Salgselev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vinderup

BRÆNDER DU FOR EN FREMTID INDENFOR SALG & MARKETING – SÅ ER DET MÅSKE DIG DER SKAL VÆRE VORES NYE SALGSELEV?

Som Salgselev i VTI A/S får du en alsidig uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med salget og alle dets facetter. Du kommer til at arbejde med salg af limtræ til store kunder i VTI, hvor der arbejdes på årskontrakter og løbende kontakt og ordremodtagelse – og du kommer til at arbejde i vores afdeling NORTO, der beskæftiger sig med salg af upcyclede interiørløsninger i resttræ fra produktion af limtræ til både små og store erhvervskunder og samarbejdspartnere.

JOBBET:

Du kommer til at indgå i vores salgsteam på 6 personer, hvor du vil arbejde med opgaver indenfor salg, administration og marketing. Som salgselev får du et godt kendskab til mange forskellige områder, og du får derfor en stor kontaktflade i organisationen.

I jobbet får du mulighed for både personligt og fagligt at udvikle dig i takt med, at du skal varetage dine egne opgaver og være i tæt dialog med slutkunder og samarbejdspartnere. Du får erfarne og hjælpsomme kolleger at sparre med, og i det daglige refererer du til salgschefen.

Dine opgaver kan f.eks. være:

  • Oprettelse af tilbud og ordre i vores ERP system
  • Opsøgende salg på e-mail og telefon
  • Planlægning og afholdelse af messer
  • Opslag på diverse sociale platforme
  • Udarbejdelse af salgspræsentationer i forbindelse med kundemøder
  • Deltage i kundemøder
  • Håndtering af og salg til egne udvalgte kunder
  • Andre ad-hoc opgaver

OM DIG:

Som person brænder du for at lære nye ting, er udadvendt og trives i en mindre organisation, hvor vi hjælper hinanden til at nå det fælles mål. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver.

Om du kommer direkte fra skolebænken eller har et par års erfaring er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du inden opstart har afsluttet en adgangsgivende ungdomsuddannelse. Hvis du har en HTX, HF, STX eller HG, skal du have taget det supplerende 5-ugers grundforløb.

VI TILBYDER:

Du bliver en del af en mindre organisation, hvilket betyder at du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver og samtidig har mulighed for at få ansvar og indflydelse i dine opgaver. Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel og direkte tone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og derfor gør vi vores yderste for at de har det godt, og tilbyder derfor også gode personale forhold.

ANSØGNING:

Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte PA & Salgskoordinator Sara Moth på tlf. 30 38 42 04. Send din ansøgning og CV til [email protected] senest den 1. april. Vi forventer opstart den 15. august 2022.

OM VTI A/S:

VTI er i dag en af Europas største limtræsfabrikker, og producerer årligt mere end 120.000 m3 limtræ til møbel- og vinduesindustrien samt til DYI markedet. VTI har siden år 2000 arbejdet med FSC-certificeret træ, og var dermed én af de første på markedet der prioriterede bæredygtighed. NORTO er etableret i 2018, da vi i VTI ønskede et større fokus på bæredygtighed. I NORTO omdannes resttræ fra produktionen af limtræ, til eksklusive væg- og loftpaneler, gulve og køkkener. Der er ansat omkring 150 medarbejdere i de to virksomheder, fordelt på 15 funktionærer og 100 timelønnede medarbejdere på tre skift i produktionen i Vinderup og omkring 35 timelønnede medarbejdere på fabrikken i Letland.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger i Hirtshals

    [xxxxx] søger en beregner til kalkulation af limtræskonstruktioner hos Lilleheden nord for Hjørring. Limtræ udgør en stadig større del af konstruktionerne i den danske byggebranche, og Lill..
    • Sælger
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Sælger i Hobro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Sælger
    • Hobro
    Få mere info
  • Sælger i Aalborg

    Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Aalborg, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagfore..
    • Sælger
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Vinderup over tid

Dato Alle jobs som sælgere
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1