Sektionsfører til CIS-enhed i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Har du mod på at prøve kræfter med en dynamisk arbejdsplads, hvor der sjældent er to dage som er ens? Så er det værd at overveje om du skal søge til CIS-kompagni ved staben/1. Brigade.

Om os

Kompagniet er en operativ enhed, hvis primære opgave er at understøtte 1. Brigade med Communications and Information Systems løsninger på kamppladsen.

Størstedelen af kompagniet er placeret i Fredericia og tæller pt. 102 soldater. Enheden skal bygges op over de kommende år, så der i 2023 er 166 soldater. For fremtiden vil enhedens vognpark primært bestå af Piranha V, der understøtter brigadens mobile/semimobile behov for netværk på kamppladsen, ved primær anvendelse af satellitforbindelse. Ligeledes indeholder vognparken Eagle V, der understøtter brigadens føring på BMS og taktiske radioer.

Personel- og erfaringssammensætningen i enheden er meget bred, hvilket gør opgaveløsningen spændende – og mulig. Vi holder en uformel omgangstone: Som specialenhed er dette en forudsætning for at kunne løse de komplekse opgaver vi tildeles. Vi er meget ambitiøse i forhold til opgavernes løsning – og selvledelse er både et krav og et vilkår ned til yngste CIS-mand.

Vi lægger vægt på, at vores soldater trives: Til trods for et højt tempo i dagligdagen, er der plads til den enkelte soldats personlige og faglige udvikling.
Vi tilbyder en arbejdsplads med gode og yderst professionelle kollegaer, hvoraf mange har været i kompagniet (KMP) længe. Udover at understøtte brigadens føring, så bidrager KMP sædvanligvis substantielt til INTOPS. Vores omgangstone, samarbejde, stemning og miljø i kompagniet tilskrives ofte som årsag til, at vi kontinuerligt tiltrækker og fastholder dygtige soldater.

Om stillingen

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet og gode kollegaer – lige midt i orkanens øje. 1. Brigade er Hærens operative omdrejningspunkt, og der er her muligheden for at arbejde midt iblandt dem, som trækker de helt store streger på kortet

Som Sektionsfører/IT-supporter er du over for delingsføreren (DF) ansvarlig for føringen, disciplinen, uddannelsen og logistikken i sektionen.

Du skal kunne:

- Planlægge, gennemføre og kontrollere efter direktiv fra DF og delingens næstkommanderende (NK/DEL) uddannelsen af enkeltmand og sektionen.
- Fungere som kompagniets faglærer i et eller flere fag jf. kompagniets direktiv, og forestå planlægning, tilrettelæggelse, gennemførelse og kontrol af uddannelsen i pågældende fag.
- Rådgive kompagniet om uddannelsesniveauet inden for de pågældende kompetenceområder og løbende forslag til kompagniet om gennemførelsen af uddannelsen.

Herudover er det dig som:

- Planlægger og gennemfører opbygningen på kamppladsen af de operative og administrative netværk ved de enkelte føringsinstallationer.
- Udarbejder dokumentation for indsættelse af CIS kapaciteter på kamppladsen.
- I samarbejde med teknisk personel, planlægger du indsættelse samt opsætning af mobile/semimobile netværk på kamppladsen.

Fast tjenestested er i Holstebro

Om dig

Du er oversergent og ønskeligt også uddannet IT-Supporter. Alternativt kan du også være en erfaren sergent, som er afklaret og vurderet egnet til udnævnelse til næste højere grad og har et godt udviklingspotentiale. Derudover vil du på sigt tage en IT-Supporter uddannelse eller også er du allerede i gang med uddannelsen.

Du er robust og fleksibel, da jobbet kræver et godt overblik og der vil forekomme mange spidsbelastningsperioder. Du har en positiv tilgang til dagligdagen, kan arbejde selvstændigt og struktureret, samt håndtere flere opgaver på én gang.
Vi forventer, at du har egen drift, er fremsynet og kan arbejde selvstændigt og skabe resultater. Hvis du besidder motivationen, så skal vi nok sørge for din kompetenceudvikling, dels i det daglige, men også supplere med eventuelle manglende kurser/uddannelser.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergent stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen til hemmeligt under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kompagnichefen i CIS kompagni brigade; kaptajn Rune Lund på tlf.: 20 80 75 61 eller via mail på [email protected]
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent John K. Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 63.

Ansøgningsfristen er den 27. juni 2021 og der gennemføres ansættelsessamtaler i uge 26.
Stillingen er til besættelse snarest muligt. Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FØRINGSSTØTTEREGIMENTET
Regimentet er en værnsfælles myndighed underlagt Hærkommandoen. Regimentet og dets enheder leverer føringsstøtte efter anmodning. Føringsstøtte dækker over hovedkvarters- (HQ) og Communication and Information Systems (CIS). Føringsstøtteregimentet leverer operativ føringsstøtte til Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando i både nationale, internationale og multinationale operationer.
Derudover indgår Deployable Communication and Information Systems Module (DCM) i 1st NATO Signal Battalion og løser CIS-opgaver under NATO indsættelser.

En række af regimentets enheder indgår i beredskab og leverer situationsbestemt støtte til det nationale beredskab. Derudover gennemfører regimentet Hærens Basisuddannelse og Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse samt fungerer som kompetencecenter for fjernundervisning i Hæren.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 27. juni 2021

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 13
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 19
5. september 2024 17
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 17
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 15
27. august 2024 14
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 14
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 10
19. august 2024 10
18. august 2024 12
17. august 2024 12
16. august 2024 10