Chef for Panserbataljonen (I/JDR) ved 2. Brigade, Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Tager du ansvar på dig, går du forrest i opgaveløsningen og kan du lede ved eksemplets magt? Så kan det meget vel være dig, 2. Brigade søger som chef for Panserbataljonen.

Om os

2. Brigade bestå af fem bataljoner; to uddannelsesbataljoner, en let infanteribataljon, en opklaringsbataljon og en panserbataljon. Bataljonerne er garnisoneret i Slagelse, Rønne, Haderslev og Holstebro. Brigaden har hovedkvarter i Slagelse.

2. Brigade er bl.a. overordnet ansvarlig for uddannelse af enheder til nationale og internationale operationer samt kapacitetsopbygning og militær træning og uddannelse inden for let infanteri, jordopklaring samt kampvognsvåbnet. På det uddannelsesmæssige område har brigaden væsentlige opgaver relateret til Hærens basisuddannelse og Hærens reaktionsstyrkeuddannelse.

Panserbataljonen er I bataljon ved Jydske Dragonregiment. Regimentet er således som stamregiment traditionsbærende for bataljonen. Som chef for Panserbataljonen bliver du derfor også en del af Jydske Dragonregimentets historie og daglige virke.

Om stillingen

I forbindelse med Hærens nyordning i indeværende forlig har Panserbataljonen overtaget kapacitetsansvaret for Kampvogns- og Panserbjærgningskapaciteten. Bataljonen har ibrugtaget den opgraderede kampvogn LEOPARD 2 A7 med tilhørende føringsstøttesystemer.

Bataljonens prioriterede uddannelsesmæssige opgaver omfatter forberedelse af 2. Kampvognseskadron til certificering inden udsendelse i efteråret 2022, klargøring af
1. Kampvognseskadron til beredskab i 2023, og den forudsætningsskabende uddannelse af førerpersonel til den forligsbestemte opbygning af 3. Kampvognseskadron.

Kapacitetsansvaret omfatter bl.a. udvikling af tekniske og taktiske reglementer, bestemmelser og procedurer for fagansvaret, hvilket er forankret i bataljonens Uddannelsessektionen (S7).

Som chef for bataljonen bliver du overordnet ansvarlig for uddannelse, bemanding, økonomi, materiel og andre aktiviteter. Din opgave er frem for alt at sikre en målrettet og effektiv uddannelse og drift af bataljonen og varetagelsen af fagansvaret for derved at skabe fundamentet for kompetente enheder med velmotiverede soldater.

Som bataljonschef indgår du i chefgruppen ved både 2. Brigade og Jydske Dragonregiment.
1. Brigade vil være en nær samarbejdspartner, bl.a. i forbindelse med uddannelse og opstilling af beredskabsenheder, hvor Panserbataljonens bidrag forventes at udgøre en kampvognseskadron.

Bataljonschefen indgår i Projektimplementeringsgruppe Kampvogn Mid-Life Update. Herunder bidrages til projektkoordinationen med brugerperspektivet og erfaringerne fra anvendelsen af kampvogn LEOPARD 2A7 med tilhørende uddannelseshjælpemidler.

Panserbataljonens hverdag er præget af et dynamisk arbejdsmiljø med et højt tempo. Afhængighederne til kampvognsprojektet stiller krav om ledelsesmæssige prioriteringer og beslutninger. Omgangstonen er fri og uformel, og der lægges vægt på et godt samarbejde med alle underlagte chefer og enheder.

Både nationalt og internationalt er der stor interesse for Panserbataljonens kampvognsenheder. I medfør af opgaven som kapacitetsenhed samarbejdes også med udenlandske kampvognsenheder. Dette tilfører inspiration og erfaringer, hvorved Panserbataljonen kan fastholde et højt fagligt niveau - også i et internationalt perspektiv.

Om dig

Du har gennemført OFU og MMS eller anden ækvivalerende uddannelse og må gerne have erfaring fra en eller flere chefstillinger.

Du har et indgående kendskab til uddannelse af enheder i Hæren og et solidt kendskab til kamptroppernes doktrin, teknologi og organisation. Det er ønskeligt, at du har forrettet tjeneste som delingsfører, næstkommanderende eller chef i en kampvognseskadron.

Du skaber realistiske mål, som du følger op på, og du motiverer dine medarbejdere til at nå målene. Du bliver omdrejningspunktet for godt samarbejde både eksternt og internt. Du er vellidt og engageret i dine medarbejderes trivsel og udvikling, men forstår samtidig, at du er alene om ansvaret.

Du er en stærk lederprofil og tør gå forrest, vise vejen, tage kritikken og i det hele taget lede og føre bataljonen fra front ved tilstedeværelse og selvsyn. Du er ressourcebevidst og helhedsorienteret af natur.

Du er udpræget forudseende i din opgaveløsning, kan skabe stabilitet, og har fokus på at udvikle og fastholde professionalismen i Kampvognsvåbnet og den pansrede bjærgningskapacitet.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Der vil endvidere blive lagt vægt på, at du vurderes som bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige tjenestested er i Holstebro.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fg. Brigadechef Frank Martin Jensen på telefon 7283 3003, mobil 2555 6003 eller den nuværende chef for Panserbataljonen, oberstløjtnant Jesper Møller-Pedersen på telefon 7282 3200, mobil 2262 4080.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anja Baldorf, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 7281 9142.

Ansøgningsfrist: 22. august 2021.
Vi forventer at afholde samtaler: Uge 35 2021.
Stillingen er til besættelse fra 1. september 2021 eller snarest derefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. juni 2024 16
29. juni 2024 16
28. juni 2024 11
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 16
20. juni 2024 15
19. juni 2024 15
18. juni 2024 15
17. juni 2024 17
16. juni 2024 18
15. juni 2024 19
14. juni 2024 19
13. juni 2024 19
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 18
9. juni 2024 19
8. juni 2024 19
7. juni 2024 19
6. juni 2024 19
5. juni 2024 19
4. juni 2024 20
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 14
31. maj 2024 12