Leder af Det Danske Nationale Støtteelement, ARRC i Storbritannien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at bruge dine erfaringer og lære nyt i et blandet internationalt og nationalt miljø, så kan du være den næste leder af Det Danske Nationale Støtteelement i Storbritannien.

Om os

Er du en rutineret og erfaren seniorsergent eller chefsergent med bred administrativ baggrund og økonomisk flair og har du lyst til at arbejde i et internationalt, operativt og professionelt miljø. Så er stillingen som regnskabsfører og leder af det Danske Nationale Støtte Element (NSE) i UK, lige noget for dig.

NSE i UK er placeret ved det britisk ledede NATO Headquarters Allied Rapid Reaction Corps (HQ ARRC). Hovedkvarteret består af ca. 450 militære medarbejdere, hvoraf omkring 60% er fra Storbritannien, mens resten fordeler sig mellem 19 andre nationer. Danmarks bidrag er på 11 stabsofficerer, heraf to af reserven. Hertil kommer det danske Nationale Støtte Element.

NSE i UK støtter derudover danske militære udstationerede og deres familier ved britiske myndigheder og andre NATO hovedkvarterer i UK, herunder ved NATO Maritime Command, UK Permanent Joint Headquarters, UK Army Headquarters m.fl.

NSE er sammen med HQ ARRC placeret i Imjin Barracks nær byen Gloucester og byen Cheltenham i det vestlige England, ca. to timers kørsel vest for London. Området er meget naturskønt og byder på mange muligheder.

For både den udsendte og den eventuelt medfølgende familie er HQ ARRC og NSE samlet set et meget attraktivt tjenestested, både professionelt og socialt. De danske medarbejdere og deres familier trives godt, hvoraf de fleste vælger at bo i Cheltenham, som er en yderst indbydende og aktiv by med et rigt kulturelt miljø. Ydermere er Cheltenham er en del af The Cotswolds, som er katagoriseret som et ’Area of Outstanding Natural Beauty’ (AONB) og byder derfor på mange smukke natur oplevelser. (Link til video om Cheltenham https://youtube/cephblv9h34)

Eventuelle skolesøgende børn vil få mulighed for en unik international skolegang med et højt sprogligt udbytte og en god forståelse for andre landes kulturer, hvor den fortrukne skole for danske børn for tiden er St. Edwards School i Cheltenham. Skolen er delt op i en Preparatory School for børn op til 11-årsalderen, og en Senior School der dækker fra 12 år op til den engelske version af en gymnasieuddannelse/International Baccalaureate (IGCSE/Six Form/A-Levels). (For yderligere info om St Edwards School se videoer nederst i link https://www.stedwards.co.uk/visit-us/)

Om stillingen

Som leder af NSE og regnskabsfører står du i spidsen for NSE daglige drift. NSE består, ud over din stilling, af en deltidsansat som arbejder hjemme fra Danmark, primært med regnskab, som registrering af bilag, refusioner, kasseafstemning m.m. Derudover er der en lokal ansat, som arbejder mest hjemmefra og som støtter primært med ”house hunting” og moms regnskab, men også andre opstående opgaver, som skal løses.

Du er over for den danske Senior National Officer (SNO), ansvarlig for, at elementets primære opgaver løses tilfredsstillende og godkendes til tiden af den rette person. NSE opgaver omfatter desuden nationale administrative opgaver for alt dansk tjenestegørende personel i England, herunder: personel-, økonomi- og materielforvaltning via DeMars.

Du leder NSE indsats og opgaver i relation til regnskabstjenesten, herunder flytte- og rejseafregning samt opgaver i relation til arbejdstid, rejser, bolig og moms- og afgiftsadministration.

Øvrige opgaver der ligger ind under NSE: Sikkerhedsofficer i relation til dansk IT-materiel og sikkerhedsgodkendelser, materieltjeneste, kontaktofficer for udstationerede og pårørende, herunder HQARRC evt. deltagelse i internationale operationer.

Som regnskabsfører og leder af NSE bliver du omdrejningspunkt for løsning af mange faste og opdukkende opgaver, og du vil opleve en stilling hvor mange bolde skal holdes i luften på samme tid.

Om dig

Du er en rutineret og erfaren seniorsergent eller chefsergent.

Vi forventer, at du har de nødvendige uddannelser og erfaring i forhold til opgaver der skal løses, herunder relevante DeMars uddannelser med vægten lagt på PSN ADM, ØKONOMI, TID og REJS.

Af ønskelige uddannelser kan nævnes Budget og Ramme, BI/BO rapport, MAT og sikkerhedsofficersuddannelsen. Eventuelle uddannelsesmæssige mangler vil blive forsøgt givet inden udstationeringen påbegyndes.

Du har gode kommunikationsevner i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Vi forventer, at du er dynamisk, engageret, nytænkende og udviser helhedsforståelse. Ud over praktisering af den daglige ledelse er det afgørende, at du selv er i stand til at tage fat og gå forrest i en til tider hektisk hverdag.

Du arbejder med en høj grad af selvstændighed og din udførelse af opgaver er præget af ansvars og kvalitetsbevidsthed, hvor du løser opgaver inden for givne direktiver og terminer.

Da regnskabsfører- og økonomidelen udgør en væsentlig del af den daglige administration, er det afgørende, at du har god talforståelse og kan håndtere relevante økonomisystemer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år. Stillingen besættes 1. november 2023.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder).
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Fælles for alle Q’er er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Senior National Officer, oberst Keld Robert Juul Christensen på tlf. +44 7883 169 928. Oplysninger vedr. stillingsindhold og kommende opgaver kan indhentes ved den nuværende stillingsindehaver Chefsergent Jørgen Ploug Bergmann på telefon +44 7827 442 018 eller via FIIN: HQARRC-NSE01.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon +45 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 8. januar 2023.

Ansættelsesdato 1. november 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført efter ansøgningsfristens udløb, som udgangspunkt i Danmark, alternativt via VTC.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0