Sagsbehandler til logistiksektionen for IT ved Forsvarsministeriets Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være med til at opbygge en logistiksektion, der skal sikre en stabil drift af koncernens it-systemer? Har du lyst til at være en del af en afdeling, hvor der er forventning til videreudvikling af dine ledelsesmæssige kompetencer?
Så har du nu muligheden for at arbejde med en af Danmarks mest komplekse it-løsninger, hvor tilgængelighed, driftsstabilitet og performance spiller en helt central rolle i Forsvarets operative opgaveløsning nationalt og internationalt.

Om os

Forsvarsministeriets Koncern IT (KAKI) er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. KAKI overordnede opgave er at drive, vedligeholde og udvikle koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer, og yde daglig support til brugere i Forsvaret. Med ca. 800 medarbejdere og hele Forsvarsministeriets område som modtager, er KAKI en af Danmarks største IT-koncerner.

Vi er lige nu på en spændende rejse, hvor vi er midt i en gennemgribende IT-modernisering. Vi er i gang med en implementering af en helt ny strategi, der bl.a. byder på ny teknologi, etablering af et nyt datacenter og en helt ny organisation i rammen af Program IT-konsolidering og Transformation (PIT).

Vores vision for sektionen og din rolle som chefsergent og logistisk sagsbehandler er, at opbygge en ny logistiksektion med tilhørende processer, vejledninger mv. i KAKI. Vi har et stærkt fokus på kompetenceudvikling, udvikling af klare retningslinjer og smidige arbejdsprocesser, samt et stærkt fællesskab, hvor vi sparrer og hjælper hinanden.

Vi leder efter dig som kan sige; at din store styrke ligger i at eksekvere på trufne beslutninger, og til at opbygge et netværk, der kan hjælpe med at finde løsninger i ofte udfordrede situationer og vilkår.

Arbejdsmiljøet i afdelingen er præget af at være dynamisk og uformelt, med fokus på faglighed og ønske om udvikling.

Om stillingen

Du bliver sagsbehandler i logistiksektionen som i endstate vil bestå af 1 sektionschef og 5 medarbejdere.

Du får en chef, som respekterer din faglighed, og giver dig rammer til at udvikle både dig selv og dine opgaver. Når der er behov for det, har han din ryg, og når det giver mening, er du helt i front. Dine personlige udviklingsmuligheder er derfor i gode hænder.

I opbygningsfasen af logistiksektionen, vil du skulle bidrage til at udvikle indholdet i egen stilling. Logistiksektionen refererer direkte til chefen for task force it-logistik (TF ITLOG) i opbygningsfasen.

Om dig

Du er seniorsergent eller en erfaren oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse.

Du er et udpræget ordensmenneske, som er både detaljeorienteret og proaktiv. Du har overblik og trives med et stort arbejdspres. Du bidrager aktivt til opgaveløsningen i samspil med andre, og opretholder et højt fagligt niveau i opgaveløsningen. Du evner herudover, at sætte retning og koordinere indsats så resultater nås i rette tid.

Som kollega er du en udpræget teamplayer, der gerne deler viden og går i dialog omkring tværfaglige løsninger. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Du har gode sociale kompetencer og evne til at udvikle og motivere dine medarbejdere.

Du har et godt kendskab til IT og er rutineret bruger af Dansk Forsvars Management- og Ressourcestyringssystem (DeMars), herunder i særlig grad inden for området logistik. Du er velformuleret og kommunikerer kort og præcist i skrift og tale.

Du har desuden kørekort og erfaring fra tidligere tjeneste som fx forsyningsbefalingsmand, næstkommanderende/forsyningsdeling eller som logistik-/materielbefalingsmand. Har du forrettet tjeneste som teknisk sagsbehandler eller i en strukturfunktion, er det en fordel.

Vi ser gerne, at du besidder flere af nedenstående kompetencer:
• En omhyggelig og struktureret tilgang til arbejdet.
• Erfaring med ERP understøttet logistik, gerne SAP (evt. DeMars).
• Kendskab til elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystemet Workzone.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Hvidovre.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte major Peter Johansen på telefon 21 28 67 20.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 20. marts 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er ledig til besættelse den 1. maj 2022 eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Software Security Tester

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWe are seeking a highly skilled and experienced Senior Security Tester to join our team. The ideal candidate will have a deep understanding of security vulne..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til Kunde i København

    Har du evne og lyst til at indgå i et specialiseret vagtteam, hvor resilience og compliance er i højsædet, og hvor dagligdagen drives af dedikation?Så har du muligheden for at få et spændende o..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • G4S søger Sikkerhedsvagter til kunde i Ballerup.

    Nu har du muligheden for at få et spændende og udfordrende job som sikkerhedsvagt hos verdens største og mest moderne sikkerhedsvirksomhed.Vi søger en ny kollega til at løse opgaver for en af v..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Security Governance Specialist

    Security Governance SpecialistI [xxxxx] søger vi en Security Governance Specialist, der skal vedligeholde og videreudvikle arbejdet med vores ISMS og samtidig understøtte de nye krav fra NIS2 .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1