Uddannelsesbefalingsmand og sagsbehandler ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland i Fredensborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredensborg

Har du mod på at blive en del af et professionelt og engageret team og bidrage til uddannelsen og indsættelsen af frivillige hjemmeværnsoldater? Så er du måske vores kommende uddannelsesbefalingsmand og sagsbehandler i S7.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland er et af seks Hærhjemmeværnsdistrikter under Landsdelsregion Øst. Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland er en operativ myndighed som opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hjemmeværnet som en del af Danmarks nationale beredskab.

Distriktet består af 6 underafdelinger: et stabskompagni, et motoriseret overvågningskompagni, et infanterikompagni, et bevogtningskompagni, et politikompagni samt et uddannelseshjemmeværnskompagni. Enhederne er bemandet med frivilligt personel og den aktive struktur ved distriktet består af 400 frivillige hjemmeværnssoldater. Distriktet administrerer derudover en frivillig reservestyrke på godt 1460 frivillige. Distriktet skal i hhv. 2023 og 2024 opstille to kompagnier til Totalforsvarsstyrken hvor personellet består af Reservister (PSN-R.)

Distriktet er placeret på Kratbjerg ved Fredensborg med et geografisk ansvarsområde sammenfaldende med Nordsjællands Politikreds, hvilket omfatter de 13 kommuner inden for ansvarsområdet.

Distriktets fastansatte udgøres af en chef (M401) og en stab bestående af 12 medarbejdere: en stabschef og næstkommanderende (M331), en personeladministrationsbefalingsmand (M231), en efterretnings- og informationsofficer (M321), en operationsofficer (M321), en logistikofficer (M322) og tre uddannelsesbefalingsmænd (M231/M221). Dertil kommer fire medarbejdere, heraf tre civile, i logistiksektionen.

Distriktet har herudover en udvidet stab, hvori der – udover de fastansatte – indgår såvel frivilligt hjemmeværnspersonel som personel af reserven. Staben er veluddannet og indgår i faste beredskaber med henblik på iværksættelse af operativ planlægning eller støtte til samfundet.

Vi har ry for at være en spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på vores operative opgaver og de frivilliges vilkår. Der er stor frihed i opgaveløsningen, og vi vægter at hjælpe hinanden, når komplekse og hastende opgaver skal løses. Vi søger altid at levere et højt serviceniveau især i ft. de frivillige hjemmeværnsfolk. Omgangstonen er åben og ærlig med et godt arbejdsmiljø i centrum. Derfor dyrker vi bl.a. fælles motion en gang om ugen som udover at holde os i form også styrker sammenholdet.

Om stillingen

Du vil fungere som chef for uddannelsessektionen (S7), der udover dig selv består af to andre befalingsmænd (M221). I dit daglige virke bliver du primær kontaktperson for en-to af distriktets kompagnier.

Opgaverne omfatter støtte til planlægning og gennemførelse af uddannelses- og øvelsesaktiviteter, så de når deres opstillede mål. Din rolle vil bl.a. være rådgivning, vejledning og coaching. Ud over sparring med, og vejledning af kompagniledelserne består opgaverne også i at koordinere materiel og faciliteter til kompagniernes uddannelse samt at være bindeled til den øvrige faste stab. En nær og direkte kontakt til nøglepersonel i underafdelingerne er afgørende for succes, hvorfor stærke personlige egenskaber er en fordel.

Udover at virke for udpegede kompagnier, skal du forvente selvstændig sagsbehandling på tværs af distriktet. Det gælder inden for en række uddannelsesmæssige, sikkerheds- og operative områder i ft. distriktets behov, dine faglige kompetencer og dine interesser.

Arbejdet i en frivillig struktur medfører behov for fleksibel arbejdstid, med en del aften- og weekendtjeneste ifm. møder, tilsyn, øvelser o. lign. Oftest kan dette planlægges i god tid og de optjente friheder planlægges afspadseret, hvorved du vil opleve en høj grad af fleksibilitet.

Du vil komme til at indgå i distriktets vagtroste ca. hver 6. uge og kan derigennem blive en del af den lokale beredskabsstab, der træder sammen ved eks. terror, storm- og snevarsler, forhøjet vandstand eller andre begivenheder, der kræver en koordineret civil/militær indsats i politikredsen.

Om dig

Du er seniorsergent og har solid erfaring som fører og uddanner i Hæren eller Hjemmeværnet. Alternativt er du oversergent, igang med, eller vurderet egnet til at indtræde på MAU for herefter at blive udnævnt.

Det er ønskeligt, at du har baggrund med erfaring som gruppefører og/eller næstkommanderende i en deling og har været udsendt i en international mission. Ligeledes vil det være ønskeligt, at du har kendskab til Hjemmeværnets organisation og funktionsvilkår. Alternativt har du erfaring fra arbejde med frivillige soldater eller andre frivillige organisationer.

Det er ønskeligt, at du er uddannet inden for en række relevante emner fx skydelærer, bykampsinstruktør samt farligt gods området (ADR). Du skal være fortrolig med brug af IT i din dagligdag. Kendskab til DeMars og KESDH (samt WorkZone) er en fordel. Det er en fordel hvis du er uddannet inden for militær sikkerhedstjeneste.

Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for de frivilliges arbejdsbetingelser og vilkår og kan yde dem støtte i forhold hertil – også om aftenen og/eller i udvalgte weekender.
Vi forventer, at du er resultatorienteret, systematisk og samarbejdsorienteret.

Du er god til at bevare roen og overblikket i en hektisk hverdag, ligesom du er god til at prioritere din tid og dine opgaver samt til at tilsikre, at disse løses tilfredsstillende og rettidigt. Du arbejder selvstændigt, kan lede andre og trives med vide rammer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Fredensborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschef major Martin Bakkendorf på telefon 41 72 97 10 eller mail [email protected] alternativt distriktschef oberstløjtnant Michael Clausen Toft på telefon 4172 9701.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larden ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 57 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 23. oktober 2022 og samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er til besættelse 1. december 2022 eller hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Lands-delsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerne-opgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredensborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Fredensborg
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Virum

    Vil du være vores nye Brandrådgiver i Health, Safety and EnvironmentHvem er vi i [xxxxx]? Vi er eksperter i start-til-slut Pharma løsninger, og vores succes bygger på vores relationer, både med v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Hillerød

    Would you like to be responsible for [xxxxx]'s schedule on a large international project? You have the desire and ability to bring things together, create an overview with realistic schedules..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Nærum

    Security Sales Advisor (Account Manager) BlackstoneOne Nærum Full-time Salary Competitive Join Our Team as a Security Sales Advisor and Expand Our Nordic..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Nærum
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Nærum

    Security Development Representative (SDR) BlackstoneOne Nærum Full-time Salary Competitive Join Our Team as a Security Development Representative and Exp..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Nærum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Fredensborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Fredensborg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1