Karriererådgiver til Jydske Dragonregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Rigtig mange af vores kollegaer giver udtryk for, at de synes det er svært at gennemskue de mange spændende jobmuligheder, der findes. Kunne du tænke dig, at gøre en reel forskel for dine kollegaer inden for karriereudvikling og fastholdelse, ved blandt andet at vise dem mulighederne, der kan være med til at udvikle og fastholde dem? Så har vi stillingen til dig.

Om os

Center for Koordination og Strategi i Forsvarsministeriets Personalestyrelse har netop oprettet et kontor med en udviklings- og planlægningssektion, hvor data, analyse og udvikling kobles tættere sammen. I kontoret indgår også en sektion, der har til opgave at gennemføre al HR forligsimplementering, herunder indgår også pilotprojektet vedrørende dialogbaserede karriereplaner ved Jydske Dragonregiment og Føringsstøtteregimentet.

Vi i pilotprojektet arbejder fra tre forskellige lokationer, og har derfor fokus på at dele viden og sparre med hinanden for at finde de bedste løsninger.

Kendetegnet for vores team er, at vi gerne vil bidrage til at fastholde medarbejdere i Forsvaret. Vi har en professionel tilgang til projektet, men en uformel tone. Du vil sammen med en kollega, blive en del af det eksisterende karriererådgiver-team på to medarbejdere ved myndigheden.

Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri. Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.

Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen er også tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.

Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.

Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.

Om stillingen

Stillingerne som karriererådgivere har eksisteret i 2 år, hvor der har været gennemført et pilotprojekt med dialogbaseret karriereplan for militært ansatte. Det forventes, at mange aspekter, processer og værktøjer fra pilotprojektet, vil blive anvendt ved en udrulning af dialogbaserede karriereplaner til hele Forsvaret.

Hovedopgaven for den nye karriererådgiver vil være, at afslutte pilotprojektet, og være medansvarlig for udrulningen af den endelige model for dialogbaserede karriereplaner ved Jydske Dragonregiment. Jobbet vil yderligere give dig mulighed for, at arbejde på styrelsesniveau, hvor arbejdet med strategisk HR er en del af hverdagen.

Stillingens primære arbejdsområder:
• Bidrage til den fortsatte udvikling af pilotprojekt dialogbaserede karriereplaner.
• Vedligeholdelse af diverse værktøjer til pilotprojektet.
• Støtte ind med processer og praksis, der hjælper chefer og ledere i forvaltningen, med henblik på, at få guidet medarbejdere i de mest optimale stillinger, holdt op mod kompetencer og arbejdsgivers behov.
• At bidrage med at tydeliggøre karriere- og uddannelsesspor, og støtte med processer, der sikrer fælles forståelse og viden omkring karrieremuligheder i organisationen, for både ledere og medarbejdere.
• Medansvarlig i planlægning og gennemførelse af bemandingsmøder. Herunder dokumentation.
• Medansvarlig for implementering af Forsvarets nye koncept for dialogbaseret karriereplan.
• Udfærdige stillingsannoncer, behandle søgeordrer, gennemføre screeninger af kandidater, udfærdige afslag og ansættelsesbreve, for efterfølgende at rapportere til Forsvarsministeriers Regnskabsstyrelse.
• Ansvarlig for uddannelse af kommende karrieresamtaleledere samt forberedelse af medarbejdere til deres karrieresamtaler.
• Gennemføre interviews med medarbejdere på tværs af alle niveauer, samt gennemføre analyser og rapportering årligt.
• Medansvarlig for operationalisering af diverse HR opgaver i tæt koordination med Jydske Dragonregiments HR-partnere.

Stillingen som karriererådgiver kræver gode sociale egenskaber og evnen til at skabe relationer, da du kommer til at arbejde tværfagligt, på alle niveauer. Stillingen er et godt springbræt til at skabe mere viden og forståelse for hvordan Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Jydske Dragonregiment samarbejder. Der vil i det daglige være et tæt og direkte samarbejde med S1 JDR, som også giver opgaver relateret til projektet. Du skal være med til at sikre, og støtte Regimentet i at nå de mål, som er fastsat i projektet.

Er du interesseret i at gøre karriere inden for HR i Forsvaret, er stillingen en god mulighed for, både at få indblik i HR praksis og personelforvaltning i Forsvaret, men også en god mulighed for at videreudvikle egne kompetencer, til en videre karriere inden for HR-sporet.

Ved udløb af pilotprojektet vil stillingen umiddelbart blive overført til at indgå i rammen af det nye bemandingssystem, som er vedtaget i forbindelse med forsvarsforligets delaftale 1.

Om dig

Du er seniorsergent. Alternativt erfaren oversergent klar til udnævnelse til seniorsergent. Det er et plus, hvis du kender til Jydske Dragonregiment og mulighederne for karriere på flere niveauer.

Du har et godt kendskab til eller interesse for Hærens uddannelser. Herudover prioriterer vi, at du er udadvendt, og fordi en du skal kunne dykke ned i personelmapper mv., skal du også have styr på IT. Du skal kunne samarbejde med alle og det er derfor vigtigt at, du besidder en god evne til at kommunikere med alle grader på forskellige niveauer.

Vores arbejde er meget relationsbåret, så det er vigtigt, at du er god til at skabe relationer, er serviceminded og løsningsorienteret. Det er vores mål at skabe den bedst mulige løsning for både den enkelte medarbejder og regimentet.

Vi samarbejder naturligvis på tværs af sektionen og i teamet, men det er nødvendigt at du kan arbejde selvstændigt med en opgave. Både de opgaver du selv identificerer, men også dem som du modtager fra regimentet eller fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med HR. Alternativt forventer vi, du har interessen, og hurtig kan oplæres.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er også slået op civilt.

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen, eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt, der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Holstebro.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kenneth Strøm på [email protected] eller mobil 407 407 20.

Ønsker du information om HR ved Jydske Dragonregiment kan du kontakte chefen for Personelsektionen major Mogens Andreas Krukow Thomsen på mail [email protected] eller på mobil: 41 32 03 77.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 3. marts 2024. Ansættelsessamtaler planlægges gennemført i forlængelse heraf. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt efter nærmere aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed – nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation.
Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.
Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for – Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 11
3. oktober 2024 11
2. oktober 2024 13
1. oktober 2024 14
30. september 2024 14
29. september 2024 14
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 14
25. september 2024 12
24. september 2024 11
23. september 2024 9
22. september 2024 14
21. september 2024 14
20. september 2024 14
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 11
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 13
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 19
7. september 2024 19
6. september 2024 19
5. september 2024 17
4. september 2024 17