engelsk og også gerne flere sprog.
Opstart hurtigst muligt.

Ansøg nu


Hvis stillingen har fanget din interesse, så send en ansøgning via denne side. Vi afholder samtaler løbende, så du anbefales at søge snarest muligt. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af kunden. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Holmberg eller mail [email protected]
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Frederiksberg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som receptionister
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1