Sektionsfører (oversergent) til Server Admin ved NATO CIS- enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Er du en dygtig mellemleder med teknisk indsigt, og kan du lide at arbejde med ledelse af specialister? Så er det måske dig vi søger til stillingen som sektionsfører for vores server admin sektion – så er du klar på udfordringer der rækker ud i et internationalt miljø, så er dette måske din fremtidige arbejdsplads.

Om os

NATO’s ”deployable communication and information system module” (DCM) er skabt til at levere communications and informations systems (CIS) løsninger til NATO hovedkvarterer, altså kommunikationsmidler som gør at NATO hovedkvarterer kan arbejde ude fra deres faste lokationer. Det betyder, at meget af vores daglige fokus, oftest ligger på enten at være på beredskab, hvilket vil være tilfældet i hele 2019, eller være indsat på øvelser rundt omkring i Europa i rammen af NATO. Derudover benytter NATO, i rotation, de forskellige DCM’er til at varetage NATO CIS i missionerne hvori NATO er repræsenteret.

Det danske DCM E er operativt underlagt 1st NATO Signal Battalion (1NSB) som garnisoneret i Wesel – Tyskland. 1 NSB er en multinational enhed, men adskillige nationaliteter repræsenteret. 1 NSB indsætter de i alt 6 DCM’er som bataljonen rummer.
DCM-E er i den nationale struktur underlagt 2. Føringsstøttebataljon ved Føringsstøtteregimentet. Bataljonen har et operativt mindset og hviler på et kompetencebaseret samspil mellem førere og specialister.

DCM E er en enhed på 60 medarbejdere, hvoraf 45 er at finde i CIS delingen og resterende i kommando delingen. CIS delingen består af 5 sektioner, hvori infrastruktursektionen ligger. Rejseaktiviteten i DCM E er, qua det internationale tilhørsforhold, mere omfattende end normalt i Forsvaret og er en ting der skal tages med i overvejelsen, hvis du søger stillingen.

Om stillingen

Som mellemleder i DCM E CIS-deling indgår du, i enhedens samlede opgaveløsning og som vigtigt medspiller i, at opgaven bliver løst. I samarbejde med specialiserede teknikere og ledere, vil det være jeres ansvar at opstille, konfigurere og operere DCM Es CIS kapaciteter for NATOs hovedkvarter. Mere specifikt, at kunne opsætte kommunikations netværk som forbinder NATOs medlemmer og nationer, på øvelse og i krisetid.

Som ny medarbejder i DCM E CIS-deling, tager vi ansvaret for at du bliver en succes på det tekniske og som mellemleder, hvis du tager ansvaret for, at ville din funktion og din opgave. Vi vil i samarbejde med dig, udarbejde et skræddersyet uddannelsesprogram. Dette uddannelsesprogram skal sikre, at du vil have de bedst mulige forudsætninger for at kunne udføre dine opgaver til fulde, indenfor din sektion. Uddannelsesprogrammet vil sikre, at du har de rette kompetencer - kompetencer du vil kunne bruge resten af dit liv.

Server sektionen består af seks server administrator, en koporal, samt en sergent og en oversergent. Som Befalingsmand og sektionsfører skal man have teknisk flair, logisk tænkende, og evnen til at kunne arbejde selvstændigt og i større teams med planlægning at tekniske operationer og øvelser.

Du vil i Server sektionen skulle løse mange forskellige opgaver og derfor ser vi, at du er i stand til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du er sammen med resten af sektionen, ansvarlig for at planlægge og drifte NATO’s IT-systemer. Du vil arbejde med service procedure og processer fra ITIL rammeværket og hjælpe til at vedligeholde disse.
Du vil være ansvarlig for en sektionen og være en del af et dygtigt hold, der til daglig arbejder på virtuelle platforme, i et internationalt miljø, hvor største delen af kommunikationen foregår på engelsk i tæt samarbejde NATO Enterprise Admins. Her vil du i tæt samarbejde være med til, at administrer NATO’s IT-systemer og være med til at sætte dit præg, i færd med dine kompetencer.

Som Sektionsfører Server Admin er du samtidig samtaleleder for sektionens korporal og konstabler. Det betyder, at du planlægger deres uddannelse og udvikling, i samarbejde med enhedens uddannelsesbefalingsmand.

Stillingen er en faglært stilling og er klassificeret som IT-supporter. Det er derfor en IT kompetencemæssig tung stilling, og det er en fordel at have kendskab/ interesse for opsætning og konfiguration af Microsoft domæner med tilhørende services i et virtuelt miljø.

Der skal forventes en del rejseaktivitet i forbindelse med stillingen, deriblandt: mission, øvelse og kursusaktivet.

Det forventes ligeledes at du kan indgå som faglærer i nogle enhedens basis fag.

Om dig

Du er oversergent eller har udviklings potentiale til at bliver oversergent. Du er uddannet IT-supporter, eller har erfaring indenfor IT, og derigennem er du klar til at uddanne dig til IT-supporter.
Du har et tilfredsstillende tjenesteforløb. Du har gerne virket som sektionsfører eller NK/deling i dit tidligere virke, men dette er ikke et krav.

Som person søger du, aktivt at blive en del af sammenholdet og samtidigt søger indblik i din funktion. Du tager ansvar for egen læring, opgaveløsning og udvikling, i samarbejde med dine kollegaer og sektionsfører.
- Du udviser en professionel holdning og møder til rette tid, i rette påklædning med det rette engagement.
- Du har et proaktivt fokus på egen opgaveløsning, som beskrevet ovenfor.
- Løser flere opgaver samtidig med at du kan bevare det fulde overblik.
- Trives i et operativt miljø, der er præget af dynamik og forandring.
- Er struktureret og detalje orienteret.
- Du tager et socialt ansvar og har respekt for mangfoldighed, er ærlig og har altid en ordentlig omgangstone, i samværet med dine kollegaer og kunder.

Herudover forventes at du har gode kommunikative evner og kan formulere dine budskaber på både dansk og engelsk, i skrift og i tale. Du kan samarbejde på tværs af sektionerne i delingen og du er generelt god til samarbejde i en organisation hvor der ikke er langt mellem niveauerne.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergent stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være Haderslev kaserne.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til chefen for DCM E major Jakob O. Petersen på telefon: 72 82 66 70 / 41 90 45 20 eller skrive en mail [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 63.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. Stillingen er til besættelse så hurtigt som muligt. Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 17. maj og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 22.

OBS: Ved ansøgning skal der vedlægges dokumentation for uddannelsesniveau, eksamensbeviser, svendebrev, evt. certificeringerne og lignende.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed, som indgår under Hærkommandoen med enheder i Fredericia, Haderslev, Karup og Høvelte.
Føringsstøtteregimentet leverer føringsstøtte i form af hovedkvarters- og communication Information System kapacitet til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen og NATO.
Regimentet udvikler, producerer og indsætter føringsstøttekapaciteter i nationale, internationale og multinationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2