Uddannelsesleder til personaleledelse, uddannelsesdrift og -udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vil du være med til at uddanne fremtidens socialrådgivere? Har du erfaring med at lede og understøtte professionelle videnmedarbejdere?

Vores uddannelsesleder igennem de sidste 3 år skifter til en ansættelse som rektor på en anden uddannelsesinstitution. Til socialrådgiveruddannelsen i Odense søger UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole derfor en engageret, dedikeret og visionær uddannelsesleder med interesse for personaleledelse, uddannelsesdrift og -udvikling.

Socialrådgiveruddannelsen ved UCL er lige nu midt i en rivende udvikling, hvor vi arbejder med sammenhænge og strukturer, professionsdannelse, visioner og værdier – alt sammen med det sigte at skabe den bedste socialrådgiveruddannelse. Vi er engagerede og dedikerede, fagligt ambitiøse og diskussionslystne, og bølgerne kan godt gå højt, når vi drøfter vores faglige positioneringer. Som uddannelsesleder skal du kunne facilitere de dialogiske processer, som vores arbejdsfællesskab bygger på, samtidig med at du bevarer overblikket i et dynamisk uddannelsesmiljø. Du skal balancere i krav om forandringer og fokus på den daglige drift og sikre kvaliteten i uddannelsen og i de ledelsesmæssige og administrative beslutninger. Du skal sætte rammer og retning og gå forrest i forandringsprocesser men samtidig som det mest naturlige træde et skridt til siden og skabe rum til, at medarbejdernes potentiale udfolder sig.

Arbejdsmiljøet har været udfordret, og vi arbejder målrettet på at styrke trivslen og arbejdsglæden. Vi har god sparring fra en ekstern konsulent, TR og AMR spiller en aktiv rolle, der er igangsat en række inddragende processer – vi er på rette vej. Som personaleansvarlig bliver det din vigtigste opgave at understøtte den proces, der er i gang. Du skal med dine handlinger fremme et inspirerende og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø, hvor du giver støtte til den enkelte og er nysgerrig på at sætte de mange fælles gode kræfter i spil. Dine menneskelige kompetencer er i det hele taget altafgørende for, at du kan lykkes i jobbet. Det er en kompleks opgave, hvor du bliver udfordret som leder. Hvor du skal mestre balancen imellem det at anerkende og sikre medejerskab til de ledelsesmæssige beslutninger men samtidig formå at træde ledelsesmæssigt i karakter og stå ved de svære beslutninger, når det er nødvendigt.

Om jobbet

Du bliver personaleleder for ca. 35 medarbejdere primært lektorer og adjunkter, som løser opgaver inden for grunduddannelsen, efter- og videreuddannelsen samt forskningsområdet. Du bliver ansvarlig for den daglige uddannelsesplanlægning og -drift og for undervisernes arbejdsporteføljer. Du skal sikre en hensigtsmæssig fordeling af ressourcerne på uddannelsen og sikre samspil imellem uddannelsesaktiviteter, forsknings- og udviklingsaktiviteter samt innovationsprojekter. Vi har stærke traditioner for internationalt samarbejde og har gode partnere i Canada, Europa og på Balkan, hvor du sammen med tovholder for det internationale område spiller en central rolle. Samarbejdet med de studerende er ligeledes en meget vigtig prioritet. Vi har et aktivt Studerendes Råd, som er gode sparringspartnere i udviklingen af spændende og attraktive studiemiljøer.

Du indgår i ledelsesteamet sammen med uddannelsesleder i Vejle og uddannelseschef, og samarbejder med ledelseskollegaer i Området for Pædagogik og Samfund og bredt i UCL. Sammen med ledelsesteamet er du med til at sætte en dagsorden, som er på forkant med ny viden og samfundsudviklingen generelt inden for uddannelsesområdet. Du skal være med til at understøtte sammenhængskraften mellem uddannelsen i Odense og Vejle og på tværs af UCL’s uddannelser ved udvikling af samarbejdsflader og uddannelsesinitiativer.

Om dig

Vi forstiller os, at du har en uddannelse på kandidat eller master niveau. Du er fagligt velfunderet og har erfaring med ledelse af videnmedarbejdere – gerne indenfor uddannelsesverdenen. Det er en fordel, hvis du har erfaring - gerne ledelseserfaring, som retter sig ind i socialt arbejdes professioner.

Vi forventer, at du praktiserer en åben, dialogbaseret, anerkendende ledelsesstil, som afspejler stor tillid til medarbejderne. Vi imødeser, at du i din ledelsesform har fokus på relationer, identitet og fællesskab, samt at du formår at skabe forandring, arbejdsglæde, motivation og engagement blandt medarbejdere og studerende.

Du er god til at arbejde selvstændigt og trives med mange forskelligartede opgaver, samtidig med at du evner at kommunikere og samarbejde ubesværet på alle niveauer i organisationen. Du kan vurdere, hvornår du skal inddrage andre i processer og beslutninger, og hvornår du skal træde i karakter og sikre opnåelse af resultater. Dette forudsætter, at du har gode samarbejdsevner såvel horisontalt som vertikalt.

Du oversætter strategiske beslutninger og kommunikerer dem tydeligt for medarbejderne og er god til at følge op.

Som person er du empatisk, tillidsvækkende, ambitiøs og målrettet. Du trives i et miljø, hvor der er fart over feltet, og hvor forandringer nærmere er reglen end undtagelsen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse den 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Der er tale om en lederstilling uden højeste arbejdstid.

Du vil blive ansat efter Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Arbejdssted

Dit primære ansættelsessted er i Odense, men du må påregne, at der kan finde mødeaktiviteter sted på UCL’s øvrige lokationer.

Flere oplysninger

Kontakt gerne uddannelseschef Lenna Vogn Petersen, 21 78 77 48, for en uddybende snak om stillingen, inden du søger. Du er også velkommen til at kontakte uddannelsesleder i Vejle, Line Dudal Lauridsen, 51 94 38 99, efter den 2. august, hvor Line er tilbage fra ferie.

Du kan finde flere oplysninger om UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole på ucl.dk.

Ansættelsesproces

Vi afholder ansættelsessamtaler over 2 runder. Første samtale finder sted tirsdag den 24. august. 2. samtale finder sted fredag den 27. august, ved 2. samtale indgår case. Mellem 1. og 2. samtale udfyldes en personlighedstest med individuel tilbagemelding mellem de to samtaler.

Ansøgning

Send din ansøgning elektronisk senest torsdag den 19. august via ucl.dk/job.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Odense M
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder til Næsby Skole

    Drømmer du om at stå i spidsen for en velfungerende skole, hvor omdrejningspunktet er at skabe den bedste skole for alle børn? Og motiveres du af at inddrage børn, forældre og medarbejdere i skolen..
    • Skoleleder
    • Odense
    Få mere info
  • Assisterende rehabiliteringsleder til Lindvedgrupp...

    Er du klar til en spændende ledelsesmæssig udfordring i en udekørende tværfaglig gruppe? Har du lyst til at lede og motivere medarbejdere, der hver dag yder en uvurderlig indsats sammen med borgern..
    • Skoleleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1
7. august 2024 1