Leder EH101 CAMO Helicopter Wing - 7470

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Helikopter Wing Karup (HW) søger en ambitiøs teknisk officer til at lede den materielfaglige drift og sagsbehandling på Flyvevåbnets EH101 helikoptere.
Stillingen kræver stærke ledelsesmæssige kompetencer, gode analytiske evner og et godt humør.
Så hvis du vil være en del af den logistiske opgaveløsning inden for helikopteroperationer, er jobbet som daglig leder ved HW EH101 driftscenter måske noget for dig.

Om os

Helicopter Wing Karup har en klar international profil og huser alle Forsvarets helikoptere og T-17.

Hos Helicopter Wing Karup værdsættes den gode omgangstone, hvor hver dag byder på nye udfordringer, der kræver handlekraft og en positiv indstilling.

Helicopter Wing Karup træner og støtter nationalt Hæren, Søværnet, Rigspolitiet, Politiets aktionsstyrker, samt udøver søredningstjeneste parallelt med internationale udsendelser af helikopterbidrag til indsættelse i verdens brændpunkter såvel til lands som til vands. Endvidere forestår Helicopter Wing Karup basisuddannelse af piloter og besætningsmedlemmer til alle Forsvarets fly.

Foruden den operative anvendelse af helikopterkapaciteterne er HW driftskoordinerende myndighed på flytyperne EH101, AS550, MH60-R og T-17.

EH101 helikopteren anvendes i Eskadrille 722 (ESK722) der er den største af HW KAR tre operative helikoptereskadriller. De 14 EH101 helikoptere anvendes i rollen som Search And Rescue (SAR) helikopter, og som Taktisk Troppe Transporthelikopter (TTT).

Om stillingen

I stillingen vil du skulle fungere som daglig leder for EH101 driftscentret herunder være ansvarlig for vedligeholdelsesplanlægningen og driftskoordination på helikoptertypen. Sideordnet hermed vil du være ansvarlig for masterplanen til de større eftersyn på VNII.

EH101 driftscenter er en del af HW samlede Continuing Airworthiness Management Organisation (CAMO) der har det overordnede ansvar for den lang- og kortsigtede planlægning, tilrettelæggelse og koordination af den samlede materielfaglige drift af flyvevåbnets helikoptere.

Endvidere er CAMO ansvarlig for udarbejdelsen og vedligeholdelsen af de materielfaglige bestemmelser, samt det styringsgrundlag, som skal etablere Continuing Airworthiness baseret på kravene i DKMAR.

Dit primære virke vil være at sørge for at dine medarbejdere har de bedst mulige arbejdsbetingelser til at kunne gennemføre detaljeret koordination af driften og vedligeholdelsen på helikoptertypen. Dette sker gennem den nødvendige koordination internt på Helicopter Wing Karup og eksternt med Flyverkommandoen, Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, samt Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Dine medarbejdere har mange års erfaring indenfor deres specialer, hvilket giver dig gode muligheder for faglig udvikling.

Om dig

Du er uddannet teknisk officer i Flyvevåbnet med grad af kaptajn (eller opfylder krav til udnævnelse til M321) med specifik erfaring indenfor flyvedligeholdelse.
Alternativt har du erhvervet dig tilsvarende kompetencer gennem anden tjeneste.

Du brænder for ledelse af specialister og har mod på at udfordre nuværende forretningsgange og søge optimering inden for eget ansvarsområde.

Det er vigtigt at du kan håndtere flere forskellige interessenter (både internt og eksternt) og samtidig fungere som sparringsparter for dine ansatte med henblik på at sikre tilstrækkelig stelrådighed, så de operative opgaver kan løses.

Du vil på sigt skulle repræsentere Helicopter Wing Karup udadtil, og det forventes, at du kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale på dansk og engelsk. Ligeledes skal du selvstændigt kunne løse opgaver relateret til teknisk og logistisk sagsbehandling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriet område, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
For yderligere oplysninger om stillingsindholdet er du velkommen til at kontakte CH-CAMO major Søren Jessen, på mail: [email protected] eller telefon 728 42540, eller mobiltelefon 25 58 93 23.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Kenneth Kongsgaard Albæk på telefon 728 19151.

Ansøgningsfristen er d. 20. juni 2020. Jobsamtaler afholdes umiddelbart herefter.
Stillingen ønskes besat pr. 01 august 2020.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Lørdag den 20. juni 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6