Uddannelsesbefalingsmand til planlægningsopgaver med stort koordinationsansvar til Hærens Officersskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at præge de kommende linjeofficerer i Hæren, og har du lyst til at være en del af en sektion med motiverede og positive medarbejdere i de måske smukkeste omgivelser Hæren kan byde, så skal du søge stillingen som uddannelsesbefalingsmand på Hærens Officersskole, til besættelse snarest mulig. Nøgleord hos os er; ordentlighed, arbejdsglæde og sammenhold.

Om os

Hærens Officersskole har pt. ansvar for at uddanne 194 kadetter til at blive dygtige linjeofficerer, der kan motivere samt føre soldater og enheder i kamp – og som har positive forventninger til deres tjeneste i Hæren og i Forsvaret.

Vi uddanner premierløjtnanter til alle Hærens enheder efter klare rammer for, hvad en officer skal kunne og hvordan en officer skal være. På den måde er vi med til at sikre, at Hæren kan kæmpe og vinde på kamppladsen.

Opgaven løser vi sammen med en række af Forsvarsakademiets faglige kapaciteter, Hærens Sergentskole, Forsvarets Sprogskole, Hærens regimenter, Jægerkorpset, Frømandskorpset og Center for Militær Fysisk Træning.

Stilling er nyoprettet, og placeret i officersskolens uddannelsessektion, der har til opgave at udvikle, planlægge, tilrettelægge og gennemføre officersuddannelsen til Hæren.
Generelt har sektionen en stor berøringsflade med mange interessenter og myndigheder. Derfor er viden, overblik, koordination, ordentlighed og indsigt, nøgleord i sektionen.

Sektionen referer til chefen for Hærens Officersskole, men ledes dagligt af en major støttet af seks kaptajner og en korporal. Sektionen består af et studiekontor der forestår administrationen af officersuddannelsen (sektionens næstkommanderende, en uddannelsesofficer og en militær kontorhjælper) samt to holdførerteams (á to kaptajner), der har til opgave at udvikle kadetterne på hver deres årgang.

Omgangsformen i sektionen er uformel, og der er god plads til at bringe dine erfaringer, holdninger og kompetencer i spil. Vi er bevidste om, at vi er forbilleder for kadetterne, og derfor er ordentlighed i arbejdslivet væsentligt. Vi hjælper hinanden, og så bakker vi op om slottets mangeartede sociale aktiviteter.

Om stillingen

Du indgår i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af uddannelsen med tyngde om planlægning og koordination af særlige aktiviteter: Patruljekursus, Faldskærmskursus, Øvelse Athene ved Frømandskorpset, Regimentsbesøg, Dansk Kadetstævne, Flagdagen, Ceremoniel og parader m.v. Alle opgaverne er karakteriseret ved et meget udtalt behov for rettidig koordination med andre myndigheder, enheder og civile aktører.

Du skal derfor være en stabil og dygtig planlægger, der er forudseende, selvstændig og som blandt andet løser sine opgaver i kraft af det gode netværk, som du selv er med til at udvikle og opbygge. I den forbindelse er det vores erfaring, at personlig kontakt og engagement er det bedste grundlag for planlægning – ofte forud for mailkorrespondancer.

Hertil skal du drive vores evaluerings- og kvalitetskontrolværktøj, der er et væsentligt grundlag for officersuddannelsens udvikling. Denne opgave løses sammen med officersskolens næstkommanderende.
Derudover må du gerne have en grundlæggende god forståelse for IT, uden at du behøver at være IT-specialist!

Jobbet forrettes som udgangspunkt på Hærens Officersskole på Frederiksberg, men der vil også være større eller mindre deltagelse i de eksterne aktiviteter, som du har ansvar for.
Hertil ser vi gerne, at du bidrager til skolens sociale liv. Fx til ”fredagsbar” med stab og kadetter i respekt for, hvad der passer dig – og hvornår.

Som alle andre i skolens stab skal du forvente at løse forefaldende opgaver, når behovet opstår - her løfter vi i folk.

Om dig

Du er seniorsergent, eller oversergent tæt på, at vi kan udnævne dig til seniorsergent. Det er en fordel, men ikke et ubetinget krav, at du for nyligt har arbejdet i Hæren ved et regiment eller en brigade.

Du trives i en dynamisk hverdag, hvor du får lov til at arbejde med nogle yderst motiverede kadetter, dygtige og loyale kolleger og en hverdag, hvor der er mulighed for at sætte sit tydelige præg på fremtidens officerer i Hæren. Du har energi, godt humør og fremstår gerne fysisk, og i uniform, som et godt eksempel. Gerne så godt at du kan tillade dig at sige til, når kadetterne eller andre ikke lever op til officersskolens forventninger.

Du er et udpræget ”Ja” menneske, hvilket smitter af på dine omgivelser. Vi forventer ikke at du kan alt, men vi forventer, at du er villig til at lære nyt, når det kræves.

Som ansat på officersskolen skal du ligesom alle andre bidrage til den udviklende ramme, som kadetterne uddannes i. Derfor må du gerne være en ”people person”, der forstår at tale med kadetterne, når du møder dem, hvad enten det er tilfældigt på gangen eller når du vælger at sidde med i undervisningen og bliver ”hængende” i frikvarteret.

Det er en fordel, at du har kendskab til almene og generelle forvaltningsregler og DeMars.

Du forventes at kunne bestå basiskravtesten uden problemer og i øvrigt at du har en holdning til, at en løbetur er en naturlig del af din tjeneste.

Det er vigtigt for os at understrege, at du – uanset din tjenestealder, tjenestegren, køn eller erfaring – IKKE læser stillingsopslaget som en facitliste eller en afgrænsning af dine muligheder, men mere som et ”det kunne være super spændende at arbejde med”, såfremt du ikke allerede har de praktiske færdigheder. Så, hvis du vil være uddannelsesbefalingsmand på Hærens Officersskole skal du søge stillingen – næsten uanset hvad.

Stillingen som uddannelsesbefalingsmand på Hærens Officersskole er en unik stilling. Vi ser gerne at du lægger lidt kant eller holdninger ind i ansøgningen, så vi kan læse, hvem du er. Både som soldat, men også som kammerat og kollega.

Du er også meget velkommen til at komme forbi skolen for at få et indtryk af en fantastisk arbejdsplads.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Frederiksberg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte NK for uddannelsessektionen, kaptajn Thomas P. Hesselholt på telefon 728 17740, FIIN FAK-HO-U02.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er søndag den 7. august 2022. Samtaler forventes at blive afholdt løbende og senest i august. Stillingen er til besættelse snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale lærings-former.

FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.

FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddan-nelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduk-tionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
10. juni 2024 1