Vikarstilling: Etårigt vikariat i kaptajnsstilling ved HKO G7 uddannelsessektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Karup J

Er du klar til at indgå i et spændende og dynamisk miljø i et ét årig vikariat, hvor fokus går ud på, at skabe de bedste uddannelsesmæssige rammer for Hærens soldater?
Trives du i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og selvstændig opgaveløsning går hånd i hånd og fleksibilitet går begge veje? Har du erfaring og/eller interesse for uddannelsesområdet, sagsbehandlererfaring og kendskab til HBU, HRU, Stående Reaktionsstyrke uddannelse og konstabeluddannelsen i Hæren, så er det måske dig, vi søger som vores kommende kollega i vores element for enkeltmandsuddannelse og kursusvirksomhed.

Om os

Hærkommandoens Uddannelsessektion består af tre elementer;
- Enkeltmands- og kursuselementet, hvis opgave det er at koordinere og kontrollere planlægning af al uddannelse for enkeltmand samt kursusvirksomhed i Hæren,
- Enhedsuddannelseselementet hvis primære opgave det er at planlægge, koordinere og kontrollere uddannelse ved Hærens enheder, herunder uddannelse i forbindelse med nationale og internationale indsættelser samt beredskab samt
- Det Internationale samarbejdselement, hvis primære opgave det er at koordinere og gennemføre planlægning af Hærens internationale øvelses- & uddannelsesvirksomhed.

Om stillingen

Du vil som sagsbehandler i enkeltmands- og kursuselementet indgå i et lille dynamisk team med en major som leder. Dine hovedopgaver vil være:
- Varetage niveau II ansvar for HBU, HRU (GMU) og SRS (FUNK), CYBVPL, KSEUDD.
- Bistå NIV II med udfærdigelse af uddannelsespolicy, -bestemmelser og -direktiver, m.m.
- Sagsbehandle, deltage i samt varetage ansvar for HKO projekter, herunder deltage som sagsbehandler for den erhvervsrettede uddannelse af konstabler i Hærens Kamptropper.
- Bidrage til udarbejdelse af direktiver og bestemmelser på uddannelsesområdet
- Støtte sektionens øvrige sagsbehandlere samt varetage HKO Uddannelsessektions ad hoc opgaver inden for uddannelse af enkeltmand og kursusområdet.

Der vil være behov for at du løbende gennemfører analysearbejde både i relation til dine primære opgaver og i forhold til pludseligt opstående opgaver inden for uddannelsesområdet. Det vil være nødvendigt, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye sagsområder og bidrage til problemstillinger med baggrundsnotater, briefinger og orientering af foresatte – herunder udarbejde og gennemføre briefinger inden for dit ansvarsområde for Hærens øverste ledelse.

Du vil skulle arbejde selvstændigt inden for dine sagsområder, og der er i høj grad behov for, at du kan samarbejde med øvrige sektioner i Hærkommandoen og med Hærens myndigheder.
Du skal forvente, at der i stillingen kan være rejsedage (i både ind- og udland), og at du skal deltage i mødevirksomhed og arbejdsgrupper ved andre garnisoner.

Som udgangspunkt skal stillingen varetages fra Hærkommandoens domicil i Karup, men brug af enkelte hjemmearbejdsdage fra tid til anden kan aftales med din elementsleder.

Om dig

Vi forventer, at du er udnævnt kaptajn eller er en erfaren reserveofficer/sprogofficer gerne på KN niveau, men relevant erhvervs og militær erfaring vil også blive taget i betragtning, hvis du er PL-R.

Du har indgående kendskab til Hærens organisation, specifikt indenfor uddannelsesområdet, og du har godt kendskab til vilkårene ved de operative enheder, således du kan bidrage indenfor dit primære ansvarsområde.

Du er struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt, og du holder altid et højt fagligt niveau. Du er god til at identificere en stillet opgaves kerne samt afledte delopgaver og på eget initiativ iværksætte tiltag for her igennem, at opnå brugbare og velfunderede resultater.

Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og du har gode og veldokumenterede evner inden for planlægning og styring.

Herudover er du ansvarsfuld, imødekommende og har interesse og erfaring med at nå brugbare resultater i samarbejde med andre enheder/myndigheder, som kan kræve pragmatiske løsninger og kompromisser.

Du har erfaring fra en eller flere udsendelser i internationale missioner, gerne som enkeltperson, og har i kraft heraf et indgående kenskab til regler, vilkår og forhold for udsendelse i internationale operationer.

Du har gode sprogkundskaber i engelsk.

Det er en fordel hvis du har erfaring med at anvende Forsvarets WorkZone og skrivemetode i dit sagsarbejde, men er du god til at skrive og lærenem vil du hurtigt kunne opnå de rette kompetencer.

Det er vigtigt at du er fleksibel både hvad angår arbejdstid og arbejdsopgaver, da hverdagen i Hærkommandoen kan være omskiftelig – og nogle gange kan opgaver have en meget kort horisont.

For at blive en succes i stillingen er du helhedsorienteret og tillidsvækkende, og du forstår at rådgive på tværs af faggrupper, værn, myndigheder og niveauer, samt har fokus på Hærens behov for at tilsikre en høj kvalitet.

Som person er du udadvendt, god at arbejde sammen med, struktureret og sætter en ære i positiv dialog, da du er sparringspartner for mange forskellige mennesker på alle niveauer internt såvel som eksternt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du skal, til denne stilling, kunne sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt”.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte elementsleder MJ Thorsten Lossin på mail: [email protected] eller telefon 4132 0514 eller chefen for G7, OL Kåre Jakobsen på mail: [email protected] eller telefon: 7284 0476.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Christian Friis Graae ved Forsvarets Personalestyrelse, mail [email protected], eller på telefon 728 19150.

Ansøgningsfristen er den 11. juli 2021. Samtaler afholdes umiddelbart derefter.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. august 2021.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7