Food & Beverage Manager - Servere en oplevelse som bliver husket!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fjerritslev

First Camp er Nordens største campingkoncern med i alt 57 destinationer i Sverige og Danmark. Kæden er i en spændende vækstfase og er gennem organisk vækst og et stort antal opkøb gået fra godt 100 millioner SEK i salg i 2016 til knap 800 millioner et normalt år. Dette er en unik mulighed for at drive udvikling i en industri med et enormt potentiale. Vi er et stort team med over 1200 medarbejdere, der brænder for vores gæsters oplevelser og som stræber efter at bygge verdens førende campingkæde. Læs mere om os, og vad vi laver på firstcamp.dk.

På First Camp Bistro serverer vi hver sommer måltider for hundredetusindvis gæster som de aldrig glemmer.

Din primære arbejdsplads er som ledere i vores restaurant på destinationen – eller bistro som vi kalder det. Du bliver dog en del af lederteamet på destinationen med ansvar for alle vores medarbejdere.

På First Camp samles verdens bedste gæster som forgylder vores arbejdsdage. For det er sådan vi ser det – vi er så heldige at arbejde der hvor andre tager på ferie og er en del af deres sommer. Kan man tænke sig noget bedre? På First Camp har vi tydlige rutiner som vores medarbejdere skal følge. Dette for at de ikke skal tænke på hvordan de forskellige arbejdsopgaver skal håndteres. Fokus kommer dermed til at være på at have det sjovt sammen. Vi tror på denne fremgangsmåde fordi det resulterer i den perfekte arbejdsplads for dig som vil prøve noget nyt. Vi viser dig hvordan du bedst lykkes med dit job, hvis du lover at komme på arbejde hver dag med målsættningen om at forgylde vores gæsters ferie – deal?

Dit ansvar
F & B Manageren refererer til Destinationschefen og er ansvarlig for den samlede omsætning, salg og omsætning I Bistroen, samt ledelse af alle medarbejdere og daglig drift. Ansvaret omfatter tildeling af arbejdsopgaver, rekruttering og indsættelse af nye medarbejdere, planlægge, samt udvikle arbejdsrutiner for bistroen. Du bliver ansvarlig for resultater og hvor godt de årlige KPI'er bliver opfyldt, hvilket inkluderer at være ansvarlig for alle salgsaktiviteter samt gæste- og medarbejdertilfredshed.

Food & Beverage ved First Camp
Arbejdet består i tillavning af enkle madretter, servering af drikkevarer, samt håndtering af opvask og rengøring. Du skal være forberedt på at din arbejdsplads kommer til at være fuld av aktivitet, fordi vi på aftenerne er en del af aktiviteterne. Der bliver sunget, danset og grint, samtidigt som gæsterne nyder den mad og drikke som du og dine medarbejdere serverer for dem.

Du kommer til at arbejde med et team som, ligesom dig, har sjove, ansvarsfulde og udviklende arbejdsopgaver som man kan skrive i sit CV. Samtidigt lærer du nye mennesker at kende, du lærer nye skills, og du er en del af vores gæsters ferie.

Ansøgning
Det er også let at søge! CV behøves ikke, du skal bare svare på et par spørgsmål. Hvis du går videre skal du igennem to tests, hvor dine resultat matches med den profil vi har skabt. Vi tror nemlig på at din personlighed kommer til at være det vindende koncept her, både for dig og dit team. Klik derfor på dette link for at gøre din sommer til den bedste i lang tid.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Fjerritslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • Fjerritslev
  • Lørdag den 30. april 2022

Lignende jobs

  • Assisterende restaurantchef

    Restaurationschef søges til organisation/virksomhed i 9990 Skagen
    • Restaurationschef
    • Skagen
    Få mere info
  • Souschef med flair for det gode værtskab søges til...

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Restaurationschef
    • Thisted
    Få mere info
  • Destinationschef

    BeskrivelseVi ønsker at blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og datadrevet gæsteindsigt. Derfor ønsker vi, at alle vores medarbejdere skal drives af at ska..
    • Restaurationschef
    • Fjerritslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som restaurationschefer i Fjerritslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte restaurationschef i Fjerritslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal restaurationschefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte restaurationschefer i Fjerritslev over tid

Dato Alle jobs som restaurationschefer
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1